https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kankaanpään vesihuolto: ”Tulevaisuudessa IoT-ratkaisuja käytetään todennäköisesti entistä laajemmin”

Kankaanpään vesihuollon ja Digitan yhteistyö on edennyt pilottivaiheesta, ja tulevina vuosina tavoitteena on lisätä etäluettavia vesimittareita noin tuhannen mittarin vuosivauhdilla. 

vesi2

Etäluettavat mittarit parantavat Kankaanpään vesihuollon palvelutasoa. Kuva: iStock

Tällä hetkellä Kankaanpään vesihuollolla on käytössä parisen sataa etäluettavaa mittaria. Vuoden 2022 aikana Kankaanpään vesihuolto suunnittelee saavansa Digitan OmaVesi-palvelun myös asiakkaiden käyttöön.  

- Pilottivaihe on ohi ja nyt mennään täydellä vauhdilla eteenpäin. Budjetissa on varattu ensi vuodelle rahaa, jotta voimme lisätä etäluettavien mittareiden määrää, sanoo Kankaanpään veden vesihuoltopäällikkö Esa Melin.  

Kankaanpään vesihuollon toiveena oli mittariverkosto, jonka ylläpito ja käyttö vaatisi mahdollisimman vähän vesihuoltolaitoksen resursseja. 

- Haluttiin verkosto, jonka huollosta ja kehittämisestä meidän ei tarvitse välittää. Tämä on siis hyvä ratkaisu myös meidän resurssien suhteen. Mittarit tehostavat sekä meidän että asiakkaiden työtä ja arkea.  

Etäluettavat mittarit parantavat Kankaanpään vesihuollon palvelutasoa. Asiakkaat pystyvät seuraamaan vedenkulutusta entistä tehokkaammin, ja esimerkiksi vuotojen löytäminen ajoissa on mahdollista etäluettavien mittareiden ansiosta.  

Kankaanpään vesihuolto ei ole aiemmin hyödyntänyt IoT-ratkaisuja, mutta nämä etäluettavat mittarit ovat osoittaneet sen, että IoT-ratkaisuja varmasti tullaan hyödyntämään tulevaisuudessa yhä enemmän.  

- Tämä oli ensimmäinen IoT-ratkaisu, jonka Kankaanpään vesihuolto on ottanut käyttöön. Tulevaisuudessa IoT-ratkaisuja käytetään kuitenkin todennäköisesti entistä laajemmin. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä kaikkia uusia palveluja teknologialle tullaan kehittämään, kertoo Melin. 

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme jatkamaan hyvää yhteistyötämme Kankaanpään vesihuollon kanssa. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakastarpeen mukaan ja näin pystymme tarjoamaan mahdollisuuden tehostaa asiakkaidemme prosesseja ja parantaa palvelutasoa, kertoo Digitan IoT-palveluiden myyntipäällikkö Mona Miettinen.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.