https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 20.4.2022

Tech Mahindra perustaa innovaatioyksikön Suomeen ja Intiaan

Johtava intialainen digitaalisen transformaation, konsultoinnin sekä liiketoiminnan uudelleensuunnittelupalveluiden ja -ratkaisujen toimittaja Tech Mahindran tutkimus- ja kehitysyksikkö Makers LabTM perustaa Quantum Center of Excellence -yksikön Helsinkiin. Yhteistyö nopeuttaa kvanttiteknologioiden globaalia käyttöönottoa ja kaupallistamista. 

 

computer

Ilmoitus yksikön perustamisesta annettiin keskiviikkona 20.4. työ- ja elinkeinoministeri Mika Lintilän ja alivaltiosihteeri Petri Peltosen vetämän yritysdelegaation energia- ja kvanttiteknologiateemaisella vierailulla Intiaan. Makers Lab rakentaa yli kahdensadan kvanttikoneoppimisen asiantuntijan ja viiden tutkijan ryhmän.

Suomen lisäksi Makers Lab perustaa huippuyksiköt Intian Puneen ja Hyderabadiin johtamaan yhteisinnovointia sekä tutkimusta ja kehitystä eri toimialoilla ja sektoreilla, kuten televiestinnässä, 5G:ssä, energia-alalla ja terveydenhuollossa.

- Suomi on yksi Euroopan johtavista kvanttiteknologian maista. Ekosysteemimme kehittäminen yhteistyössä vahvojen kansainvälisten toimijoiden, kuten Tech Mahindran, kanssa on ehdottomasti arvokasta lisäkasvua. Toivotan Makers Labin lämpimästi tervetulleeksi rakentamaan yhteyksiä suomalaiseen elinkeinoelämään ja innovaation huipputoimijoihin, kommentoi työ- ja elinkeinoministeri Mika Lintilä.

- Olemme aivan uuden kvanttivuosikymmenen alussa, ja seuraavien vuosien aikana klassisen laskennan rakenne muuttuu vastaamaan sellaisiin haasteisiin, joita nykyisillä laskentatekniikoilla ei voida vielä ratkaista. Tämä tarjoaa mahdollisuuden paitsi määritellä uudelleen tarjoamamme asiakaskokemuksen, myös katsoa kohti kestävää tulevaisuutta aikana, jolloin energiatarpeet kaikkialla maailmassa ovat muuttuneet kestämättömiksi. Me Tech Mahindralla näemme tämän muutoksen ajavan meidät kohti nopeampaa, parempaa, kestävämpää ja optimoidumpaa tapaa ratkaista asiakkaiden haasteita kvanttilaskennan avulla. QNxT-yksikkömme vahvistavat kykyämme tehdä tutkimus- ja suunnittelutyötä. Se auttaa myös meitä toteuttamaan projekteja tehokkaasti sekä ratkaisemaan monimutkaisia asiakashaasteita kvanttilaskentaa hyödyntämällä, kommentoi Tech Mahindran strategia- ja kasvujohtaja Jagdish Mitra.

Helsingin yksikkö tunnistaa kvanttilaskennan ongelmalauseita, toimii osallistavan innovoinnin keihäänkärkenä ja kehittää projekteja eri aloilla, kuten petosten tunnistamisessa sekä rahoitusportfolion optimoinnissa, lääkkeiden kehittämisessä, täsmälääketieteen hoitojen ja saumattoman diagnostiikan kehittämisessä sekä 5G-kaistanleveyden optimoinnissa. Yksikkö helpottaa myös kvanttilaskennan alan koulutusta, testausta ja T&K-toimintaa. Lisäksi sen avulla 5G- ja 6G-verkot voivat tarjota maailmanlaajuisen kattavuuden ja vahvistaa organisaatioiden digitaalista muutosta, mikä johtaa suurempaan tuottavuuteen ja vähentää toiminnan monimutkaisuutta sekä kustannuksia.

Tech Mahindra uskoo DigitALL-filosofiaan

Digitaaliset teknologiat katalysoivat muutoksia – ne humanisoivat yrityksiä auttamalla niitä ajattelemaan, aistimaan, muodostamaan yhteyden, kommunikoimaan, suojaamaan ja toimimaan paremmin kuin ennen.

Tech Mahindra on osa NXT.NOWTM-kehystä, jonka tavoitteena on parantaa "ihmiskeskeistä kokemusta". Tämä tavoite mielessään yhtiö keskittyykin investoimaan uusiin teknologioihin ja ratkaisuihin, jotka mahdollistavat digitaalisen transformaation ja vastaavat asiakkaan muuttuviin tarpeisiin.

Uusimmat artikkelit

21.6.2022 | Alan Uutiset

ESG näkyy nyt ylimmän johdon agendalla - yli kolmannes eurooppalaisista yrityksistä palkannut kestävän kehityksen johtajan

Vuonna 2021 kansainvälisissä yrityksissä nimitettiin enemmän kestävän kehityksen johtajia kuin viitenä edellisenä vuotena yhteensä, ilmenee PwC:n globaalin strategiakonsultointiin erikoistuneen yksikön Strategy&:n tutkimuksesta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

Automatisointi lievittää logistiikan työvoimapulaa

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja teknologiajohtaja Kari Hänninen kertovat, että esimerkiksi logistiikka-alalla robottien harteille voidaan ulkoistaa uuvuttavat ja toisteiset tehtävät.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.