https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 19.1.2017

Tietoturvaosaajapulaa ratkotaan huippuopiskelijoille myönnettävillä apurahoilla

F-Secure, Intel ja Nixu vastaavat asiantuntijoiden suureen tarpeeseen solmimalla kumppanuussopimus Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston yhteisen tietoturvan opetusta ja tutkimusta edistävän HAIC-tutkimuskeskuksen kanssa.

tietoturva2

Osaavien tietoturva-ammattilaisten tarve on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina ja avoinna olevien työpaikkojen lukumäärä ylittää merkittävästi pätevien hakijoiden määrän. Samalla on kasvanut huoli siitä, että monilta tietoturva-ammattilaisilta puuttuu riittävä koulutus heidän nykyiseen työhönsä.

- Teollisuus on tulevaisuudessakin riippuvainen kasvavasta määrästä kyberturvallisuuden asiantuntijoita. Intel tukee tämän tärkeän alan tutkimusta ja koulutusta tekemällä yhteistyötä HAIC-tutkimuskeskuksen kanssa, korostaa johtava teknologian tutkija Matthias Schunter Intel Labsilta.

F-Securen ja Intelin tekemät lahjoitukset käytetään apurahoihin, joita myönnetään maahan opiskelemaan tulevien tietoturva-alaan keskittyvien maisteriopiskelijoiden elinkustannusten kattamiseksi. Lisäksi Nixu Corporationista on tullut HAIC-tutkimuskeskuksen tukija.

- Kyberturvallisuuden tutkimukseen ja koulutukseen panostaminen on välttämätöntä, kun halutaan turvata ne tietokoneverkot ja kriittiset infrastruktuurit, joista me kaikki olemme riippuvaisia, F-Securen toimitusjohtaja Samu Konttinen perustelee yhtiön tekemää lahjoitusta HAIC-tutkimuskeskukselle.

- Rekrytointi nopeasti kasvavalla kyberturvallisuuden sektorilla on yhä haastavampaa. Kumppanuus HAIC-tutkimuskeskuksen kanssa on Nixulle erinomainen tilaisuus päästä vaikuttamaan pätevien ammattilaisten lukumäärään ja heidän osaamisen tasoonsa tulevaisuudessa”, sanoo puolestaan henkilöstöjohtaja Katja Müller Nixu Corporationista.

www.nixu.fi

www.f-secure.com

www.intel.fi

Uusimmat artikkelit

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

18.4.2024 | Alan Uutiset

Finavia liittyi Suomen vetyklusteriin – valmistautuu vedyn käyttöön ja siihen tarvittavaan infrastruktuuriin lentoasemalla

Finavia osallistuu lisäksi EU-hankkeeseen, jossa yhtiö pilotoi Helsinki-Vantaalla vedyn käyttöä kunnossapidon kalustossa ensimmäisenä Euroopassa.

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.