https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Lämmityskattiloiden ohjaaminen siirtyi mobiiliin

Biolämmityskattiloita Karstulassa suunnitteleva ja valmistava Boweco on tuonut Suomen markkinoille lämmityskattiloiden ohjausratkaisun, jonka käyttö onnistuu mobiililaitteella.

– Kännykällä voi tehdä nyt kaikki samat asiat, jotka ennen tehtiin keskukseen kiinnitetyltä näytöltä, sanoo Bowecolla ohjauskeskuksista vastaava Veli-Pekka Leppänen.

Boweco CU10 -ohjausjärjestelmän avulla ohjataan muun muassa kattilaan syötettävän polttoaineen ja ilman määrää. Automaation kautta ohjauksesta tulee tarkempaa, mikä tuo mukanaan myös energia- ja kustannussäästöjä.

– Uuden ohjausjärjestelmän kehitystyöhön lähdettiin yhdessä Bowecon kanssa. Tavoitteena oli suorituskykyinen, skaalautuva ja modulaarinen automaatioratkaisu, joka samaan aikaan on kustannustehokas. Samalla haluttiin tarjota loppukäyttäjälle alustariippumaton ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka takaa helpon mobiili- ja etäkäytön, kertoo Solution Sales Manager Petri Rantanen Schneider Electriciltä.

Helppo asentaa ja käyttää

Järjestelmää suunniteltaessa tavoitteena oli valmistaa kustannustehokas ohjauskeskus, jonka hinta on kilpailukykyinen. Käytettävyydessä haluttiin Leppäsen mukaan huomioida sekä ohjauskeskusta käyttävä asiakas että laiteasentajat.

– Ohjauskeskuksesta tehtiin mahdollisimman asentajaystävällinen. Mietimme tarkkaan nyansseja, kuten komponenttien sijoittelua keskuksen sisällä, jotta asentajan työ helpottuisi. Asiakkaalle käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeä.

Boweco CU10 soveltuu niin uudiskohteisiin kuin vanhojen ohjauskeskustenkin tilalle.

Kilpailuetuna räätälöidyt ratkaisut

Bowecon päätuotteita ovat biolämmityskattilat 40–4000 kW:n kokoluokassa, ohjauskeskuksia Boweco tarjoaa 40–500 kW:n biolämmitysjärjestelmiin. Yritys toimittaa kattiloita ohjausjärjestelmineen koko Suomen alueelle. Tavoitteena on kasvattaa vientiä Ruotsin, Norjan, Venäjän ja Baltian maiden suuntaan.

– Ilmastoasiat ja bioenergia puhuttavat. Biolämmitysjärjestelmät tulevat lisääntymään myös maailmalla, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Kantalainen.

– Olemme pieni valmistaja ja teemme ratkaisuja yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin. Lisäksi Bowecon ohjauskeskus käy myös muiden valmistajien järjestelmiin, Kantalainen kertoo.

Uusimmat artikkelit

1.12.2021 | Alan Uutiset

Sitowise ja Livair yhdistävät voimansa

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise Group Oyj on ostanut vuonna 1990 perustetun LVI-tekniikan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen espoolaisen Livair Oy:n.

Pakkausjätteille uudet tiukat kierrätystavoitteet

Valtioneuvosto hyväksyi 30.11.2021 viisi tuottajavastuuta koskevaa asetusta* ja kaatopaikkoja koskevan asetuksen. Valtioneuvoston asetus pakkauksista ja pakkausjätteistä korvaa aiemman asetuksen, ja muita asetuksia muutetaan.

  

Tukesin kemikaaliturvallisuuslupa Suomen Akkukeräykselle – laitoksella lyijyakuista erotetaan hyötymetallit jatkojalostukseen

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on antanut Suomen Akkukeräys Oy:lle luvan varastoida laajamittaisesti lyijyakkuromua, jätteenkäsittelyssä syntyviä vaarallisia jätteitä ja kemikaaleja. Yritys murskaa Raumalla sijaitsevassa kierrätyslaitoksessa teollisuudessa ja ajoneuvoissa käytettyjä lyijyakkuja. Akuista erotetaan hyötymetallit, jotka toimitetaan Eurooppaan jatkojalostettavaksi.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle. 

Etteplan tukemaan Väylävirastoa ohjeiston tuottamisessa

Etteplan on voittanut Väyläviraston kilpailutuksen koskien rakenteisen sisällön tuottamista ja teknisen viestinnän asiantuntijapalvelua. Sopimuksen kesto on 3+2 vuotta. Hankittava asiantuntijapalvelu pitää sisällään informaatiosuunnittelua, teknistä kirjoittamista ja kuvitusta sekä sisältöjen julkaisua. Lisäksi Etteplan huolehtii työkaluista ja prosesseista.

15.11.2021 | Tutkimus ja koulutus

Väitös: Palveluiden lopputulosten takaaminen haastava, mutta taloudellisesti kannattava strategia teollisuusyrityksille

Kun laitteen myymisen sijaan yritys myykin lopputuloksiin perustuvia palveluita, niin kannettavana on enemmän riskiä, mutta samalla myös kilpailijoita pulleampi kukkaro. Tämä käy ilmi Lauri Korkeamäen väitöskirjasta, jossa hän on tutkinut laitevalmistajien lopputuloksiin perustuvia palveluita.

Helikopteri kuvaa Oulun kaukolämpö- ja sähköverkkoja

Oulun Energia Oy ja Oulun Energia Sähköverkko Oy varmistavat kaukolämmön ja sähköverkon toimitusvarmuutta kuvaamalla kaukolämpöverkkoa ja sähköverkkoa helikopterista 6.-8.11.2021