https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Koronaviruksen eliminointi myrkyittä: Suomalaisyritys tuo markkinoille otsonivesilaitteen

Alkoholipohjaiset desinfiointiaineet ja muut myrkylliset desinfiointikemikaalit voi vastedes korvata helppokäyttöisellä otsonivesilaitteella.

ozone

Hydzone Oy:n otsonivesilaite "Hydzonaattorilla" on helppo puhdistaa esimerkiksi koronalle altistavia pintoja.

- Tavallinen hanavesi saadaan sähkökemiallisella reaktiolla muutettua otsonivedeksi, joka tuhoaa patogeenit kuten bakteerit ja virukset, myös SARS-CoV-2 -koronaviruksen, kuvaa suomalaisen Hydzone Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Mantere.

- Tutkimukset luotettavissa laboratorioissa kertovat, että korona saadaan eliminoitua lähes 100-prosenttisesti, toteaa Mantere.

Hydzone Oy:n otsonivesilaite "Hydzonaattorilla" on helppo puhdistaa esimerkiksi koronalle altistavia pintoja.

Yhtiön mukaan otsonin teho puhdistusaineena on tunnettu jo pitkään.

- Teknologiamme avulla tavallinen hanavesi saadaan sähkökemiallisella reaktiolla otsonoitua täysin myrkyttömäksi puhdistusaineeksi. Veteen synnytetään 1-2 ppm otsonipitoisuus, joka on sinänsä pieni, mutta teholtaan erittäin suuri – se hapettaa nopeasti hengiltä patogeenit kuten bakteerit ja virukset. Laboratoriokokeissa koronavirus saatiin eliminoitua 30 sekunnin suihkutuksella 99,99 prosenttisesti, kuvailee Mantere.

Koronan lisäksi Hydzonen otsonivesilaite ”Hydzonaattori” on testattu kolibakteeria vastaan. Suomalaisen Synlab-laboratorion tutkimuksessa saatiin 30 sekunnissa 99,98 teho kolia vastaan.

Valtavat markkinat maailmalla – koronaa pidempi perspektiivi

Hydzonen teknologian tulevaisuuden näköala on valoisa.

- On ihan selvää, että markkinat maailmalla ovat potentiaalisesti valtavat. Ihmiset voivat käyttää Hydzonaattoria kotona. Sitä on helppo pitää mukana, täyttää ja ladata tarpeen mukaan. Paljon tämän helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa tapaa pintojen desinfiointiin on vaikea kuvitella, sanoo Mantere.

Myrkyttömän puhdistusaineen mahdollisuudet ulottuvat kodeista, kulkuvälineistä, teollisuudesta ja työpaikoista mihin tahansa, missä halutaan olla vapaita viruksista ja bakteereista.

Sovelluksia maatalouteenkin löytyy Mantereen mukaan runsaasti, sillä otsonivesi on tehokas myös hiivoja ja homeita vastaan, samaten se soveltuu myös hedelmien torjunta-aineiden huuhteluun. Ensimmäinen tähtäin on kuitenkin kuluttajamarkkinoilla.

- Me lähdemme nyt tosissaan liikkeelle Suomen kuluttajamarkkinoille, mutta ajattelemme asiaa myös paljon koronaa pidemmälle. Erilaiset desinfiointiin käytetyt myrkyt luovat nimittäin koko ajan yhä enemmän resistenttejä bakteerikantoja, mistä on koitumassa ihmisten terveydelle ja terveydenhuoltojärjestelmille suuria ongelmia. Tämä ongelma jää riesaksemme silloinkin, kun koronapandemia on saatu jo hallintaan, ja meillä on siihen vähintäänkin tärkeä osaratkaisu tarjolla, ennakoi Mantere.

Yhtiön mukaan resistenttien bakteerikantojen torjumisen lisäksi otsoniveden myrkyttömyys avaa runsaasti mahdollisuuksia myös lääkkeelliseen käyttöön. Tehosta on jo nyt erittäin lupaavia tuloksia, varsinaiset lupaprosessit vievät kuitenkin aikaa.

- Aiomme hankkia lääkkeellisen CE-merkinnän pian, tavoitteena on ensi vuosi. Sen jälkeen voimme desinfioida esimerkiksi diabeetikkojen jalkahaavoja, mikä tarkoittaa amputaatioiden välttämistä, iloitsee Mantere.

Uusimmat artikkelit

Valmetilta teollisen internetin ratkaisu mittaustiedon keräämiseen kaasukuljetuskonteista

Valmet on kehittänyt teollisen internetin ratkaisun, joka kerää kriittistä mittaustietoa kaasukuljetuskonteista. Tarkka tiedonkeruu ilman perinteisiä fyysisiä mittauksia parantaa räjähdysherkkien, esimerkiksi metaania tai vetyä sisältävien konttien turvallisuutta, tuo säästöjä ja antaa tietoja konttien sisällöstä logistiikkaa varten.

19.10.2021 | Tutkimus ja koulutus

Neste avaa tutkimuskeskuksen Singaporeen

Neste vauhdittaa kasvustrategiansa toteutusta perustamalla tutkimuskeskuksen Singaporeen. Investoinnin myötä Neste kasvattaa maailmanlaajuista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaansa ja edistää kumppaniyhteistyötä Aasian ja Tyynenmeren alueella ja erityisesti Singaporessa.

18.10.2021 | Alan Uutiset

Metsäteollisuus elpyy – teollisuuspuun hakkuut kasvavat

Koronapandemian vähittäinen väistyminen ja talouden elvytystoimien jatkuminen heijastuvat maailmantalouteen ja kasvattavat metsäteollisuustuotteiden tuotanto- ja vientimääriä vuonna 2021. Suomessa teollisuuden kasvava puuntarve lisää hakkuumääriä ja nostaa kantohintoja.

K-ryhmä saavutti vuoden 2025 energiatehokkuustavoitteensa – taustalla uudet innovaatiot

K-ryhmä sitoutui vuonna 2017 pienentämään energiankulutustaan 7,5 prosenttia vuoteen 2025 mennessä. Tuoreet luvut paljastavat, että tavoite on täyttynyt neljä vuotta etuajassa.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.