https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Swedish Steel Prize -kilpailu järjestetään tänä vuonna 20. kerran

Swedish Steel Prize -palkinto jaetaan ideoille ja tuotteille, jotka vaikuttavat tulevaisuuden teräsratkaisuihin. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään Tukholmassa 14. marraskuuta 2019 osana Swedish Steel Prize 2019 -tapahtumaa.

swedich steel

Palkinto myönnetään tänä vuonna 20. kerran, ja kilpailuun voi nyt lähettää hakemuksia. Vuosien aikana palkinto on inspiroinut insinöörejä, suunnittelijoita ja keksijöitä ympäri maailmaa hyödyntämään teräksen loputtomia mahdollisuuksia.

Kilpailuun voivat osallistua niin yksityishenkilöt, yritykset kuin organisaatiotkin, ja palkinto myönnetään sellaiselle metodille tai tuotteelle, jossa valittu teräslaji toimii parhaiten osana merkittävää innovaatiota.

Hakemukset arvioi riippumaton tuomaristo. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota ideoiden innovatiivisuuteen, luovuuteen, ympäristötietoisuuteen sekä suoritus- ja kilpailukykyyn. Kannustamme erityisesti lähettämään ehdotuksia, jotka tuovat esiin uudenlaista ajattelua ja jotka liittyvät ympäristöön, digitaalisiin ratkaisuihin ja talouden uusiin trendeihin.

- Swedish Steel Prize -palkinnolla juhlistetaan innovaatioita ja hyvää teknistä suunnittelua. Etsimme ratkaisuja, jotka koettelevat teräksen rajoja joko yksinään tai yhdessä muiden materiaalien kanssa ja joissa on kestävään kehitykseen tai digitaalisuuteen liittyviä ominaisuuksia, Swedish Steel Prize -tuomariston puheenjohtaja ja SSAB:n tutkimus- ja innovaatiojohtaja Eva Petursson kuvailee.

Swedish Steel Prize -palkinnon voittaja saa diplomin, kuvanveistäjä Jörg Jeschken suunnitteleman pienoisveistoksen sekä runsaasti julkisuutta. Lisäksi SSAB tekee Swedish Steel Prize -tapahtuman yhteydessä 100 000 Ruotsin kruunun lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.

Swedish Steel Prize -tapahtumaan saapuu osallistujia eri puolilta maailmaa vaihtamaan ajatuksia, verkostoitumaan ja tutustumaan uusimpiin terästeknologioihin. Palkintoseremonia järjestetään tämän maineikkaan, innovaatioihin kannustavan tapahtuman päätteeksi.

Kilpailun säännöt, hakuohjeet ja tietoja aiempien vuosien finalisteista saa osoitteesta  www.steelprize.com/apply . Hakemusten on oltava perillä viimeistään 15. elokuuta.

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.