https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Lämmityskattiloiden ohjaaminen siirtyi mobiiliin

Biolämmityskattiloita Karstulassa suunnitteleva ja valmistava Boweco on tuonut Suomen markkinoille lämmityskattiloiden ohjausratkaisun, jonka käyttö onnistuu mobiililaitteella.

– Kännykällä voi tehdä nyt kaikki samat asiat, jotka ennen tehtiin keskukseen kiinnitetyltä näytöltä, sanoo Bowecolla ohjauskeskuksista vastaava Veli-Pekka Leppänen.

Boweco CU10 -ohjausjärjestelmän avulla ohjataan muun muassa kattilaan syötettävän polttoaineen ja ilman määrää. Automaation kautta ohjauksesta tulee tarkempaa, mikä tuo mukanaan myös energia- ja kustannussäästöjä.

– Uuden ohjausjärjestelmän kehitystyöhön lähdettiin yhdessä Bowecon kanssa. Tavoitteena oli suorituskykyinen, skaalautuva ja modulaarinen automaatioratkaisu, joka samaan aikaan on kustannustehokas. Samalla haluttiin tarjota loppukäyttäjälle alustariippumaton ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka takaa helpon mobiili- ja etäkäytön, kertoo Solution Sales Manager Petri Rantanen Schneider Electriciltä.

Helppo asentaa ja käyttää

Järjestelmää suunniteltaessa tavoitteena oli valmistaa kustannustehokas ohjauskeskus, jonka hinta on kilpailukykyinen. Käytettävyydessä haluttiin Leppäsen mukaan huomioida sekä ohjauskeskusta käyttävä asiakas että laiteasentajat.

– Ohjauskeskuksesta tehtiin mahdollisimman asentajaystävällinen. Mietimme tarkkaan nyansseja, kuten komponenttien sijoittelua keskuksen sisällä, jotta asentajan työ helpottuisi. Asiakkaalle käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeä.

Boweco CU10 soveltuu niin uudiskohteisiin kuin vanhojen ohjauskeskustenkin tilalle.

Kilpailuetuna räätälöidyt ratkaisut

Bowecon päätuotteita ovat biolämmityskattilat 40–4000 kW:n kokoluokassa, ohjauskeskuksia Boweco tarjoaa 40–500 kW:n biolämmitysjärjestelmiin. Yritys toimittaa kattiloita ohjausjärjestelmineen koko Suomen alueelle. Tavoitteena on kasvattaa vientiä Ruotsin, Norjan, Venäjän ja Baltian maiden suuntaan.

– Ilmastoasiat ja bioenergia puhuttavat. Biolämmitysjärjestelmät tulevat lisääntymään myös maailmalla, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Kantalainen.

– Olemme pieni valmistaja ja teemme ratkaisuja yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin. Lisäksi Bowecon ohjauskeskus käy myös muiden valmistajien järjestelmiin, Kantalainen kertoo.

Uusimmat artikkelit

15.1.2021 | Alan Uutiset

Ympäristöministeriöltä tukea tuulivoimarakentamiseen

Ympäristöministeriö kertoo myöntäneensä yhteensä 840 000 euroa kahdeksan kunnan ja yhdeksän maakunnan liiton alueen tuulivoimarakentamisen selvityksiin ja suunnitteluun. 

15.1.2021 | Tutkimus ja koulutus

Kaupunkien ilmansaasteiden hallintaa parannetaan EU-rahoituksen tuella

Apulaisprofessori (tenure track) Matti Rissanen Tampereen yliopistosta on saanut Euroopan tutkimusneuvoston myöntämän Consolidator Grant -apurahan. Rahoitus myönnettiin antropogeenisten eli ihmisen toiminnan aikaansaamien hiilivetyjen autokatalyyttisen hapettumisen tutkimiseen.

Muovijäte ylös joesta ja kiertoon – Tutkimuskohteena Indonesian Jakarta

Vesistöissä kelluva muovijäte voidaan saada kannattavasti talteen ja hyötykäyttöön, jos työ aloitetaan ennen kuin jäte kulkeutuu meriin asti. VTT:n johtamassa tutkimusprojektissa selvitetään, miten jokiin päätynyttä muovijätettä kannattaisi nostaa ylös ja kierrättää. Koealueena toimii Indonesian Jakarta.

Enersense on allekirjoittanut jatkosopimuksen koskien Elektrilevin sähköverkkojen huoltoa Virossa

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj:n International operations -liiketoimintaan kuuluva virolainen tytäryhtiö Empower AS on allekirjoittanut Viron suurimman verkko-operaattorin, Elektrilevin, kanssa jatkosopimuksen koskien sähköverkkojen huoltoa. 

PVO: Uusi kasuunitekniikka korvaa vesivoimaloiden sukelluskorjaukset

PVO-Vesivoiman asiantuntijoiden kasuuni-innovaatio säästää rahaa ja vaivaa vesivoimalaitosten korjaustöissä. Idea toi keksijöilleen Pohjolan Voiman aloitepalkinnon.

Stora Enso investoi 80 miljoonaa euroa Imatran tehtaiden puunkäsittelyyn

Metsäjätti Stora Enso kertoo investoivansa Imatran tehtaiden puunkäsittelyn keskittämiseen ja nykyaikaistamiseen. 80 miljoonan euron investoinnilla parannetaan Stora Enson korkealuokkaisen pakkauskartongin tuotantokykyä. 

16.11.2020 | Kumppaniartikkeli

FINN-Tarkastus Oy laajensi nostolaitteiden tarkastuksiin

Tämän vuoden elokuussa sähkölaitteistojen tarkastuksista tunnettu FINN-Tarkastus Oy aloitti uuden vaiheen panostamalla vahvasti koneturvallisuus- ja koulutuspalveluihin. Nyt yritys on ottanut seuraavan askeleen aloittamalla nostureiden, henkilönostimien ja muiden nostolaitteiden lakisääteiset käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset FINAS-akkreditointipalvelun myönnettyä 5.11.2020 pätevyysalueeseen nostolaitteiden tarkastuksia koskevan laajennuksen.