https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 11.3.2022

Mahdollisuuksien metsä -kampanja innostaa nuoria metsäalalle

Metsä Group on mukana valtakunnallisessa Mahdollisuuksien metsä -koulukampanjassa, jonka tavoitteena on lisätä metsäalan tunnettuutta nuorten keskuudessa. Kampanja järjestetään nyt yhdeksättä kertaa ja mukana on noin 300 koulua eri puolilta Suomea. Metsäiset oppitunnit toteutetaan etäyhteyksin.

metsäala

Metsäala on suuri työllistäjä Suomessa ja on tärkeää kannustaa nuoria hakeutumaan alalle, joka vie Suomea ja koko maailmaa kohti fossiilitonta huomista.

Mahdollisuuksien metsä -koulukampanjan myötä metsäalan valinneet ammattilaiset pääsevät kertomaan alan koulutus- ja työmahdollisuuksista, liiketoiminnan vastuullisuudesta sekä puupohjaisista, uusiutuvista tuotteista. 

- Koulukampanja on arvokas tilaisuus nuorille päästä tutustumaan metsäalaan ja sen monipuolisiin uramahdollisuuksiin. Eri ammattien kirjo yllättää monet positiivisesti! Metsä Groupilta kampanjassa on mukana jälleen yli 40 lähettilästä, kampanjan koordinaattorina Metsä Groupissa toimiva Olivia Koski kertoo. 

Metsäteollisuuden ja sen arvoketjun tarjoamaan 100 000 työpaikkaan mahtuu ammattilaisia monenlaisilla koulutustaustoilla. Ala uudistuu ja kehittyy jatkuvasti, ja uutta työvoimaa tarvitaan turvaamaan jatkuvuutta. Metsä Groupin suuret investointihankkeet ovat esimerkkejä alan hyvistä tulevaisuudennäkymistä ja kestävästä kasvusta, mikä tietää loistavia työmahdollisuuksia pitkälle tulevaisuuteen. 

Kattavan oppitunnin lisäksi koulut saavat käyttöönsä metsäalaa esittelevän tuotesalkun. Salkku sisältää laajasti tietoa metsäalasta ja sen tuotteista – arkipäivän hyödykkeistä ja tulevaisuuden innovaatioista. Tuotenäytteinä Metsältä on salkussa mukana sellukiekko, nenäliinapakkaus sekä leivinpaperiarkki. 

Mahdollisuuksien metsä -kampanjaa ovat vuodesta 2013 toteuttaneet Metsäteollisuus ry ja Suomen Metsäyhdistys yhdessä metsäteollisuusyritysten kanssa. 

Uusimmat artikkelit

20.9.2023 | Alan Uutiset

Valmetin toimittama Metsä Fibren Kemin biotuotetehdas käynnistettiin

Tänään onnistuneesti käynnistetty tehdas toimii täysin ilman fossiilisia polttoaineita ja sen selluntuotantokapasiteetti on 1,5 miljoonaa tonnia.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.