https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 26.4.2022

Epiroc kehittää Etteplanin tuella akkukäyttöistä johdindumpperia maanalaiseen kaivostoimintaan

Etteplan ja johtava kaivos- ja infrastruktuurilaitteiden valmistaja Epiroc kehittävät yhteistyössä fossiilitonta ratkaisua keskeytyksettä toimiviin maanalaisiin raskaisiin kuljetuksiin.

mine

Vuonna 2021 aloitetussa strategisessa projektissa Etteplan tukee Epirocia sen akkukäyttöisen Minetruck MT42 Battery dumpperin suunnittelussa uudelleen ajojohdin- eli trolley-järjestelmään yhteensopivaksi. Etteplanin kattava toimipisteverkosto Suomessa ja Ruotsissa tarjoaa kehitystyössä vaadittavat resurssit ja osaamisen ja auttaa viemään projektin läpi aikataulun mukaisesti.

Epirocille johdindumpperin kehitysprojekti on osa yhtiön sähköistämistavoitteita ja yksi keino päästä kunnianhimoisiin vastuullisuustavoitteisiin. Uudessa Minetruck MT42 dumpperissa on trolley-järjestelmän ohella edelleen myös akku, mutta jatkossa sitä voidaan ladata ajon aikana yläpuolisista ajolangoista virroittimen avulla, samaan tapaan kuin raitiovaunuja.

– Kaivoslaitteiden sähköistäminen on merkittävä maailmanlaajuinen suuntaus. Tällä hetkellä suurin osa ajoneuvoista on dieselkäyttöisiä, joten alalla on kysyntää uudenlaiselle osaamiselle, jota me pystymme tarjoamaan. Epirocin kaltaisten merkittävien valmistajien kanssa yhdessä kehitetyt toimintatavat varmistavat, että pystymme vastaamaan strategisesti tärkeisiin sähköistyshaasteisiin kilpailukykyisesti, sanoo Anders Svensson, Palveluratkaisuista vastaava johtaja Etteplanin Suunnitteluratkaisuista.

Etteplan ja aiemmin Atlas Copcoon kuulunut Epiroc ovat tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan. Projekti on Etteplanin kunnianhimoisen sähköistysvision mukainen ja hyvä esimerkki yhtiön tavasta tehdä läheistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa näiden akkujen suorituskyvyn ja toiminnan parantamiseksi eri toimialoilla. Tässä projektissa Etteplan tarjoaa akkuteknologiaan, koneiden sähköistykseen, sähkösuunnitteluun ja turvallisuusriskien arviointiin liittyvää osaamista.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.