https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Eaton ja Enico helpottavat energiavarastointia liikerakennuksissa ja teollisuudessa uudella xStorage Container -ratkaisulla

Energianhallintayhtiö  Eaton  ja laadukkaiden energiavarastoratkaisujen asiantuntija  Enico  pyrkivät yhteistyössä helpottamaan energiavarastojen nopeaa käyttöönottoa liike- ja teollisuusrakennuksissa. xStorage Container on nopeasti käyttöönotettava ja konttiin sijoitettu energiavarastoratkaisu, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin

6energy_storage_2

Kuva: NREL

Yhtiöiden mukaan uusi energiavarastoratkaisu on skaalautuva, modulaarinen ja täysin integroitu. Konttiin sijoitettu ratkaisu on helppo asentaa ja nopea ottaa käyttöön.

xStorage Container mahdollistaa useita käyttötarkoituksia, kuten varavirran häiriöttömän jakelun, kulutushuippujen tasaamisen, kuormansiirron sekä taajuuden ja jännitteen säätelyn. Yritykset voivat hyödyntää energiavarastoa myös aurinkosähkön käytön maksimointiin sekä sähköajoneuvojen latausasemien paikalliseen rakentamiseen samalla, kun se varmistaa sähköverkon toiminnan.

- Tarjoamme jo ennestään laajan valikoiman skaalautuvia ja modulaarisia  energiavarastoratkaisuja . xStorage Containerin julkistus ja yhteistyö Enicon kanssa auttaa meitä kohtaamaan niiden asiakkaiden tarpeet, jotka haluavat ottaa palkitun energiavarastoteknologiamme nopeasti käyttöön rakennuksissaan, sanoo Eatonin maajohtaja Lauri Tuomaala.

- Kehitämme ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista integroitua energiavarastoratkaisua, joka hyödyntää markkinoiden parasta sähköelektroniikkaa sekä akku- ja ohjauslaitetekniikkaa. Yhteistyömme Eatonin kanssa antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet tarjota asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaiset ratkaisut, sanoo Enicon liiketoimintajohtaja Marko Lähteenmäki.

Eaton ja Enico esittelivät ratkaisuaan  Smart City Mindtrek -konferenssissa  Tampereella osastolla 3.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.