https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Koronaviruksen eliminointi myrkyittä: Suomalaisyritys tuo markkinoille otsonivesilaitteen

Alkoholipohjaiset desinfiointiaineet ja muut myrkylliset desinfiointikemikaalit voi vastedes korvata helppokäyttöisellä otsonivesilaitteella.

ozone

Hydzone Oy:n otsonivesilaite "Hydzonaattorilla" on helppo puhdistaa esimerkiksi koronalle altistavia pintoja.

- Tavallinen hanavesi saadaan sähkökemiallisella reaktiolla muutettua otsonivedeksi, joka tuhoaa patogeenit kuten bakteerit ja virukset, myös SARS-CoV-2 -koronaviruksen, kuvaa suomalaisen Hydzone Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Mantere.

- Tutkimukset luotettavissa laboratorioissa kertovat, että korona saadaan eliminoitua lähes 100-prosenttisesti, toteaa Mantere.

Hydzone Oy:n otsonivesilaite "Hydzonaattorilla" on helppo puhdistaa esimerkiksi koronalle altistavia pintoja.

Yhtiön mukaan otsonin teho puhdistusaineena on tunnettu jo pitkään.

- Teknologiamme avulla tavallinen hanavesi saadaan sähkökemiallisella reaktiolla otsonoitua täysin myrkyttömäksi puhdistusaineeksi. Veteen synnytetään 1-2 ppm otsonipitoisuus, joka on sinänsä pieni, mutta teholtaan erittäin suuri – se hapettaa nopeasti hengiltä patogeenit kuten bakteerit ja virukset. Laboratoriokokeissa koronavirus saatiin eliminoitua 30 sekunnin suihkutuksella 99,99 prosenttisesti, kuvailee Mantere.

Koronan lisäksi Hydzonen otsonivesilaite ”Hydzonaattori” on testattu kolibakteeria vastaan. Suomalaisen Synlab-laboratorion tutkimuksessa saatiin 30 sekunnissa 99,98 teho kolia vastaan.

Valtavat markkinat maailmalla – koronaa pidempi perspektiivi

Hydzonen teknologian tulevaisuuden näköala on valoisa.

- On ihan selvää, että markkinat maailmalla ovat potentiaalisesti valtavat. Ihmiset voivat käyttää Hydzonaattoria kotona. Sitä on helppo pitää mukana, täyttää ja ladata tarpeen mukaan. Paljon tämän helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa tapaa pintojen desinfiointiin on vaikea kuvitella, sanoo Mantere.

Myrkyttömän puhdistusaineen mahdollisuudet ulottuvat kodeista, kulkuvälineistä, teollisuudesta ja työpaikoista mihin tahansa, missä halutaan olla vapaita viruksista ja bakteereista.

Sovelluksia maatalouteenkin löytyy Mantereen mukaan runsaasti, sillä otsonivesi on tehokas myös hiivoja ja homeita vastaan, samaten se soveltuu myös hedelmien torjunta-aineiden huuhteluun. Ensimmäinen tähtäin on kuitenkin kuluttajamarkkinoilla.

- Me lähdemme nyt tosissaan liikkeelle Suomen kuluttajamarkkinoille, mutta ajattelemme asiaa myös paljon koronaa pidemmälle. Erilaiset desinfiointiin käytetyt myrkyt luovat nimittäin koko ajan yhä enemmän resistenttejä bakteerikantoja, mistä on koitumassa ihmisten terveydelle ja terveydenhuoltojärjestelmille suuria ongelmia. Tämä ongelma jää riesaksemme silloinkin, kun koronapandemia on saatu jo hallintaan, ja meillä on siihen vähintäänkin tärkeä osaratkaisu tarjolla, ennakoi Mantere.

Yhtiön mukaan resistenttien bakteerikantojen torjumisen lisäksi otsoniveden myrkyttömyys avaa runsaasti mahdollisuuksia myös lääkkeelliseen käyttöön. Tehosta on jo nyt erittäin lupaavia tuloksia, varsinaiset lupaprosessit vievät kuitenkin aikaa.

- Aiomme hankkia lääkkeellisen CE-merkinnän pian, tavoitteena on ensi vuosi. Sen jälkeen voimme desinfioida esimerkiksi diabeetikkojen jalkahaavoja, mikä tarkoittaa amputaatioiden välttämistä, iloitsee Mantere.

Uusimmat artikkelit

VR varmistaa Kemin uuden biotuotetehtaan puunsaannin

Metsä Group on valinnut VR Transpointin Kemiin rakennettavan biotuotetehtaansa raakapuun logistiikkakumppaniksi. Raakapuuta tulee kulkemaan raiteitse tehtaalle viisi miljoona kuutiota vuodessa eli vuorokaudessa tehtaalle liikennöi keskimäärin 9 junaa. 

5.3.2021 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma siirtyy toukokuulle 2022

Kesäkuun 2021 alkuun suunniteltu Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma siirtyy toukokuulle 2022. Tarkat päivämäärät ovat 18.-19.5.2022 ja tapahtumapaikkana säilyy Ouluhalli Oulussa.

Trukin-, nosturin- ja henkilönostimen kuljettajakoulutus muuttui virtuaaliseksi

Valtioneuvoston asetuksen mukaiset nostotöiden pätevyysvaatimukset voi täyttää itseopiskeluna verkossa. Nyt uutena erityistä osaamista vaativat harjoitteet voidaan tehdä Soprano Groupin koulutuskampuksella virtuaalisesti. Arviomme mukaan Suomessa suoritetaan vuosittain noin 80 000 nostotyöhön liittyvää pätevyyskurssia.

Puupölyn terveyshaittoja voi ehkäistä ennalta – päivitetty opas avuksi työpaikoille

Puupölyn hallinta puuteollisuudessa -opas on päivitetty ja opas on ostettavissa verkossa. Tiivistettyyn tietokorttiin voi tutustua verkossa.

Konecranesille huoltosopimus Euroopan johtavan rautamalmituottajan LKAB:n kanssa

Konecranes on saanut kansainväliseltä kaivos- ja mineraalikonsernilta LKAB:ltä monivuotisen huoltosopimuksen, joka koskee noin 1 600 laitteen huoltoa neljässä kohteessa Pohjois-Ruotsissa ja napapiirin yläpuolella. Konecranes voitti sopimuksen hyväksi todetun tekniikkansa ja sen ansiosta, että se pystyy parantamaan asiakkaiden turvallisuutta ja tuottavuutta myös kaikista haastavimmissa olosuhteissa.

Caverion, Osuuskauppa Arina ja Oulun Energia ovat kehittäneet hiilineutraalia kaukolämpöä tuottavan innovaation

Caverion on kehittänyt yhteistyössä Osuuskauppa Arinan ja Oulun Energian kanssa innovaation, joka hyödyntää kauppojen kylmälaitteiden lauhdelämpöä ja tehostaa energiantuotantoa. Järjestelmän avulla tuotetaan hiilineutraalia kaukolämpöä vaikutusalueen asukkaiden ja yhteisöjen käyttöön. 

16.11.2020 | Kumppaniartikkeli

FINN-Tarkastus Oy laajensi nostolaitteiden tarkastuksiin

Tämän vuoden elokuussa sähkölaitteistojen tarkastuksista tunnettu FINN-Tarkastus Oy aloitti uuden vaiheen panostamalla vahvasti koneturvallisuus- ja koulutuspalveluihin. Nyt yritys on ottanut seuraavan askeleen aloittamalla nostureiden, henkilönostimien ja muiden nostolaitteiden lakisääteiset käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset FINAS-akkreditointipalvelun myönnettyä 5.11.2020 pätevyysalueeseen nostolaitteiden tarkastuksia koskevan laajennuksen.