https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 17.5.2023

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

ba1826ad23312d6d_800x800ar

Koulutuksessa hyödynnetään ensiluokkaisia opetusvälineitä, sekä oikeita laitteistoja ja komponentteja että 3D-malleja. Kuva: Wärtsilä

Wärtsilän uusi koulutuskeskus Vaasassa on virallisesti avattu ja toiminnassa. Wärtsilä Land & Sea Academy (WLSA) on osa yhtiön Sustainable Technology Hubia ja se tarjoaa koulutusta verkko-opetuksena, ohjaajien vetämänä interaktiivisena opetuksena ja nettipohjaisten simulaattorien avulla. Tavoitteena on tarjota laadukasta koulutusta asiakkaiden osaamisen kehittämiseksi.

Koulutusta järjestetään yhtiön omien tuotteiden käyttöön ja kurssit ovat avoimia kaikille, jotka käyttävät Wärtsilän laitteistoja. Tarjolla on sekä standardi- että räätälöityjä kursseja ja opetus on sekä teoreettista että käytännöllistä.

– Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa. Niiden avulla voimme auttaa asiakkaitamme hallitsemaan laitteistojaan. Samalla voimme taata, että oma henkilökuntamme omaa tarvittavat kyvyt ja tietotaidon. Tämä uusin WLSA sijaitsee Sustainable Technology Hubin yhteydessä Vaasassa, jossa meillä on käytössämme uusinta teknologiaa, sanoo Stefan Wiik, Johtaja, Wärtsilä Field Services and Workshops.

Omat koulutuskeskukset palvelevat asiakkaita sekä merenkulku- että energia-alalla ja kouluttavat myös Wärtsilän omaa henkilökuntaa. Koulutus kattaa kaikki laitteiston hallintaan ja käyttöön liittyvät asiat, mukaan lukien ylläpito, turvallisuus, käytettävyys, luotettavuus ja suorituskyky.

Wärtsilällä on kaikkiaan yhdeksän koulutuskeskusta: Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Intiassa, Etelä-Koreassa, Alankomaissa, Italiassa, Indonesiassa, Kiinassa ja Suomessa. Täysipäiväistä henkilökuntaa on 75 ja ohjaajia yli 100. Vuonna 2022 keskukset pitivät 979 kurssia, 30.500 kurssipäivää. Koulutuksia pidettiin luokkahuoneissa, aluksilla, laitoksilla ja netissä yli 48.000 opiskelijalle, joista 52% oli omaa henkilökuntaa ja 48% asiakkaiden työntekijöitä.

Uusimmat artikkelit

Tampereen Naistenlahden uusi biovoimalaitos leikkaa 20 prosenttia kaupungin hiilidioksidipäästöistä

Tänään käyttöön vihitty Tampereen Sähkölaitoksen Naistenlahden biovoimalaitoksen kiertoleijukattilan pääpolttoaineita ovat uusiutuvat metsäperäiset biomassat.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Virtuaalipeliä pelaamalla voi nyt opiskella putkentaivutusta

Taitotalo ja Salpaus kehittivät yhdessä Suomen ensimmäisen VR-oppimisympäristön putkiasentajaopiskelijoille. Peli opettaa hahmottamaan putkentaivutuksen perusteet.

16.5.2023 | Alan Uutiset

Destia voitti jälleen Savon radan kunnossapitosopimuksen

Destia jatkaa Savon radan ja sen turvalaitteiden kunnossapitäjänä lokakuuhun 2028 Väyläviraston uusittua Destian sopimuksen. 

HVK julkaisi yrityksille suunnatun oppaan kyberturvallisuudesta

Pilvipalveluita ei tarvitse nähdä riskinä̈ huoltovarmuudelle, vaan oikein käytettynä ne tukevat jatkuvuudenhallintaa.

5.4.2023 | Kumppaniartikkeli

Prosessilaitteiden optimointi ja kierrätys on vastuullisuutta

“Kerromme asiakkaillemme avoimesti, kun käytämme kierrätettyjä komponentteja ja myymme uudenveroisiksi kunnostettuja “pre-owned”-laitteistoja.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.