https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kankaanpään vesihuolto: ”Tulevaisuudessa IoT-ratkaisuja käytetään todennäköisesti entistä laajemmin”

Kankaanpään vesihuollon ja Digitan yhteistyö on edennyt pilottivaiheesta, ja tulevina vuosina tavoitteena on lisätä etäluettavia vesimittareita noin tuhannen mittarin vuosivauhdilla. 

vesi2

Etäluettavat mittarit parantavat Kankaanpään vesihuollon palvelutasoa. Kuva: iStock

Tällä hetkellä Kankaanpään vesihuollolla on käytössä parisen sataa etäluettavaa mittaria. Vuoden 2022 aikana Kankaanpään vesihuolto suunnittelee saavansa Digitan OmaVesi-palvelun myös asiakkaiden käyttöön.  

- Pilottivaihe on ohi ja nyt mennään täydellä vauhdilla eteenpäin. Budjetissa on varattu ensi vuodelle rahaa, jotta voimme lisätä etäluettavien mittareiden määrää, sanoo Kankaanpään veden vesihuoltopäällikkö Esa Melin.  

Kankaanpään vesihuollon toiveena oli mittariverkosto, jonka ylläpito ja käyttö vaatisi mahdollisimman vähän vesihuoltolaitoksen resursseja. 

- Haluttiin verkosto, jonka huollosta ja kehittämisestä meidän ei tarvitse välittää. Tämä on siis hyvä ratkaisu myös meidän resurssien suhteen. Mittarit tehostavat sekä meidän että asiakkaiden työtä ja arkea.  

Etäluettavat mittarit parantavat Kankaanpään vesihuollon palvelutasoa. Asiakkaat pystyvät seuraamaan vedenkulutusta entistä tehokkaammin, ja esimerkiksi vuotojen löytäminen ajoissa on mahdollista etäluettavien mittareiden ansiosta.  

Kankaanpään vesihuolto ei ole aiemmin hyödyntänyt IoT-ratkaisuja, mutta nämä etäluettavat mittarit ovat osoittaneet sen, että IoT-ratkaisuja varmasti tullaan hyödyntämään tulevaisuudessa yhä enemmän.  

- Tämä oli ensimmäinen IoT-ratkaisu, jonka Kankaanpään vesihuolto on ottanut käyttöön. Tulevaisuudessa IoT-ratkaisuja käytetään kuitenkin todennäköisesti entistä laajemmin. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä kaikkia uusia palveluja teknologialle tullaan kehittämään, kertoo Melin. 

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme jatkamaan hyvää yhteistyötämme Kankaanpään vesihuollon kanssa. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakastarpeen mukaan ja näin pystymme tarjoamaan mahdollisuuden tehostaa asiakkaidemme prosesseja ja parantaa palvelutasoa, kertoo Digitan IoT-palveluiden myyntipäällikkö Mona Miettinen.

Uusimmat artikkelit

1.12.2021 | Alan Uutiset

Sitowise ja Livair yhdistävät voimansa

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise Group Oyj on ostanut vuonna 1990 perustetun LVI-tekniikan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen espoolaisen Livair Oy:n.

Pakkausjätteille uudet tiukat kierrätystavoitteet

Valtioneuvosto hyväksyi 30.11.2021 viisi tuottajavastuuta koskevaa asetusta* ja kaatopaikkoja koskevan asetuksen. Valtioneuvoston asetus pakkauksista ja pakkausjätteistä korvaa aiemman asetuksen, ja muita asetuksia muutetaan.

  

Tukesin kemikaaliturvallisuuslupa Suomen Akkukeräykselle – laitoksella lyijyakuista erotetaan hyötymetallit jatkojalostukseen

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on antanut Suomen Akkukeräys Oy:lle luvan varastoida laajamittaisesti lyijyakkuromua, jätteenkäsittelyssä syntyviä vaarallisia jätteitä ja kemikaaleja. Yritys murskaa Raumalla sijaitsevassa kierrätyslaitoksessa teollisuudessa ja ajoneuvoissa käytettyjä lyijyakkuja. Akuista erotetaan hyötymetallit, jotka toimitetaan Eurooppaan jatkojalostettavaksi.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle. 

Etteplan tukemaan Väylävirastoa ohjeiston tuottamisessa

Etteplan on voittanut Väyläviraston kilpailutuksen koskien rakenteisen sisällön tuottamista ja teknisen viestinnän asiantuntijapalvelua. Sopimuksen kesto on 3+2 vuotta. Hankittava asiantuntijapalvelu pitää sisällään informaatiosuunnittelua, teknistä kirjoittamista ja kuvitusta sekä sisältöjen julkaisua. Lisäksi Etteplan huolehtii työkaluista ja prosesseista.

15.11.2021 | Tutkimus ja koulutus

Väitös: Palveluiden lopputulosten takaaminen haastava, mutta taloudellisesti kannattava strategia teollisuusyrityksille

Kun laitteen myymisen sijaan yritys myykin lopputuloksiin perustuvia palveluita, niin kannettavana on enemmän riskiä, mutta samalla myös kilpailijoita pulleampi kukkaro. Tämä käy ilmi Lauri Korkeamäen väitöskirjasta, jossa hän on tutkinut laitevalmistajien lopputuloksiin perustuvia palveluita.

Helikopteri kuvaa Oulun kaukolämpö- ja sähköverkkoja

Oulun Energia Oy ja Oulun Energia Sähköverkko Oy varmistavat kaukolämmön ja sähköverkon toimitusvarmuutta kuvaamalla kaukolämpöverkkoa ja sähköverkkoa helikopterista 6.-8.11.2021