https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Intuitiivista, älykästä ja helppoa 3D-tarkastusta

SICKin konfiguroitavan TriSpector1000-konenäköanturin intuitiivinen käyttö, monipuolinen yhteensopivuus ja tehtaalla kalibroitu 3D-tietojen anto mm-arvoina varmistavat, että monenlaiset tunnistustehtävät sujuvat helposti.

sick

SICKin TriSpector1000-anturilla jopa monimutkaiset tarkastukset voidaan tehdä nopeasti, helposti ja suurella käytettävyysasteella. Anturista on saatavilla kolme erilaista mallia erilaisia sovelluksia varten (56–116 mm, 141–514 mm ja 321–1,121 mm), joilla varmistetaan tehtävien optimaalinen suoritus ja anturin onnistunut integrointi koneympäristöön.

Yhden kotelon konseptilla varmistetaan mittausten geometrinen vakaus ja tarkkuus. Laserkolmiomittauksella tehtävä liikkuvien kohteiden 3D-kuvatunnistus ei ole riippuvainen kohteiden ominaisuuksista, taustasta tai valaistukseen liittyvistä tekijöistä. Laite tallentaa jopa 2000 3D-profiilia sekunnissa. Konenäköanturi muuntaa nämä korkearesoluutioiset mittaustulokset mm-arvoiksi ja lähettää ne välittömästi käsiteltäväksi. Näin koneinsinöörit ja integraattorit voivat toisintaa identtiset tarkastustehtävät nopeasti ja helposti ja käyttäjä voi tarvittaessa vaihtaa laitteen viiveittä käyttämällä tallennettuja tietoja ja konfigurointeja. Digitaalilähtöjen ja Gigabit Ethernet -liitännän kautta tehtävä tiedonsiirto mahdollistaa tarvittaessa nopeat vasteajat käsittelyllä ja koneohjauksella.

Ei tarvetta ohjelmoinnille

Konfigurointi on helppoa intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta: anturin neljä integroitua kuvan analysointityökalua – Shape Locator, Area-työkalu, Find Plane -työkalu ja Blob Finder – mahdollistavat kohteiden ja niiden ominaisuuksien paikantamisen, tarkistamisen ja analysoinnin sovelluskohtaisten tarpeiden mukaisesti. Kaikkien työkalujen käyttö onnistuu SICKin SOPAS-konfigurointiohjelmistolla.

Shape Locator -työkalu käyttää referenssikuvaa varmistaakseen TriSpector1000-anturilla havaitun kohteen 3D-muodon. Area-työkalulla konenäköanturi varmistaa ovatko vaaditut osat paikoillaan ja suorittaa mittauksia määrittääkseen, ovatko niiden lukumäärä ja korkeus asianmukaiset. Area-työkalu käyttää Shape Locator -työkalun tunnistamia kohteen (esimerkiksi laatikon) sijainti- ja kohdistustietoja sijoittaakseen mittausikkunat kohteen oikealle alueelle. Find Plane -työkalu suorittaa tarkastustehtäviä, joissa pinnan (esimerkiksi asennetun kierrekorkin) kulma asianmukaisuus määritetään (OK tai ei OK). Blob Finder -työkalulla TriSpector1000 paikantaa kohteita käyttäjän määrittelemän kokoluokan mukaisesti niiden muodosta riippumatta. Näin anturi voi luotettavasti tarkistaa erilaisten osien paikallaanolon lajittelulaatikossa ja samaan aikaan tunnistaa, jos jotakin puuttuu.

Anturin käyttöönotto ja käyttäminen on helppoa intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta ja koska kaikki työkalut on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävällisiksi ja joustaviksi. Lisäksi työkalut tarjoavat erittäin monipuolisia tunnistusratkaisuja, etenkin erilaisia yhdistelmiä käyttämällä.

Erinomainen valinta elintarvikkeiden, lääketuotteiden ja pakkausten tarkastuksen

TriSpector1000-anturilla voidaan suorittaa tehokkaasti monia mittojen, laadun ja puutteiden tarkistuksia elintarvike-, lääke- ja pakkausteollisuudessa. Konenäköanturin varusteluun kuuluu anodisoitu alumiinikotelo, joka kestää monenlaisia aineita ja jonka kotelointiluokaksi voidaan valita IP 65 tai IP 67. Siihen on saatavilla myös joko lasinen tai iskunkestävästä muovista valmistettu etulevy.

Laserkolmiomittauksen ansiosta mittaukset eivät ole riippuvaisia kohteen väristä, muodosta, kirkkaudesta tai pinnan rakenteesta, eivätkä esimerkiksi suklaanpalojen, keksien, pillereiden, tablettien tai muiden pienten kohteiden kiiltävyydestä. Lisäksi anturilla voidaan tallentaa intensiteettitietoja, minkä ansiosta sillä voidaan havaita myös tarrat tai merkinnät.

Sopivin anturimalli valitaan ja asennetaan asennuspaikan ja tunnistusetäisyyden mukaan. Kun työkalujen asetuksia tehdään, konfigurointiliittymä visualisoi mittausikkunan ja laseranturin asetukset ja kohdistuksen. Anturi tallentaa kuljetinhihnan nopeuden ja huomioi sen laskiessaan 3D-profiileja. Seuraavaksi otetaan käyttöön tarvittavat tarkistustyökalut. Shape Locator -työkalu tallentaa referenssikohteen (esimerkiksi keksilaatikon) ja tunnistaa tarvittavat kohdistukset ja sijainnit kuljettimella. Erilaisten kenttien päälle sijoitetaan mittausikkunoita Area-työkalulla. Shape Locator -työkalun tietoja käytetään näiden kenttien jäljittämiseen laatikon sijainnin mukaisesti ja laatikon sisällön tarkastamiseen. Jos sisältö puuttuu täysin, siitä tehdään virheilmoitus. Jos laatikko on vajaa, aikaisemmassa pakkausvaiheessa saattaa olla vikaa ja jos se on liian täynnä, se saattaa aiheuttaa virheen prosessin myöhemmässä vaiheessa, esimerkiksi pakkauksen sulkemisen yhteydessä. Näin TriSpector1000-anturin 3D-tarkastuksella voidaan tunnistaa ja ehkäistä pakkausprosessin virheitä.

  www.sick.fi

Uusimmat artikkelit

30.12.2024 | Alan Uutiset

Selvitys: Valtaosa pohjoismaisten puolustusteknologiayritysten pääomarahoituksesta päätyy Suomeen

Danske Bankin ja Dealroomin tekemän pohjoismaisen selvityksen mukaan erityisesti avaruus- ja kvanttiteknologia-startupit vetävät rahoitusta Suomeen. Viidessä vuodessa kotimaiset yritykset ovat keränneet pääomaa yli miljardi dollaria.

30.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Ammoniakki -tutkimusprojekti sai miljoonarahoituksen

Ammoniakki kytkeytyy erittäin vahvasti vetytalouden edistämiseen. Sen käyttöön liittyy kuitenkin monia kysymyksiä, joita selvitetään yliopistojen ja teollisuuden yhteisessä tutkimushankkeessa.

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.