https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 11.5.2022

Wapice vahvistaa konenäköratkaisujen kehitystyötään

Wapice Oy on liittynyt NVIDIA Metropolis -kumppaniohjelmaan. Ohjelmaan kuuluu muun muassa sovelluskehys ja kehittäjätyökaluja, jotka tukevat uuden sukupolven konenäkö-sovellusten kehitystyötä. Näiden avulla esimerkiksi julkista liikennettä ja pysäköintiä voidaan tehostaa ja optimoida.

wapice

Wapice kehittää IoT- ja Vision AI -pohjaisia ratkaisuja useille toimialoille keskittyen erityisesti älykaupunkisovelluksiin, kuten datalähtöiseen liikenteen suunnitteluun ja älykkääseen pysäköintiin.

Konenäköä hyödynnetään yhä enemmän hyödyllisenä ja kustannustehokkaana keinona kaupungeille analysoida, kuinka asukkaat käyttävät niiden katu- ja palveluverkostoa. Wapicen ratkaisut hyödyntävät NVIDIA Metropoliksen sovelluskehystä ja yhtiön grafiikkasuorittimia edge-to-cloud-tasolla aina sulautettujen laitteiden NVIDIA Jetson suorittimista datacenter -tason NVIDIA A100 grafiikkasuorittimiin asti.

NVIDIA Metropolis -ekosysteemi kokoaa yhteen suuren ja kasvavan joukon kumppaneita, jotka panostavat tekoälytekniikoihin, käyttöönottoalustoihin ja toimivat skaalautuvasti. Sen kumppaneilla on Wapicen mukaan mahdollisuus hyödyntää NVIDIA-alustan päivityksiä ensimmäisten joukossa parantaakseen ja nopeuttaakseen tekoälyratkaisujen kehitystyötään. Lisäksi ohjelma tarjoaa yhteistyökumppaneille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä alan johtavien asiantuntijoiden ja muiden tekoälyä hyödyntävien organisaatioiden kanssa.

– Ratkaisujamme hyödynnetään aloilla, joissa tarkkuus ja reaaliaikainen tekoälyn hyödyntäminen on avainasemassa, kuten tuotannossa, itseohjautuvissa kulkuneuvoissa, energia-alalla ja älykaupunkiratkaisuissa. NVIDIA Metropolis -ekosysteemi tarjoaa meille jatkuvasti kehittyvän ja skaalautuvan ympäristön, jossa rakentaa ja testata uusia ratkaisuja, nyt ja tulevaisuudessa, sanoo Wapicen Mickey Shroff, Head of AI, Analytics and Automation Solutions.

Uusimmat artikkelit

8.5.2025 | Alan Uutiset

Teknologiateollisuus: “Vapautuksen päivä” käänsi hyvin alkaneen vuoden valtavaksi epävarmuudeksi

Teknologiateollisuuden uusien tilausten arvo parani alkuvuonna vuodentakaiseen nähden ja tarjouspyyntökyselyn saldoluku nousi positiiviseksi ensimmäisen kerran yli kahteen vuoteen. Jäsenille tehty kysely kertoo kuitenkin suuresta epävarmuudesta. Donald Trumpin toimet ovat hidastaneet investointipäätöksiä. 

Suomen ja Viron välisen EstLink 2 -yhteyden korjaustyöt alkavat toukokuussa

Merenpohjaan asennetaan uutta kaapelia noin kilometrin verran. Sähkönsiirtoyhteyden odotetaan palaavan kaupalliseen käyttöön heinäkuun puolivälissä.

Kemikaalit aiheuttavat paljon vakavia työtapaturmia – laiminlyönnit voivat johtaa rikosseuraamuksiin

”Työpaikoilla käytetään paljon vaarallisia kemikaaleja huolimattomasti. Valitettavasti monet työnantajat eivät tunnista kemiallisten tekijöiden aiheuttamaa vaaraa omalla työpaikallaan”, työsuojelutarkastaja Mikko Järvenreuna toteaa.

Gasumin biokaasu pienentää Metsä Groupin valmistaman kartongin hiilijalanjälkeä

Vähäpäästöisiä kartonkeja haluavat asiakkaat ovat tyypillisesti suuria toimijoita, joilla on tiukat kestävyystavoitteet.

Olkiluoto 2 palaa sähköntuotantoon vasta toukokuussa

Olkiluoto 2 -laitosyksikön sähköntuotanto keskeytettiin tiistaina 15. huhtikuuta turbiinilaitoksen generaattorilla havaitun kosteuden nousun vuoksi. OL2:n generaattorin roottori vaihdetaan vararoottoriin.

10.3.2025 | Kumppaniartikkeli

Sulzerin innovatiiviset ratkaisut vedenkäsittelyyn ja pumppaamiseen

Sulzer on yksi Suomen johtavista vedenkäsittelyn ja pumppausteknologian toimijoista. Yhtiön panostukset kotimaisuuteen, kestävään kehitykseen, kokonaisratkaisuihin ja asiakaspalveluun tekevät siitä luotettavan kumppanin sekä kunnallisille että teollisille toimijoille.

30.1.2025 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n uusi valmennusohjelma auttaa suomalaisyrityksiä puolustusteollisuuden markkinoille

VTT käynnistää maksuttoman valmennusohjelman kaksikäyttöteknologiasta. Puolustusmarkkinat kiinnostavat, mutta yritysten on vaikea tunnistaa osaamista. Siviiliteknologiakin voi soveltua puolustuskäyttöön.