https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 23.8.2021

Tokmanni palkkaa uusia varastotyöntekijöitä, tarjoaa alan koulutusta halukkaille

Tokmanni tarjoaa työtä useille sadoille varastotyöntekijöille ja yhteensä noin 4 000 työntekijälle. Nyt haussa on yli 50 uutta käsiparia yhtiön hallinto- ja logistiikkakeskuksen varastolle. Aiempaa työkokemusta varastotyöstä ei Tokmannilla tarvita, sillä uudet työntekijät saavat kattavan perehdytyksen.

tokmanni

Aiempaa työkokemusta varastotyöstä ei Tokmannilla tarvita, sillä uudet työntekijät saavat kattavan perehdytyksen.

Suomen suurin halpakauppaketju Tokmanni palkkaa tänä syksynä yli 50 uutta varastotyöntekijää Mäntsälässä sijaitsevaan hallinto- ja logistiikkakeskukseensa. Lisäksi se tarjoaa varastotyöntekijöilleen mahdollisuuden ammatillisen koulutuksen suorittamiseen ja kielitaidon kartuttamiseen työn ohessa.

– Töitä on tarjolla niin paljon, että haluamme houkutella työntekijöitä myös muualta Suomesta. Meillä riittää tekemistä esimerkiksi vakituista työsuhdetta etsiville. Haemme myös määräaikaisia työntekijöitä työn sujuvuuden varmistamiseksi kiireaikoihin, kuten Black Fridayn tienoille ja joulusesonkiin, Tokmannin henkilöstöstä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja Sirpa Huuskonen kertoo.

Tokmanni järjestää yhteistyössä Mäntsälän kunnan ja ammatillista koulutusta tarjoavan koulutuskeskus Hyrian kanssa keskiviikkona 25. elokuuta klo 10–12 infotilaisuuden, jossa osapuolet kertovat verkossa Teamsin välityksellä Tokmannin varastotyöstä, koulutusmahdollisuuksista sekä Mäntsälästä asuinpaikkana.

Kielikoulutuksesta tukea työhön ja vapaa-aikaan

Henkilöstön osaamisen kehittäminen on Tokmannille tärkeää, ja yhtiö haluaa tarjota mahdollisuuksia tutkinnon suorittamiseen ja kielitaidon kartuttamiseen. Esimerkiksi logistiikan perustutkinnon suorittaminen työn ohessa on ollut Tokmannilla mahdollista jo pidempään, ja jatkossa Tokmanni tarjoaa varastotyöntekijöilleen myös kielikoulutusta.

– Suuren, yli 500 tokmannilaista ja Tokmannin yhteistyökumppanin työntekijää työllistävän varastomme työturvallisuuden varmistamiseksi suomen kieltä on osattava vähintään välttävästi ennen töiden aloitusta. Käytännössä työntekijän on kyettävä ymmärtämään perehdyttäjän puhetta, lukemaan suomeksi kirjoitettuja lyhyitä ohjeita ja puhumaan suomen kieltä perustasolla, Huuskonen kertoo.

– On todella tärkeää, että voimme auttaa varastotyöntekijöitämme myös suomen kielen taidon kartuttamisessa. Varastomme ensimmäiset, noin vuoden mittaiset kielikurssit ovat juuri käynnistyneet, ja työntekijöidemme palaute kurssista on ollut todella positiivista. Suomen kielen taidon kartuttaminen helpottaa työskentelyä, ja kielitaidosta on hyötyä myös työn ulkopuolella, hän lisää.

Varastotyö sopii monille hyvän perehdytyksen ansiosta

Varastotyö sopii reippaille, oma-aloitteisille ja huolellisille henkilöille, jotka haluavat tehdä fyysistä työtä mukavassa porukassa. Fyysinen työ edellyttää myös hyvää kuntoa, sillä osa nostettavista pakkauksista on painavia ja työssä ollaan jalkojen päällä koko työvuoron ajan.

– Uskomme hyvään perehdytykseen ja ohjaukseen sekä reiluun kohteluun. Ne nopeuttavat pääsyä osaksi työyhteisöä ja auttavat työssä onnistumisessa. Emme myöskään jätä työntekijöitämme yksin alun perehdytyksen jälkeen. Jokainen työntekijämme voi pyytää apua ja esittää kysymyksiä, Huuskonen sanoo.

Kivat työkaverit ja mahdollisuus eri tehtävien opetteluun saavat viihtymään. Huuskosen mukaan kivat työkaverit mainitaan usein tärkeänä tekijänä yhtiön varastotyössä viihtymiseen vaikuttavina tekijöinä.

Myös palkkaan työntekijä voi vaikuttaa omalla aktiivisuudellaan, sillä Tokmannin varastolla maksetaan kuukausipalkan lisäksi tuotantolisää, jonka suuruus riippuu henkilökohtaisesta tuottavuudesta, varaston yleisestä siisteydestä sekä varaston toimitusvarmuudesta.

– Tuotantolisän merkitys palkan muodostumisessa voi olla merkittävä, ja ahkerimmat työntekijät voivat tienata jopa 500–1 000 euroa kuukaudessa työehtosopimukseen pohjaavan kuukausipalkan päälle, Huuskonen vinkkaa.

Uusimmat artikkelit

Konepajateollisuuden tehokkuuden edistäjä

Metallintyöstössä käytettävät lastuamisnesteet vaikuttavat suoraan konepajateollisuuden tuotannon tehokkuuteen, laatuun, ekologisuuteen sekä koneistajan työskentelyolosuhteisiin. Parhaimmillaan oikealla lastuamisnesteen valinnalla saadaan säästettyä aikaa, rahaa, koneita, ihmisiä ja luontoa.

11.8.2022 | Alan Uutiset

Kaivosteollisuusala koolle 25.−27.10.2022 FinnMateria-ammattimessuille

FinnMateria, Pohjoismaiden johtavat kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden, kiertotalouden ja maarakentamisen erikoismessut, järjestetään 25.−27.10.2022 Paviljongissa. ”Ammattimessuja odotetaan innolla, ja FinnMateria on lähes loppuunmyyty”, sanoo FinnMateria-messumyynnistä vastaava myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.