https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 139 140 141 142 143 144 145 ... 158 »

10.11.2015 | Alan Uutiset

Suomenkielinen standardi on valmistumassa

Standardi SFS-ISO 13379-1 Koneiden kunnonvalvonta ja diagnostiikka. Datan tulkinta ja diagnosointitekniikat. Osa 1: yleiset suuntaviivat / Condition monitoring and diagnostics of machines. Data interpretation and diagnostics techniques. Part 1: General guidelines -on julkaistu myös suomeksi.

30.10.2015 | Alan Uutiset

Digilaitteiden elinkaari huolestuttaa: Mitä tapahtuu käytöstä poistettujen laitteiden tiedolle?

Digitaalisia laitteita uusitaan Suomessa vauhdilla. Vanhat laitteet lähtevät useimmiten seuraavalle käyttökierrokselle. Tekniikkaansa uusivat yksityiset ja julkisen tahon toimijat ovatkin yhteisen ongelman edessä.

30.10.2015 | Alan Uutiset

Tulossa olevat uudet standardit auttavat hoitamaan värähtelyt kuntoon

SFS - ISO 13373 värähtelystandardisarja on päivittymässä ja saamassa uusia osia.

30.10.2015 | Alan Uutiset

Fingrid jatkaa pääkaupunkiseudun sähkönsyötön varmistamista kehittämällä Espoon sähköasemaa

Kantaverkkoyhtiö Fingrid on tehnyt investointipäätöksen Espoon sähköaseman kehittämisestä. Investoinnilla varmistetaan Länsi-Uudenmaan, erityisesti Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten sähkönsyöttöä.

30.10.2015 | Alan Uutiset

Prysmian konserni hakee 40 nuorta vastavalmistunutta eri puolilta maailmaa, myös Suomesta

Maailman suurimman kaapeli- ja -järjestelmävalmistajan Prysmian Groupin rekrytointiohjelma Build the Future on jälleen käynnissä. Tavoitteena on löytää ja kouluttaa konserniin uusia ammattilaisia, parhaita heistä tulevaisuuden päällikkötehtäviin konsernissa.

15.10.2015 | Alan Uutiset

Uuden ydinvoimalaitoksen tavoitteellinen 60 vuoden käyttöikä asettaa omat vaatimuksensa laitoksen kunnossapidolle

Ydinvoimalaitoksen kunnossapitoon liittyviä erityispiirteitä selvitetään Lapin ammattikorkeakoulun käynnistämässä Ydinvoimalaitoksen kunnossapidon erityispiirteet -hankkeessa. Samalla etsitään uusia kunnossapitoon liittyviä liiketoiminnan avauksia.

15.10.2015 | Alan Uutiset

Bosch muuttaa esineet tuntemaan – MEMS-anturit ovat esineiden internetin keskeinen teknologia

Boschin pienet MEMS-anturit ovat vain nuppineulan pään kokoisia, mutta ne muuttavat arkea monin tavoin. Älyrannekkeissa ne mittaavat fyysistä aktiivisuutta ja auttavat siten ihmisiä voimaan paremmin. Autoissa ne tunnistavat vaaralliset tilanteet ja käskevät ohjauselektroniikkaa pitämään ajoneuvon tiellä. Älypuhelimet voivat puolestaan arvioida laitteen asentoa maan vetovoiman perustella, ja kääntää siten näytön oikeaan suuntaan.