https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 17.5.2023

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

ba1826ad23312d6d_800x800ar

Koulutuksessa hyödynnetään ensiluokkaisia opetusvälineitä, sekä oikeita laitteistoja ja komponentteja että 3D-malleja. Kuva: Wärtsilä

Wärtsilän uusi koulutuskeskus Vaasassa on virallisesti avattu ja toiminnassa. Wärtsilä Land & Sea Academy (WLSA) on osa yhtiön Sustainable Technology Hubia ja se tarjoaa koulutusta verkko-opetuksena, ohjaajien vetämänä interaktiivisena opetuksena ja nettipohjaisten simulaattorien avulla. Tavoitteena on tarjota laadukasta koulutusta asiakkaiden osaamisen kehittämiseksi.

Koulutusta järjestetään yhtiön omien tuotteiden käyttöön ja kurssit ovat avoimia kaikille, jotka käyttävät Wärtsilän laitteistoja. Tarjolla on sekä standardi- että räätälöityjä kursseja ja opetus on sekä teoreettista että käytännöllistä.

– Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa. Niiden avulla voimme auttaa asiakkaitamme hallitsemaan laitteistojaan. Samalla voimme taata, että oma henkilökuntamme omaa tarvittavat kyvyt ja tietotaidon. Tämä uusin WLSA sijaitsee Sustainable Technology Hubin yhteydessä Vaasassa, jossa meillä on käytössämme uusinta teknologiaa, sanoo Stefan Wiik, Johtaja, Wärtsilä Field Services and Workshops.

Omat koulutuskeskukset palvelevat asiakkaita sekä merenkulku- että energia-alalla ja kouluttavat myös Wärtsilän omaa henkilökuntaa. Koulutus kattaa kaikki laitteiston hallintaan ja käyttöön liittyvät asiat, mukaan lukien ylläpito, turvallisuus, käytettävyys, luotettavuus ja suorituskyky.

Wärtsilällä on kaikkiaan yhdeksän koulutuskeskusta: Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Intiassa, Etelä-Koreassa, Alankomaissa, Italiassa, Indonesiassa, Kiinassa ja Suomessa. Täysipäiväistä henkilökuntaa on 75 ja ohjaajia yli 100. Vuonna 2022 keskukset pitivät 979 kurssia, 30.500 kurssipäivää. Koulutuksia pidettiin luokkahuoneissa, aluksilla, laitoksilla ja netissä yli 48.000 opiskelijalle, joista 52% oli omaa henkilökuntaa ja 48% asiakkaiden työntekijöitä.

Uusimmat artikkelit

18.6.2024 | Alan Uutiset

Wärtsilä lanseeraa ensimmäisenä maailmassa 100 % vedyllä toimivan suuren mittakaavan moottorivoimalan konseptin

Konsepti perustuu Wärtsilä 31 -moottorialustaan. Vetyvalmiin moottorin odotetaan olevan tilattavissa vuonna 2025 ja toimitettavissa vuodesta 2026 alkaen.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.