https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Uutta Kiwa Inspectalta: painelaitteen käytön valvojan verkkokoulutus

Tule ensimmäisten joukossa kouluttautumaan kätevästi uudella verkkokoulutuksellamme! Voit tehdä koulutuksen missä vain, milloin vain, joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Tämä koulutus on saatavana vain elokuun 2018 loppuun asti. Toimi siis heti ja tilaa verkkokoulutuksemme!

inspecta

Kenelle suunnattu:

Painelaitteita on käytössä eri toimialoilla kuten teollisuudessa, kiinteistöissä, terveydenhuollossa, kylmävarastoissa, vuokrasäiliön haltijoilla jne. Verkkokoulutuksesta hyötyvät perustietoutena painelaitteiden käytön valvojat ja käytön varavalvojat, jotka työskentelevät yhden tai kahden yksinkertaisen pienen painelaitteen parissa esim. autoklaavit, paineilmasäiliöt, ilmakaasusäiliöt. Koulutus edellyttää käytössä olevien prosessien ja niihin liittyvien laitteiden toiminnan tuntemista. Hyvä kertauskoulutus!

Verkkokoulutuksen sisältö:

Kurssi on käytön valvojan lyhyt oppimäärä painelaitteiden käytön valvojan tehtävän hoitoon ja pätevyyden osoittamiseen liittyen. Kurssilla opit tärkeimmät tehtäväsi, käytännöntoimet, vastuusi ja velvollisuutesi.

Kurssi ei sisällä kattiloihin tai höyrynkehittimiin liittyvää tietoutta, eikä yksin riitä pätevyydeksi kattilalaitosten käytön valvojalle.

Koulutus on jaettu selkeisiin osa-alueisiin ja voit suorittaa sen joko osion kerrallaan tai koko koulutuksen yhdellä kertaa. Koko koulutuksen läpikäyminen vie aikaa noin kaksi tuntia. Koulutus on käytössäsi 10 päivää tunnusten saamisesta.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aihealueita:

  • Määritelmät
  • Vastuut ja velvoitteet
  • Painelaitteen hankkiminen
  • Tarkastukseen valmistautuminen
  • Määräaikaistarkastus
  • Painelaitteen korjaaminen ja muutostyöt
  • Laitetyyppikohtaiset erityispiirteet
  • Tentti

Ohjeet tilaukseen:

Tilaa koulutus osoitteesta www.inspecta.fi/kaytonvalvojat täyttämällä koulutuksen ilmoittautumislomake. Saatuamme ilmoittautumisesi, lähetämme sinulle tunnukset verkkokoulutuksen kirjautumiseen. Kurssi on käytössä heti tunnukset saatuasi. Laskutamme koulutuksen saatuamme tietosi ilmoittautumisen yhteydessä.

ILMOITTAUDU: www.inspecta.fi/kaytonvalvojat

Uusimmat artikkelit

22.11.2024 | Alan Uutiset

Presidentti Stubb jakoi ensimmäistä kertaa kansainvälistymispalkinnot

Yrityspalkinnot saivat Unikie, Konecranes ja ABB. Yhteisöpalkinto annettiin Forest Joensuulle.

Uusittu turbiini vie Metsä Board Kyron tehdasta lähemmäs fossiilittomuutta

Uuden turbiinin paremman hyötysuhteen ansiosta tehtaan biovoimalan tuottaman sähkön osuus tehtaan kokonaistarpeesta kasvaa 50 prosenttiin aiemman kolmasosan sijaan.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.

2.10.2024 | Tutkimus ja koulutus

SSAB:n Raahen tehtaan uusi päälaboratorio on Pohjoismaiden suurimpia

Laborotorion rakentaminen on osa yhtiön valmistautumista fossiilivapaaseen teräksentuotantoon. Vuosittain laboratoriossa analysoidaan noin 240 000 näytettä, joista tehdään noin 4,4 miljoonaa määritystä.

27.9.2024 | Kumppaniartikkeli

Innovaatiot vaativat yhteistyötä

Suomalainen osaaminen on tärkeässä roolissa globaalin pumppujätti Sulzerin toiminnassa. Sen varaan rakentuvat sekä oma että kumppanien prosessien tutkimus- ja kehitystoiminta ja tehokkuuden jatkuva parantaminen.