https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 ... 143 »

20.10.2014 | Alan Uutiset

Siltojen ja kanavien kuntoa seurataan kaikuluotauksen avulla

Liikennevirasto on ottanut edelläkävijän roolin Suomen liikennejärjestelmän vedenalaisten rakenteiden kuntotarkastuksissa. Se on yksi maailman ensimmäisistä julkisista organisaatioista, joka käyttää uutta kaikuluotaukseen perustuvaa teknologiaa siltojen, kanavien ja muiden vesiväylien vedenalaisten osien tarkastamiseen.

20.10.2014 | Alan Uutiset

Alstom toimittaa yhdeksän ECO122 -tuuliturbiinia Vartinojan tuulipuistoon

Alstom on allekirjoittanut sopimuksen Vartinoja 1 ky:n kanssa tuulipuiston toimittamiseksi Siikajoelle Pohjois-Suomeen. Tuulipuiston omistavat LähiTapiola ja TuuliSaimaa. Sopimuksen arvo on 35 M€ ja se sisältää yhdeksän ECO122 -tuuliturbiinin avaimet käteen -toimituksen sisältäen suunnittelun, valmistuksen, materiaalitoimitukset, asennuksen ja käyttöönoton. Turbiinien teho on 2,7 MW ja ne soveltuvat erinomaisesti alhaisille ja keskinopeille tuuliolosuhteille. Tuulipuiston kokonaisteho MW. Sopimus sisältää myös 12 vuoden käyttö- ja kunnossapitopalvelut.

20.10.2014 | Alan Uutiset

Nexans parantaa paloturvallisuutta Fincantierin uusilla risteilyaluksilla

Nexans toimittaa yli 4 000 km sähkö- ja datakaapeleita italialaiselle laivanrakentajalle Fincantierille. Maailman suurimpiin laivanrakentajiin kuuluvalla Fincantierilla on rakenteilla neljä uutta Viking Ocean Cruises -laivaa, jotka hyötyvät Nexansin Safe Return to Port (SRtP) -kaapeliteknologian tarjoamasta paremmasta paloturvallisuudesta. Jatkuva yhteistyö Fincantierin kanssa kuvaa Nexansin panostusta nousujohteisille risteilyalusmarkkinoille. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa. 

20.10.2014 | Alan Uutiset

Honeywell esitteli Miller H-DesignTM -turvavaljaat

Honeywell on lanseerannut Miller H-Design -turvavaljaat, jotka on suunniteltu erityisesti rakennustyömaiden ja teollisuuden työntekijöiden tarpeisiin. Valjaat on kehitetty kattavan asiakastutkimuksen ja tiukkojen kenttäkokeilujen kautta vastaamaan perinteisten turvavaljaiden pukemiseen liittyviin haasteisiin. H-Design tekee nauhojen ja solkien säätämisestä nopeampaa ja parantaa myös liikkumisvapautta.

20.10.2014 | Alan Uutiset

Valaistuksen ohjauksella isot säästöt

Valaistuksen älykäs ohjaus mahdollistaa erilaisten tilojen tai yksittäisessä työpisteessä tarvittavan oikean valon määrän ja laadun juuri tarvittavaksi ajaksi. Valaistuskustannukset pienenevät jopa 80 prosenttia.

8.9.2014 | Alan Uutiset

Teollinen internet tuo kilpailukykyä PK-yrityksille

Joensuulainen Kaptas laajentaa vientiin Teollisen Internetin ja uusien palveluiden avulla. Suomalainen Oy Delta-Enterprise Ltd tuo Teollisen Internetin ja sen mahdollistaman palveluliiketoiminnan suomalaisten PK-yritysten ulottuville. Palveluliiketoiminnan kasvattaminen laitetoimitusten rinnalle hyödyttää yrityksen taloutta monella tavalla.

5.9.2014 | Alan Uutiset

Honeywell toi uuden tason laitosvalvomoihin

Honeywellin teollisuusautomaatioryhmän vasta julkistetussa Experion® Orion Console -käyttöliittymässä on edistynyt näyttötekniikka, joka tuo laitosvalvomoiden tulevaisuuden tähän päivään täyttämällä lisääntyvän mobiilikäytön vaatimukset. Console-käyttöliittymä julkistettiin San Antoniossa Teksasissa järjestetyssä Honeywellin vuoden 2014 käyttäjäryhmäsymposiumissa