https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Uutta Kiwa Inspectalta: painelaitteen käytön valvojan verkkokoulutus

Tule ensimmäisten joukossa kouluttautumaan kätevästi uudella verkkokoulutuksellamme! Voit tehdä koulutuksen missä vain, milloin vain, joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Tämä koulutus on saatavana vain elokuun 2018 loppuun asti. Toimi siis heti ja tilaa verkkokoulutuksemme!

inspecta

Kenelle suunnattu:

Painelaitteita on käytössä eri toimialoilla kuten teollisuudessa, kiinteistöissä, terveydenhuollossa, kylmävarastoissa, vuokrasäiliön haltijoilla jne. Verkkokoulutuksesta hyötyvät perustietoutena painelaitteiden käytön valvojat ja käytön varavalvojat, jotka työskentelevät yhden tai kahden yksinkertaisen pienen painelaitteen parissa esim. autoklaavit, paineilmasäiliöt, ilmakaasusäiliöt. Koulutus edellyttää käytössä olevien prosessien ja niihin liittyvien laitteiden toiminnan tuntemista. Hyvä kertauskoulutus!

Verkkokoulutuksen sisältö:

Kurssi on käytön valvojan lyhyt oppimäärä painelaitteiden käytön valvojan tehtävän hoitoon ja pätevyyden osoittamiseen liittyen. Kurssilla opit tärkeimmät tehtäväsi, käytännöntoimet, vastuusi ja velvollisuutesi.

Kurssi ei sisällä kattiloihin tai höyrynkehittimiin liittyvää tietoutta, eikä yksin riitä pätevyydeksi kattilalaitosten käytön valvojalle.

Koulutus on jaettu selkeisiin osa-alueisiin ja voit suorittaa sen joko osion kerrallaan tai koko koulutuksen yhdellä kertaa. Koko koulutuksen läpikäyminen vie aikaa noin kaksi tuntia. Koulutus on käytössäsi 10 päivää tunnusten saamisesta.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aihealueita:

  • Määritelmät
  • Vastuut ja velvoitteet
  • Painelaitteen hankkiminen
  • Tarkastukseen valmistautuminen
  • Määräaikaistarkastus
  • Painelaitteen korjaaminen ja muutostyöt
  • Laitetyyppikohtaiset erityispiirteet
  • Tentti

Ohjeet tilaukseen:

Tilaa koulutus osoitteesta www.inspecta.fi/kaytonvalvojat täyttämällä koulutuksen ilmoittautumislomake. Saatuamme ilmoittautumisesi, lähetämme sinulle tunnukset verkkokoulutuksen kirjautumiseen. Kurssi on käytössä heti tunnukset saatuasi. Laskutamme koulutuksen saatuamme tietosi ilmoittautumisen yhteydessä.

ILMOITTAUDU: www.inspecta.fi/kaytonvalvojat

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.