https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 137 138 139 140 141 142 143 »

5.9.2014 | Alan Uutiset

Honeywell toi uuden tason laitosvalvomoihin

Honeywellin teollisuusautomaatioryhmän vasta julkistetussa Experion® Orion Console -käyttöliittymässä on edistynyt näyttötekniikka, joka tuo laitosvalvomoiden tulevaisuuden tähän päivään täyttämällä lisääntyvän mobiilikäytön vaatimukset. Console-käyttöliittymä julkistettiin San Antoniossa Teksasissa järjestetyssä Honeywellin vuoden 2014 käyttäjäryhmäsymposiumissa

5.9.2014 | Alan Uutiset

Uusi pumppaustekniikan palvelutalo

JFT Parts & Rotors Oy tarjoaa teollisuudelle laajan valikoiman räätälöityjä palvelusopimuksia sekä varaosapalveluita epäkeskoruuvi-, keskipako- ja uppopumpuille. Keskittyminen loppukäyttäjäsovellukseen takaa asiakkaillemme kustannustehokkaimman ratkaisun. Yrityksen liikeidea on hoitaa laitoksen pumppuhuolto alusta loppuun, jolloin käyttäjä voi keskittyä ydinosaamiseensa.

5.9.2014 | Alan Uutiset

Arrow Novi -kunnossapitojärjestelmä tarjoaa uuden käyttökokemuksen

Jyväskyläläinen ohjelmistotalo Arrow Engineering Oy on julkaissut uuden, kokonaan web-pohjaisen kunnossapitojärjestelmän teollisuudelle. Arrow Novi soveltuu käytettäväksi kaikenkokoisiin valmistavan teollisuuden yrityksiin, kaikille toimialoille, mukaan lukien myös energian ja infran toimialat. Järjestelmä soveltuu myös kunnossapidon palveluyrityksille sekä kone-ja laitevalmistajien after sales -liiketoimintaan.

5.9.2014 | Alan Uutiset

Millogin yhteistyö Puolustusvoimien kanssa laajenee

Puolustusministeri Carl Haglund esitti talouspoliittiselle ministerivaliokunnalle kesäkuussa maa- ja merivoimien järjestelmävastuulla olevan materiaalin kunnossapidon kumppanuuden laajentamisesta Millog Oy:n kanssa. Talouspoliittinen ministerivaliokunta puolsi esitystä. Nyt tehty esitys on osa puolustusvoimauudistusta ja sen pohjana on Pääesikunnan esitys kumppanuuden laajentamisesta.

5.9.2014 | Alan Uutiset

Uusia voiteluratkaisuja QTecilta

QTec Engineering lanseeraa etäohjattavan ja -valvottavan progressiivisen yhteispainevoitelujärjestelmän (QLub X-sarja), jonka komponenttitoimittaja on saksalainen Baier&Köppel (Beka). Järjestelmä on täysin hallittavissa selainpohjaisen käyttöliittymän avulla.

5.9.2014 | Alan Uutiset

Caverion jatkaa palvelusopimusta Saksassa

Öljynjalostamo Total Raffinerie Mitteldeutschland GmbH ja Caverion jatkavat noin viisi vuotta kestänyttä kumppanuuttaan. Yhtiöt ovat uusineet sopimuksen, joka koskee teknistä huoltoa ja kunnossapitoa sekä palveluiden johtamista Totalin Leunan toimipisteessä Saksassa. Sopimuksen arvoa ei julkaista.

5.9.2014 | Alan Uutiset

Neo-Carbon Energy, paalupaikka tähtäimessä

Energiajärjestelmien globaali kehitystyö on painottumassa omavaraisiin, päästöttömän energiantuotannon ratkaisuihin. Tämä antaa aiheen olettaa, että aurinko- ja tuulienergia voivat tulevaisuudessa tarjota merkittäviä mahdollisuuksia uusien työpaikkojen ja vientituotteiden luomisessa myös Suomessa.