https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 17.5.2023

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

ba1826ad23312d6d_800x800ar

Koulutuksessa hyödynnetään ensiluokkaisia opetusvälineitä, sekä oikeita laitteistoja ja komponentteja että 3D-malleja. Kuva: Wärtsilä

Wärtsilän uusi koulutuskeskus Vaasassa on virallisesti avattu ja toiminnassa. Wärtsilä Land & Sea Academy (WLSA) on osa yhtiön Sustainable Technology Hubia ja se tarjoaa koulutusta verkko-opetuksena, ohjaajien vetämänä interaktiivisena opetuksena ja nettipohjaisten simulaattorien avulla. Tavoitteena on tarjota laadukasta koulutusta asiakkaiden osaamisen kehittämiseksi.

Koulutusta järjestetään yhtiön omien tuotteiden käyttöön ja kurssit ovat avoimia kaikille, jotka käyttävät Wärtsilän laitteistoja. Tarjolla on sekä standardi- että räätälöityjä kursseja ja opetus on sekä teoreettista että käytännöllistä.

– Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa. Niiden avulla voimme auttaa asiakkaitamme hallitsemaan laitteistojaan. Samalla voimme taata, että oma henkilökuntamme omaa tarvittavat kyvyt ja tietotaidon. Tämä uusin WLSA sijaitsee Sustainable Technology Hubin yhteydessä Vaasassa, jossa meillä on käytössämme uusinta teknologiaa, sanoo Stefan Wiik, Johtaja, Wärtsilä Field Services and Workshops.

Omat koulutuskeskukset palvelevat asiakkaita sekä merenkulku- että energia-alalla ja kouluttavat myös Wärtsilän omaa henkilökuntaa. Koulutus kattaa kaikki laitteiston hallintaan ja käyttöön liittyvät asiat, mukaan lukien ylläpito, turvallisuus, käytettävyys, luotettavuus ja suorituskyky.

Wärtsilällä on kaikkiaan yhdeksän koulutuskeskusta: Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Intiassa, Etelä-Koreassa, Alankomaissa, Italiassa, Indonesiassa, Kiinassa ja Suomessa. Täysipäiväistä henkilökuntaa on 75 ja ohjaajia yli 100. Vuonna 2022 keskukset pitivät 979 kurssia, 30.500 kurssipäivää. Koulutuksia pidettiin luokkahuoneissa, aluksilla, laitoksilla ja netissä yli 48.000 opiskelijalle, joista 52% oli omaa henkilökuntaa ja 48% asiakkaiden työntekijöitä.

Uusimmat artikkelit

4.12.2023 | Alan Uutiset

Kemira myy Oil & Gas -liiketoimintansa Sterling Specialty Chemicals LLC -yhtiölle

Kauppa sisältää Kemiran tuotantolaitokset Mobilessa, Columbuksessa ja Aberdeenissä Yhdysvalloissa.

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

16.11.2023 | Tutkimus ja koulutus

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.