https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Konecranes toimittaa jätteenkäsittelynostureita Australian ensimmäiseen jätteenpolttolaitokseen

Konecranes toimittaa Avertas Energy -yhtiölle kaksi jätteenkäsittelynosturia Australian ensimmäiseen jätevoimalaan Länsi-Australian Kwinanaan. Tilaus kirjattiin heinäkuussa 2019, ja nosturit on tarkoitus toimittaa kesäkuussa 2020.

scrap-metal-trash-litter-scrapyard-128421

Emmet/Pexels

Jätevoimala tuottaa kierrätetystä jätteestä puhdasta perussähköä eli sähköverkon toiminnan ylläpitämiseen tarvittavan vähimmäismäärän virtaa. Kwinanan laitoksessa muunnetaan energiaksi jopa 400 000 tonnia jätettä vuodessa, ja laitos tuottaa sähköverkkoon noin 36 megawattia virtaa, mistä riittää sähköä 50 000 kotitaloudelle. Metallimateriaalit kerätään talteen ja kierrätetään, ja muut sivutuotteet hyödynnetään rakennusmateriaaleina. Avertas Energy -yhtiön toiminnan on määrä käynnistyä vuoden 2021 loppuun mennessä.

Konecranes toimittaa kaksi täysin automatisoitua jätteenkäsittelynosturia ja kolme kahmarikauhaa. Sopimus sisältää käyttöönoton, asennuksen valvonnan ja kunnossapitopalvelut. Jätekuilussa sijaitsevat nosturit kasaavat , sekoittavat ja lastaavat jätteen syöttösuppiloon ja sieltä pois.

Nostureissa on useita Konecranes Smart Features -älytoimintoja, jotka parantavat turvallisuutta ja tuottavuutta. Näitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi heilunnan esto, kuormitusiskujen esto ja aluerajat. TRUCONNECT-etävalvonnan ja Konecranesin muiden digitaalisten palvelujen ansiosta nosturin käyttöä ja kuntoa voidaan seurata reaaliaikaisesti yourKONECRANES-asiakasportaalissa. Lisäksi toimitettavat laitteet hyödyntävät DynaReg-toimintoa, joka kierrättää nostolaitteiden tuottamaa virtaa.

Konecranesin tuotteiden ja palvelujen kestävä muotoilu sekä helppo huollettavuus ja korjattavuus tukevat kiertotaloutta. Lisäksi tuotteiden elinkaarta voidaan pidentää modernisoinneilla ja jälkiasennuksilla.

- Tämä sopimus on jälleen yksi esimerkki siitä, miten investointimme jätteenkäsittelyyn tekevät Konecranesista oikean valinnan asiakkaille kaikkialla maailmassa. Mittava kokemuksemme, toimivaksi todettu teknologiamme ja erinomainen kunnossapitotukemme olivat ratkaisevia tekijöitä tässä tapauksessa, kertoo Konecranesin jätteenkäsittelyteollisuuden asiakkaista vastaava johtaja Joseph Botros.

- Lisäksi etunamme oli erinomainen paikallinen huolto-organisaatio, jonka avulla asiakas voi varmistaa luotettavan suorituskyvyn vuosikymmeniksi eteenpäin.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.