https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 133 134 135 136 137 138 139 ... 151 »

15.10.2015 | Alan Uutiset

Uuden ydinvoimalaitoksen tavoitteellinen 60 vuoden käyttöikä asettaa omat vaatimuksensa laitoksen kunnossapidolle

Ydinvoimalaitoksen kunnossapitoon liittyviä erityispiirteitä selvitetään Lapin ammattikorkeakoulun käynnistämässä Ydinvoimalaitoksen kunnossapidon erityispiirteet -hankkeessa. Samalla etsitään uusia kunnossapitoon liittyviä liiketoiminnan avauksia.

15.10.2015 | Alan Uutiset

Bosch muuttaa esineet tuntemaan – MEMS-anturit ovat esineiden internetin keskeinen teknologia

Boschin pienet MEMS-anturit ovat vain nuppineulan pään kokoisia, mutta ne muuttavat arkea monin tavoin. Älyrannekkeissa ne mittaavat fyysistä aktiivisuutta ja auttavat siten ihmisiä voimaan paremmin. Autoissa ne tunnistavat vaaralliset tilanteet ja käskevät ohjauselektroniikkaa pitämään ajoneuvon tiellä. Älypuhelimet voivat puolestaan arvioida laitteen asentoa maan vetovoiman perustella, ja kääntää siten näytön oikeaan suuntaan.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Solteqin palveluiden toiminnanohjausliiketoiminta on jatkossa MainIoT Software Oy

Osana Solteq Oyj:n siirtymistä uuteen strategiaan alkuvuonna yhtiöitetty palveluiden toiminnanohjauksen liiketoiminta jatkaa toimintansa uudella nimellä. Yhtiöittämisellä sekä nimimuutoksella halutaan taata yritykselle tehokkaampi itsenäisen strategian luonti sekä vahvemmat edellytykset kasvuun. Yhtiön nimi on MainIoT Software Oy ja se on Solteq Oyj:n täysin omistama tytäryhtiö.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Neste Jacobs toteuttaa Forchemin mäntyöljytislauslaitoksen tuotannon optimoinnin NAPCON Controllerilla

Teollisia mäntyöljytuotteita valmistava ja toimittava Forchem Oy on valinnut teknologia-, suunnittelu- ja projektinjohtoyhtiö Neste Jacobs Oy:n optimoimaan Raumalla sijaitsevan mäntyöljytislauslaitoksensa tuotannon.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Yleinen datan tulkinta ja diagnostiikkastandardi kunnonvalvontaan on saatavana myös suomeksi

Standardi SFS-ISO 13379-1 KONEIDEN KUNNONVALVONTA JA DIAGNOSTIIKKA. DATAN TULKINTA JA DIAGNOSOINTITEKNIIKAT. OSA 1: YLEISET SUUNTAVIIVAT /Condition monitoring and diagnostics of machines. Data interpretation and diagnostics techniques. Part 1: General guidelines -on julkaistu myös suomeksi.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Vattenfall ja Fingrid solmivat urakkasopimuksen Melon sähköaseman perusparannuksesta

Vattenfall-konserniin kuuluva Service-yksikkö on aloittanut palveluiden tarjoamisen myös Suomen markkinoille. Service-yksikkö tarjoaa sähkönjakeluverkkojen rakentamis- ja kunnossapitopalveluita, voimalaitosten tukipalveluita sekä tuulivoimaan ja sähköautoihin liittyviä palveluita.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Suomen ABB avasi meriteollisuuden testilaboratorion Helsinkiin

Suomen ABB investoi meriteollisuuden ratkaisujen ja järjestelmien testilaboratorioon Helsinkiin. Laboratorio tulee palvelemaan yhtiön meriteollisuuden liiketoiminnan tutkimusta ja tuotekehitystä ja sijaitsee ABB:n Azipod®-ruoripotkuritehtaan kupeessa Vuosaaressa. Merkittävän investoinnin taustalla on Suomen ABB:n meriteollisuusliiketoiminnan vahva kasvu ja tarve testata meriteollisuuden laajoja ohjaus- ja valvontajärjestelmiä omissa tiloissa.