https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

COVID-19: Vantaan Varistossa valmistetaan liikuteltavia pisarasuojia

Alumiiniprofiileista voidaan koota kokonaisuuksia erilaisiin käyttökohteisiin. Profiileista voidaan rakentaa esimerkiksi liikuteltavia suojaseiniä ja pisarasuojia tuotanto- ja varastotiloihin sekä palvelupisteille.

Vantaan Varistossa toimivan SKS Mekaniikan tyypillisiä asiakkaita alumiiniprofiilijärjestelmissä ovat koneenrakentajat. Heille profiileista valmistetaan koneenrunkoja tai suojaseiniä.

- Kehitimme uutena tuotteena liikuteltavan pisarasuojan, joka sopii hyvin erilaisiin käyttökohteisiin. Liikuteltavia pisarasuojia on toimitettu esimerkiksi eläinklinikalle.

Pöytämalleja kysytään myös ja ne sopivat palvelupisteisiin. Liikuteltavat, pyörillä olevat pisarasuojat ovat käteviä, jos tehdään väliaikaisia asiointipisteitä.

- Suojaa voi siirtää paikasta toiseen helposti. Perusmallien lisäksi valmistamme räätälöityjä kokonaisuuksia ja yksittäisiä suojaseiniä, SKS Mekaniikka Oy:n tuoteryhmäpäällikkö Mikko Valkonen kertoo.

Kiinteisiin suojaseiniin verrattuna liikuteltavia pisarasuojia on kevyt ja helppo siirtää tilanteen mukaan. Suojaseinissä on alumiinikehikko, nivelöidyt saranat ja pleksilasia.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.