https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Lahti Precision tuo markkinoille mobiilipohjaisen punnituspalvelun

Lahti Precision on tuonut markkinoille maailman ensimmäinen järjestelmistä riippumattoman mobiilipohjaisen punnituspalvelun mScalesin.

lahti-precision-driver-mobile-phone

Teollisten punnitusratkaisujen valmistaja Lahti Precision on ratkaissut punnitusten vaatiman lippulappujen ja manuaalisen työn ongelman.

Yhtiö on kehittänyt maailman ensimmäisen mobiilisti toimivan, järjestelmistä riippumattoman ajoneuvovaakojen itsepalvelupunnituksen mScalesin. mScales nopeuttaa punnitusprosessia keskimäärin kolmesta minuutista alle minuuttiin, kun huomioidaan koko tietojen käsittelyn ketju.

Pelkästään Suomessa tehdään vuosittain kymmeniä miljoonia punnituksia. Niiden ongelma on, että punnitustiedot joudutaan kirjaamaan pahimmillaan erikseen niin toiminnanohjaus-, asiakas- kuin laskutusjärjestelmiinkin. mScales tekee kaiken tämän pelkällä kuljettajan kännykän kuittauksella.

- mScales tekee teolliselle punnitukselle saman kuin digitalisoitu itsepalvelukassa perinteiselle ruokakaupalle. Selvityksemme mukaan maailmassa ei ole toista vastaavaa järjestelmää, Lahti Precisionin liiketoimintapäällikkö Matti Sipilä kertoo.

Palvelu on yhteensopiva niin Lahti Precisionin omissa kuin kilpailijoiden valmistamissa vaa’oissa. mScales on alunperin kehitetty erityisesti autovaakoihin, mutta mScalesiin voidaan liittää merkittävä osa teollisuuden vaa’aoista.

Perinteinen Lahti Precision tunnetaan teollisuusvaa’oista, joita se on valmistanut vuodesta 1914. Kolme vuotta kehitetty mScales on tärkeä osa lahtelaisen yhtiön muutosta ja sisäistä osaamisen nostoa. Palvelun toteuttamisesta on vastannut yhtiön palkkaama oma koodaritiimi. Lahti Precisionin ohjelmistotuotannon osaaminen on kehittynyt uudelle tasolle kotimaisen Eficoden avulla.

Palvelumyynnin kasvattaminen on Lahti Precisionille strategisesti merkittävä. Lahti Precision tavoittelee saavuttavansa mScalesilla merkittävän aseman Euroopan teollisen punnituksen tiedonhallinnassa ja pilvipalveluissa.

- mScales on meille luonnollinen kehitysaskel laitevalmistajasta kohti digitaalista palvelutoimittajaa. Tavoitteemme on luoda mScalesista uusi tukijalka lisää Lahti Precisionille, toimitusjohtaja Juho Koskinen sanoo.

mScales on käytössä tällä hetkellä muiden muassa Suur-Savon Sähkössä. Yhtiö käyttää mScalesia polttolaitoksiin saapuvien kiinteiden polttoaineiden analysointiin.

Aiemmin Suur-Savon Sähkö on koonnut hajallaan olevat polttoainetiedot eri paikkakunnilla toimivista autovaaoistaan manuaalisesti viideltä eri paikkakunnalta ja kymmenestä eri toimipaikasta.

Nyt punnitustiedot siirtyvät vaaoilta suoraan mScalesin pilvipalveluun. Kun siihen lisätään polttoaineen kosteustiedot, mScales laskee kuorman energiasisällön ja siirtää tiedon tuotantolaitoksen raportointiin.

- Polttoainetiedon hallinta on meille keskeistä sillä polttoaineet muodostavat laitosten käyttökustannuksista 60 prosenttia.  Aiemmin näimme vasta kuukauden viiveellä, mitä olemme polttaneet, kuinka paljon, ja mikä on siitä saatu energia. mScalesin avulla näemme tämän lähes reaaliajassa, kehityspäällikkö Aki Padatsu sanoo.

- mScales mahdollistaa meille uuden automatisoidun tietovaraston luomisen ja hallinnoinnin Qlik Sensen pohjalta, hän sanoo.

Vuoden 2019 aikana Lahti Precision keskittyy kehittämään tuotetta kotimaisten asiakkaiden kanssa. Loppuvuonna yhtiö aloittaa mScalesin kansainvälisen myynnin.

Uusimmat artikkelit

Uusittu turbiini vie Metsä Board Kyron tehdasta lähemmäs fossiilittomuutta

Uuden turbiinin paremman hyötysuhteen ansiosta tehtaan biovoimalan tuottaman sähkön osuus tehtaan kokonaistarpeesta kasvaa 50 prosenttiin aiemman kolmasosan sijaan.

18.11.2024 | Alan Uutiset

Gasum lähtee Tanskan biokaasumarkkinoille

Gasum ostaa Hærup Biogas ApS:n biokaasulaitoksen. Tanska on houkutteleva paikka biokaasun tuotannolle vahvan maataloussektorinsa ansiosta – raaka-ainetta riittää. Maa on Euroopan neljänneksi suurin biokaasun tuottaja.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.

2.10.2024 | Tutkimus ja koulutus

SSAB:n Raahen tehtaan uusi päälaboratorio on Pohjoismaiden suurimpia

Laborotorion rakentaminen on osa yhtiön valmistautumista fossiilivapaaseen teräksentuotantoon. Vuosittain laboratoriossa analysoidaan noin 240 000 näytettä, joista tehdään noin 4,4 miljoonaa määritystä.

27.9.2024 | Kumppaniartikkeli

Innovaatiot vaativat yhteistyötä

Suomalainen osaaminen on tärkeässä roolissa globaalin pumppujätti Sulzerin toiminnassa. Sen varaan rakentuvat sekä oma että kumppanien prosessien tutkimus- ja kehitystoiminta ja tehokkuuden jatkuva parantaminen.