https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 11.3.2022

Mahdollisuuksien metsä -kampanja innostaa nuoria metsäalalle

Metsä Group on mukana valtakunnallisessa Mahdollisuuksien metsä -koulukampanjassa, jonka tavoitteena on lisätä metsäalan tunnettuutta nuorten keskuudessa. Kampanja järjestetään nyt yhdeksättä kertaa ja mukana on noin 300 koulua eri puolilta Suomea. Metsäiset oppitunnit toteutetaan etäyhteyksin.

metsäala

Metsäala on suuri työllistäjä Suomessa ja on tärkeää kannustaa nuoria hakeutumaan alalle, joka vie Suomea ja koko maailmaa kohti fossiilitonta huomista.

Mahdollisuuksien metsä -koulukampanjan myötä metsäalan valinneet ammattilaiset pääsevät kertomaan alan koulutus- ja työmahdollisuuksista, liiketoiminnan vastuullisuudesta sekä puupohjaisista, uusiutuvista tuotteista. 

- Koulukampanja on arvokas tilaisuus nuorille päästä tutustumaan metsäalaan ja sen monipuolisiin uramahdollisuuksiin. Eri ammattien kirjo yllättää monet positiivisesti! Metsä Groupilta kampanjassa on mukana jälleen yli 40 lähettilästä, kampanjan koordinaattorina Metsä Groupissa toimiva Olivia Koski kertoo. 

Metsäteollisuuden ja sen arvoketjun tarjoamaan 100 000 työpaikkaan mahtuu ammattilaisia monenlaisilla koulutustaustoilla. Ala uudistuu ja kehittyy jatkuvasti, ja uutta työvoimaa tarvitaan turvaamaan jatkuvuutta. Metsä Groupin suuret investointihankkeet ovat esimerkkejä alan hyvistä tulevaisuudennäkymistä ja kestävästä kasvusta, mikä tietää loistavia työmahdollisuuksia pitkälle tulevaisuuteen. 

Kattavan oppitunnin lisäksi koulut saavat käyttöönsä metsäalaa esittelevän tuotesalkun. Salkku sisältää laajasti tietoa metsäalasta ja sen tuotteista – arkipäivän hyödykkeistä ja tulevaisuuden innovaatioista. Tuotenäytteinä Metsältä on salkussa mukana sellukiekko, nenäliinapakkaus sekä leivinpaperiarkki. 

Mahdollisuuksien metsä -kampanjaa ovat vuodesta 2013 toteuttaneet Metsäteollisuus ry ja Suomen Metsäyhdistys yhdessä metsäteollisuusyritysten kanssa. 

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.