https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Vaisala tuo markkinoille uusia älymittapäitä kastepisteen ja öljyn kosteuden mittaukseen

Vaisala esitteli tänään kuusi uutta, haastaviin teollisuussovelluksiin optimoitua Indigo-tuotesarjan älykästä mittapäätä. Uudet vaihtoehtoiset ratkaisut kastepisteen ja öljyn kosteuden mittauksiin antavat asiakkaille uusia mahdollisuuksia säästää energiaa, optimoida prosessejaan ja parantaa tuotteidensa laatua.

prod-dmp6-1920x1080px

Vaisalan uusi kastepisteen ja lämpötilan DRYCAP®-mittapää DMP6

Lanseeratut mittapäät parantavat asiakkaiden teollisuusprosessien tehokkuutta antamalla tarkkoja ja luotettavia mittaustietoja. Mittapäissä hyödynnetään uuden sukupolven anturiteknologiaa.

Vaisalan uudet kastepisteen ja lämpötilan DRYCAP®-mittapäät  DMP5 DMP6 DMP7  ja  DMP8  on suunniteltu erityisesti paineistettuihin ympäristöihin sekä ympäristöihin, joissa on alhainen kosteus ja korkea lämpötila. Kastepisteen mittaukset ovat erityisen tärkeitä teollisuuden kuivaussovelluksissa, esimerkiksi uuneissa ja paineilmajärjestelmissä. Kastepistemittapäissä on Vaisalan DRYCAP®-anturi, joka on vastustuskykyinen hiukkaskontaminaatiolle, veden tiivistymiselle, öljyhöyryille ja useimmille kemikaaleille. Lyhyt reaktioaika takaa verrattoman suorituskyvyn jopa dynaamisissa ja matalan kastepisteen sovelluksissa, ja anturin erinomaisen vakauden ansiosta kalibrointia tarvitaan vain kahden vuoden välein.

Vaisala HUMICAP®  MMP8  -mittapää laajentaa Indigo-tuotesarjaa raskaan teollisuuden sovelluksiin, kuten muuntajaöljyn ja voiteluöljyjen kosteuden mittauksiin, joiden avulla voidaan suojella moottoreita kulumiselta ja käyttökatkoksilta. Tänään esitelty Vaisala HUMICAP®  HMP3  kosteuden ja lämpötilan mittaamiseen on yleiskäyttöinen etämittapää. Se soveltuu kanava-asennukseen paineistamattomissa sovelluksissa, joissa on normaalilämpötila. Mittapään rakenteen ansiosta anturi voidaan vaihtaa kentällä ilman työkaluja. Tämä lisää kunnossapidon joustavuutta esimerkiksi maalauskammioissa ja muissa haastavissa sovelluksissa, joissa anturi täytyy vaihtaa usein. Sekä HMP3- että MMP8-mittapäässä käytetään Vaisalan kapasitiivista HUMICAP®-ohutkalvoteknologiaa, josta on tullut alan standardi kosteusmittaukseen.

- Näiden uusien tuotteiden myötä Vaisalan Indigo-tuotesarjasta tulee entistä kattavampi. Uudet mittapäät laajentavat tuoteperheen mittausparametrejä kosteuden, hiilidioksidin, lämpötilan ja vetyperoksidihöyryn mittaamisesta kastepisteen ja öljyn kosteuden mittauksiin. Olen iloinen, että voimme nyt tarjota korkealaatuista mittausdataa kaikille toimialoille entistäkin joustavammalla tavalla. Älykkäiden ympäristöjen kehittäminen on asia, joka kiinnostaa meitä Vaisalassa erityisesti, tuotepäällikkö Jarkko Ruonala sanoo. 

Nämä kuusi uutta älykästä mittapäätä täydentävät Vaisalan Indigo-tuotesarjaa. Digitaalinen Modbus/RTU-liitäntä mahdollistaa sekä helpon integroinnin muihin järjestelmiin että laitteen itsenäisen käytön. Lisäksi mittapäät ovat myös suoraan yhteensopivia Indigo 200 ‑lähettimien kanssa. Lähettimet tuovat monia lisäetuja, kuten näytön tietojen visualisointiin, mittapäiden helpon konfiguroinnin sekä lisävaihtoehtoja liitäntää, syöttöjännitettä ja kytkentöjä varten. Indigo-mittapäät voidaan yhdistää Vaisalan Insight PC ‑ohjelmistoon kentällä tehtäviä konfigurointeja, vianmääritystä ja kalibrointia varten.

Tänään lanseerattujen mittapäiden toimitukset alkavat joulukuussa 2019.

Uusimmat artikkelit

25.1.2022 | Alan Uutiset

Tuulivoimatilastot 2021: Tuulivoiman rakentamisessa takana ennätyksellinen vuosi

Suomeen rakennettiin viime vuonna ennätysmäärä uutta tuulivoimaa, vaikka osa rakenteilla olevista projekteista viivästyi ja valmistuu siten vasta tämän vuoden puolella. Rakentamistahti kiihtyy vuosikymmenen puoliväliä kohti mentäessä. Tuulivoima kattaa kymmenisen prosenttia Suomen sähkönkulutuksesta, mikä on jälleen noussut koronaa edeltävälle tasolle, selviää tuoreista tilastoista.

25.1.2022 | Tutkimus ja koulutus

Väitös: Sanktiot haittaavat logistiikkatoimintojen ulkoistamista ja alan kehittymistä Iranissa

Logistiikkatoimintojen ulkoistaminen kolmansille osapuolille eli 3PL-kumppaneille voisi tuoda tuntuvia hyötyjä iranilaisille yrityksille. Isona haasteena logistiikkakumppanuuksien ja logistiikka-alan kehittymiselle Iranissa ovat kuitenkin maalle asetetut taloudelliset sanktiot sekä valtion tuen puute, käy ilmi Daniel Sahebin Vaasan yliopiston tuotantotalouden alan väitöskirjasta.

Pienreaktoriteknologiaa esillä EXPO 2020 -maailmannäyttelyssä

Teknologiayhtiö Rosatom isännöi pienreaktoripäivän Dubain EXPO 2020 -maailmannäyttelyssä. Pienreaktoripäivä tarjosi kansainvälisen alustan keskusteluille pienreaktoreiden (SMR) eduista, niiden kehitysnäkymistä ja siitä, miten teknologiaa voidaan hyödyntää ympäri maailman. Ohjelman avasi multimediaesitys, joka toi esiin pienreaktoreiden etuja erilaisissa ilmasto-olosuhteissa.

Laser puolitti rekka-auton peruuttamiseen käytettävän ajan

Kuljetus- ja varastointipalveluja tarjoava yritys Ajomestarit Oy on ottanut Essityn pehmopaperivaraston lastauslaiturilla käyttöön laserit, jotka helpottavat yhdistelmäajoneuvokuljettajien työtä. Laser piirtää maahan vihreän viivan, jota kuljettaja seuraa peruuttaessaan pari-kolmekymmentä metristä autoa lastauslaituriin. 

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.

Fazer suunnittelee investointia uuteen makeistehtaaseen Suomessa

Fazer kertoo suunnittelevansa investointia uuteen makeistehtaaseen Suomessa. Toteutuessaan uusi tehdas korvaisi nykyiset makeistehtaat Vantaalla ja Lappeenrannassa. Päätös tehtaan mahdollisesta rakentamisesta ja sen sijainnista tehdään tulevan kevään aikana.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle.