https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

AT-Tuote lanseeraa ensimmäisenä maailmassa lähes sataprosenttisesti biopohjaisen voiteluaineen teolliseen käyttöön

Suomalainen AT-Tuote lanseeraa kansainvälisille markkinoille maailman ensimmäisen teollisen käyttöön tarkoitetun voiteluaineen AT Renewable Penetrating Lubricant. Neste MY uusiutuva isoalkaani™ on tuotteen keskeisin ainesosa.

at

Biopohjaisen sisältönsä ansiosta voiteluaineella on huomattavasti pienempi hiilijalanjälki kuin fossiilisilla vaihtoehdoilla. Tuotteen sisällöstä 95 prosenttia on myös helposti biohajoavaa. Koska voitelusprayssä on ponneaineena hiilidioksidia, sen käyttö on myös turvallista erittäin alhaisen VOC-pitoisuuden (haihtuvien orgaanisten yhdisteiden) ja tuotteen palamattomuuden vuoksi.

- Tämäntyyppistä tunkeutuvaa voiteluainetta käytetään yleisesti ruostuneiden osien irrottamiseen ja puhdistamiseen sekä kevyeen voiteluun. Uusi AT Renewable Penetrating Lubricant on kehitetty ympäristö- ja käyttäjäystävällisistä kemiallisista ainesosista, siksi sen suorituskyky on jopa perinteisiä tunkeutuvia voiteluaineita parempi. Tuotteessa uusiutuva liuotin ja biopohjainen öljy on yhdistetty keraamiseen ainesosaan, joka mahdollistaa kuivavoitelun ja osien helpon irrottamisen. Lisäksi palamaton ponneaine on turvallinen, kertoo AT-Tuotteen toimitusjohtaja Jorma Virtanen.

AT Renewable Penetrating Lubricant -tuotetta voidaan käyttää kaikissa teollisuus-, auto- ja tee-se-itse -käyttökohteissa. Se lanseerataan ​​kansainvälisesti Pohjoismaissa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa ja Brasiliassa keväällä 2020.  

Neste MY uusiutuva isoalkaani on kestävä, turvallinen ja hajuton vaihtoehto perinteisille mineraaliöljyille. Sitä voidaan käyttää sellaisenaan tai edelleen jalostettuna korvaamaan fossiiliseen öljyyn perustuvaa sisältöä erilaisissa sovelluksissa, kuten maaleissa, pinnoitteissa ja voiteluaineissa. Uusiutuva isoalkaani valmistetaan kokonaan jäte- ja tähdeperäisistä öljyistä ja rasvoista, ja sen käyttö auttaa vähentämään fossiilista alkuperää olevia päästöjä ilmakehään. Se on helposti biohajoavaa OECD 301 -testin ohjeiden mukaisesti, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen komponentin.

Uusimmat artikkelit

22.11.2024 | Alan Uutiset

Presidentti Stubb jakoi ensimmäistä kertaa kansainvälistymispalkinnot

Yrityspalkinnot saivat Unikie, Konecranes ja ABB. Yhteisöpalkinto annettiin Forest Joensuulle.

Uusittu turbiini vie Metsä Board Kyron tehdasta lähemmäs fossiilittomuutta

Uuden turbiinin paremman hyötysuhteen ansiosta tehtaan biovoimalan tuottaman sähkön osuus tehtaan kokonaistarpeesta kasvaa 50 prosenttiin aiemman kolmasosan sijaan.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.

2.10.2024 | Tutkimus ja koulutus

SSAB:n Raahen tehtaan uusi päälaboratorio on Pohjoismaiden suurimpia

Laborotorion rakentaminen on osa yhtiön valmistautumista fossiilivapaaseen teräksentuotantoon. Vuosittain laboratoriossa analysoidaan noin 240 000 näytettä, joista tehdään noin 4,4 miljoonaa määritystä.

27.9.2024 | Kumppaniartikkeli

Innovaatiot vaativat yhteistyötä

Suomalainen osaaminen on tärkeässä roolissa globaalin pumppujätti Sulzerin toiminnassa. Sen varaan rakentuvat sekä oma että kumppanien prosessien tutkimus- ja kehitystoiminta ja tehokkuuden jatkuva parantaminen.