https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 20.4.2022

Tech Mahindra perustaa innovaatioyksikön Suomeen ja Intiaan

Johtava intialainen digitaalisen transformaation, konsultoinnin sekä liiketoiminnan uudelleensuunnittelupalveluiden ja -ratkaisujen toimittaja Tech Mahindran tutkimus- ja kehitysyksikkö Makers LabTM perustaa Quantum Center of Excellence -yksikön Helsinkiin. Yhteistyö nopeuttaa kvanttiteknologioiden globaalia käyttöönottoa ja kaupallistamista. 

 

computer

Ilmoitus yksikön perustamisesta annettiin keskiviikkona 20.4. työ- ja elinkeinoministeri Mika Lintilän ja alivaltiosihteeri Petri Peltosen vetämän yritysdelegaation energia- ja kvanttiteknologiateemaisella vierailulla Intiaan. Makers Lab rakentaa yli kahdensadan kvanttikoneoppimisen asiantuntijan ja viiden tutkijan ryhmän.

Suomen lisäksi Makers Lab perustaa huippuyksiköt Intian Puneen ja Hyderabadiin johtamaan yhteisinnovointia sekä tutkimusta ja kehitystä eri toimialoilla ja sektoreilla, kuten televiestinnässä, 5G:ssä, energia-alalla ja terveydenhuollossa.

- Suomi on yksi Euroopan johtavista kvanttiteknologian maista. Ekosysteemimme kehittäminen yhteistyössä vahvojen kansainvälisten toimijoiden, kuten Tech Mahindran, kanssa on ehdottomasti arvokasta lisäkasvua. Toivotan Makers Labin lämpimästi tervetulleeksi rakentamaan yhteyksiä suomalaiseen elinkeinoelämään ja innovaation huipputoimijoihin, kommentoi työ- ja elinkeinoministeri Mika Lintilä.

- Olemme aivan uuden kvanttivuosikymmenen alussa, ja seuraavien vuosien aikana klassisen laskennan rakenne muuttuu vastaamaan sellaisiin haasteisiin, joita nykyisillä laskentatekniikoilla ei voida vielä ratkaista. Tämä tarjoaa mahdollisuuden paitsi määritellä uudelleen tarjoamamme asiakaskokemuksen, myös katsoa kohti kestävää tulevaisuutta aikana, jolloin energiatarpeet kaikkialla maailmassa ovat muuttuneet kestämättömiksi. Me Tech Mahindralla näemme tämän muutoksen ajavan meidät kohti nopeampaa, parempaa, kestävämpää ja optimoidumpaa tapaa ratkaista asiakkaiden haasteita kvanttilaskennan avulla. QNxT-yksikkömme vahvistavat kykyämme tehdä tutkimus- ja suunnittelutyötä. Se auttaa myös meitä toteuttamaan projekteja tehokkaasti sekä ratkaisemaan monimutkaisia asiakashaasteita kvanttilaskentaa hyödyntämällä, kommentoi Tech Mahindran strategia- ja kasvujohtaja Jagdish Mitra.

Helsingin yksikkö tunnistaa kvanttilaskennan ongelmalauseita, toimii osallistavan innovoinnin keihäänkärkenä ja kehittää projekteja eri aloilla, kuten petosten tunnistamisessa sekä rahoitusportfolion optimoinnissa, lääkkeiden kehittämisessä, täsmälääketieteen hoitojen ja saumattoman diagnostiikan kehittämisessä sekä 5G-kaistanleveyden optimoinnissa. Yksikkö helpottaa myös kvanttilaskennan alan koulutusta, testausta ja T&K-toimintaa. Lisäksi sen avulla 5G- ja 6G-verkot voivat tarjota maailmanlaajuisen kattavuuden ja vahvistaa organisaatioiden digitaalista muutosta, mikä johtaa suurempaan tuottavuuteen ja vähentää toiminnan monimutkaisuutta sekä kustannuksia.

Tech Mahindra uskoo DigitALL-filosofiaan

Digitaaliset teknologiat katalysoivat muutoksia – ne humanisoivat yrityksiä auttamalla niitä ajattelemaan, aistimaan, muodostamaan yhteyden, kommunikoimaan, suojaamaan ja toimimaan paremmin kuin ennen.

Tech Mahindra on osa NXT.NOWTM-kehystä, jonka tavoitteena on parantaa "ihmiskeskeistä kokemusta". Tämä tavoite mielessään yhtiö keskittyykin investoimaan uusiin teknologioihin ja ratkaisuihin, jotka mahdollistavat digitaalisen transformaation ja vastaavat asiakkaan muuttuviin tarpeisiin.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.