https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Lämmityskattiloiden ohjaaminen siirtyi mobiiliin

Biolämmityskattiloita Karstulassa suunnitteleva ja valmistava Boweco on tuonut Suomen markkinoille lämmityskattiloiden ohjausratkaisun, jonka käyttö onnistuu mobiililaitteella.

– Kännykällä voi tehdä nyt kaikki samat asiat, jotka ennen tehtiin keskukseen kiinnitetyltä näytöltä, sanoo Bowecolla ohjauskeskuksista vastaava Veli-Pekka Leppänen.

Boweco CU10 -ohjausjärjestelmän avulla ohjataan muun muassa kattilaan syötettävän polttoaineen ja ilman määrää. Automaation kautta ohjauksesta tulee tarkempaa, mikä tuo mukanaan myös energia- ja kustannussäästöjä.

– Uuden ohjausjärjestelmän kehitystyöhön lähdettiin yhdessä Bowecon kanssa. Tavoitteena oli suorituskykyinen, skaalautuva ja modulaarinen automaatioratkaisu, joka samaan aikaan on kustannustehokas. Samalla haluttiin tarjota loppukäyttäjälle alustariippumaton ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka takaa helpon mobiili- ja etäkäytön, kertoo Solution Sales Manager Petri Rantanen Schneider Electriciltä.

Helppo asentaa ja käyttää

Järjestelmää suunniteltaessa tavoitteena oli valmistaa kustannustehokas ohjauskeskus, jonka hinta on kilpailukykyinen. Käytettävyydessä haluttiin Leppäsen mukaan huomioida sekä ohjauskeskusta käyttävä asiakas että laiteasentajat.

– Ohjauskeskuksesta tehtiin mahdollisimman asentajaystävällinen. Mietimme tarkkaan nyansseja, kuten komponenttien sijoittelua keskuksen sisällä, jotta asentajan työ helpottuisi. Asiakkaalle käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeä.

Boweco CU10 soveltuu niin uudiskohteisiin kuin vanhojen ohjauskeskustenkin tilalle.

Kilpailuetuna räätälöidyt ratkaisut

Bowecon päätuotteita ovat biolämmityskattilat 40–4000 kW:n kokoluokassa, ohjauskeskuksia Boweco tarjoaa 40–500 kW:n biolämmitysjärjestelmiin. Yritys toimittaa kattiloita ohjausjärjestelmineen koko Suomen alueelle. Tavoitteena on kasvattaa vientiä Ruotsin, Norjan, Venäjän ja Baltian maiden suuntaan.

– Ilmastoasiat ja bioenergia puhuttavat. Biolämmitysjärjestelmät tulevat lisääntymään myös maailmalla, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Kantalainen.

– Olemme pieni valmistaja ja teemme ratkaisuja yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin. Lisäksi Bowecon ohjauskeskus käy myös muiden valmistajien järjestelmiin, Kantalainen kertoo.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.