https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 135 136 137 138 139 140 141 ... 143 »

9.12.2014 | Alan Uutiset

Mittaustietojen keräysjärjestelmä vaativiin testiajoihin

Testaus- ja mittausteknologian markkinajohtaja HBM on kehittänyt SomatXR-mittausvahvistimien tuoteperheen liikkuvaan mittaustietojen keräämiseen äärimmäisissä olosuhteissa. Sen moduulit ovat erittäin kestäviä, ja niitä voi käyttää hyvin erilaisissa sovelluksissa, mukaan lukien raskaiden ajoneuvojen ja koneiden testiajoissa.

9.12.2014 | Alan Uutiset

Ympäristöteknologian start-up mullistaa kaukolämpömarkkinoita

Suomalainen start-up ja cleantech-yritys Caligo Industria Oy on saanut kaksi huomattavaa kauppaa merkittäviltä suomalaisilta energiayhtiöiltä. Elenia Lämpö Oy ja Adven Oy ovat hankkineet Caligo -savukaasupesurin hakelämpölaitoksiinsa. Caligon neljän hengen tiimin aikaansaamaa lämpöenergian kokonaissäästöä mitataan jo kuluvalta vuodelta gigawattitunneissa. Yhtiön tavoitteena on kasvaa yhdeksi alan merkittävimmistä teknologiayhtiöistä Pohjoismaissa.

9.12.2014 | Alan Uutiset

Amiedu ja Caverion Industria Oy koulutusyhteistyöhön

Amiedu on solminut kumppanuussopimuksen Caverion Industria Oy:n kanssa. Caverion Industria tarjoaa teollisuuden aloille tuotantolaitosten kunnossapito- ja investointipalveluita. Kumppanuussopimuksen tavoitteena on Caverion Industrian kilpailukyvyn varmistaminen osaavalla henkilöstöllä.

5.12.2014 | Alan Uutiset

Big Data ja Internet of Things saivat omat työryhmät

Big Datan ja Internet of Thingsin eli esineiden internetin standardisointi jatkuu nyt entistä vahvemmalta pohjalta, kun International Organization for Standardization (ISO) päätti perustaa näille alueille omat työryhmät. Työryhmien tehtävä on standardien laatiminen ja laadinnan koordinointi sekä yhteistyö muiden tahojen kanssa, jotka laativat samojen alojen standardeja.

20.10.2014 | Alan Uutiset

Uusi jakelukanava 3D Systemsin 3D-tulostimille

Tt-tukkuri ALSO Finland Oy on tehnyt sopimuksen tulostimien ja tarvikkeiden jakelusta 3D-tulostuksen edelläkävijä 3D Systemsin kanssa. 3D Systemsin ja ALSOn jakelusopimus varmistaa, että 3D-tulostimet ovat saatavilla kattavasti ALSOn kautta jälleenmyyjille.

20.10.2014 | Alan Uutiset

Suomi pyrkii etulyöntiasemaan IoT:ssä

FIMECCin koordinoima S-STEP-tutkimusohjelma on juuri saanut myönteisen rahoituspäätöksen Tekesistä. Lapin AMK:n teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisala on mukana ohjelmassa.

20.10.2014 | Alan Uutiset

LUT:n aurinkovoimalasta tulee Suomen toiseksi suurin

LUT:n (Lappeenranta University of Technology, LUT) aurinkovoimalan loppuja paneeleita asennetaan parhaillaan ja ensi kertaa yliopiston rakennusten seinille. Kun koko asennus on valmis, voimala laajenee Suomen toiseksi suurimmaksi verkkoon kytketyksi aurinkovoimalaksi. Nyt asennettavan alueen teho 39 kilowattia, ja julkisivuasennuksia tulee 240 neliön alueelle. Teho vastaa noin kahden omakotitalon vuosienergian kulutusta.