https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Neste ja REMONDIS kumppaneiksi muovijätteen kemiallisen kierrätyksen kehittämisessä

Neste ja REMONDIS, yksi maailman suurimmista yksityisomistuksessa olevista kierrätys-, palvelu- ja vesiyrityksistä, ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen  muovijätteiden kemiallisen kierrätyksen  kehittämisestä. Yritykset keskittyvät kemiallisen kierrätyksen kehittämiseen ja kiihdyttämiseen tavoitteenaan saavuttaa yli 200 kilotonnin kapasiteetti  muovijätteen prosessoinnissa vuodessa.

neste_muovi

Muovien mekaaninen kierrätys on edistänyt kiertotaloutta sekä tukenut raaka-aineiden riittävyyttä ja ilmastonsuojelua jo vuosikymmenien ajan. Kumppanuus yhdistää REMONDISin osaamisen jätteenkeräyksessä- ja lajittelussa Nesteen kokemukseen ja osaamiseen öljynjalostuksesta sekä heikkolaatuisten jäte- ja tähdemateriaalien käsittelystä. Yritysten tavoitteena on rakentaa kemiallisen kierrätyksen ekosysteemi, jotta myös muut arvoketjuun kuuluvat yritykset voivat kehittää mekaanista kierrätystä täydentäviä kierrätysratkaisuja. Tämä ulottuu myös muoveihin, joita on nykyisin vaikeaa tai mahdotonta kierrättää.
Muovien kemiallinen kierrätys hajottaa muovijätteen muovi- ja kemianteollisuuden raaka-aineeksi käytettäväksi uusien korkealaatuisten muovien, kemikaalien ja polttoaineiden tuotannossa.

- Jotta muovien kemiallinen kierrätys olisi mahdollista teollisessa mittakaavassa, on välttämätöntä, että kierrätys- ja kemianteollisuus toimivat tiiviissä yhteistyössä. REMONDISin ja Nesteen välinen kumppanuus keskittyy optimaalisen kierrätysprosessin kehittämiseen, jotta yhä suurempi osa muoveista olisi jatkossa osa kiertotaloutta, korostaa Jürgen Ephan, Managing Director, REMONDIS Recycling.

-Saadessamme myös REMONDISin arvoketjukumppaneittemme joukkoon voimme kehittää kemiallisen kierrätyksen ratkaisua, joka laajentaa mahdollisuuksia kierrättää vielä tänä päivänä kierrätykseen kelpaamattomia materiaaleja. Kemiallinen kierrätys mahdollistaa hiilen kierrättämisen yhä uudestaan ​​ja uudestaan sekä vähentää raakaöljyriippuvuutta, mikä on yksi Nesteen keskeisistä tavoitteista alan vastuullisuusjohtajana. , sanoo Nesteen Renewable Polymers & Chemicals -liiketoiminnasta vastaava johtaja Mercedes Alonso.

- Yhteistyö tuo meidät myös askeleen lähemmäksi sitoumustamme prosessoida vuosittain yli miljoona tonnia muovijätettä vuodesta 2030 lähtien, Alonso päättää.

Uusimmat artikkelit

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

18.4.2024 | Alan Uutiset

Finavia liittyi Suomen vetyklusteriin – valmistautuu vedyn käyttöön ja siihen tarvittavaan infrastruktuuriin lentoasemalla

Finavia osallistuu lisäksi EU-hankkeeseen, jossa yhtiö pilotoi Helsinki-Vantaalla vedyn käyttöä kunnossapidon kalustossa ensimmäisenä Euroopassa.

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.