https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 5.3.2015

Big Data ennustaa käyttöhäiriöt ennakkoon kartonkikoneella

Stora Enso on valjastanut kartonkikoneen historiatiedon ennakoimaan tulevia käyttöhäiriöitä. Toteutus on koekäytössä yhtiön Imatralla olevalla kartonkikoneella.

« 1 ... 133 134 135 136 137 138 139 ... 143 »

4.3.2015 | Alan Uutiset

VISEDO Oy ja Maxwell Tecnologies yhteistyöhön: PowerCAP™-energiavarastot valtaavat maailman työkoneteollisuuden markkinoita

Raskaiden ajoneuvojen ja koneiden hybridiratkaisuistaan tunnettu VISEDO on solminut amerikkalaisen Maxwell Tecnologies -yhtiön kanssa yhteistyösopimuksen, joka kattaa älykkäiden superkondensaattori energiavarastojen tuotannon ja kehittämisen esimerkiksi kone-, laivanrakennus- ja hyötyajoneuvoteollisuuden sekä raskaan kuljetuskalustoteollisuuden tarpeisiin. Visedon älykäs energiavarastoratkaisu PowerCAP™ on jatkossa merkittävä osa myös Maxwellin superkondensaattoriliiketoimintaa. Teknologia mahdollistaa sovellukset myös vaativissa olosuhteissa.

18.2.2015 | Alan Uutiset

Kunnossapidon Osto-opas siirtyy uudelle alustalle

Yhteistyössä Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n kanssa vuosittain tehty Kunnossapidon Osto-opas siirtyy tänä keväänä uudelle alustalle. Painetun osto-oppaan sisältö julkaistaan hakukoneystävällisellä, kaikilla myös mobiililaitteilla luettavissa olevalla verkkosivustolla.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Alstomille 5-vuotinen kunnossapitosopimus Olkiluoto 1 ja2 -laitosyksiköiltä

Alstom on allekirjoittanut viisivuotisen kunnossapitosopimuksen Teollisuuden Voima Oyj:n (TVO) kanssa Olkiluodon ydinvoimalaitoksen OL1- ja OL2-laitosyksiköiden turbiini-generaattoreiden sekä reaktorilaitoksen prosessilaitteiden kunnossapidosta. Tämä monivuotinen sopimus on jatkoa aiemmille onnistuneille huoltosopimuksille vuodesta 2000 lähtien.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Teknikum-konserni investoi unkarilaiseen kumi- ja muovialan yritykseen

Yksityishenkilöiden omistuksessa oleva Teknikum Yhtiöt Oy on ostanut noin neljänneksen osuuden unkarilaisesta kumi- ja muovialan yrityksestä nimeltä T-Plasztik. Ostettavan yhtiön perustajaosakkaat jatkavat yhtiön omistajina myös yrityskaupan jälkeen. T-Plasztikin liikevaihto on noin 22 Meur ja työntekijöiden määrä on noin 400 henkilöä. Sen suurimmat asiakkaat ovat kodinkone- ja auto-osienvalmistajat pääosin Unkarissa ja Keski-Euroopassa.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Rynnäkköpanssarivaunujen modernisointi alkaa

Puolustusministeri on päätöksellään 30.1.2015 valtuuttanut Puolustusvoimien Logistiikkalaitoksen tekemään BMP-2 -rynnäkköpanssarivaunujen modernisoinnin sarjahankinnan suomalaiselta Conlog Oy:ltä.

12.2.2015 | Alan Uutiset

ABB investoi taajuusmuuttajatuotantoon Helsingissä

ABB laajentaa tuotantoaan maailman suurimmalla taajuusmuuttajatehtaalla Helsingin Pitäjänmäellä. Uusi tuotantolinja sekä olemassa olevan linjan laajennus parantavat taajuusmuuttajien toimitusaikaa viikosta jopa yhteen päivään.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Petzlin uutuus Tikka Pro on kompakti ja kevyt otsavalaisin suurella suorituskyvyllä

Otsavalaisimien valmistaja Petzl toi markkinoille uuden Tikka Pro -otsavalaisimen, joka on sen perusvalaisinsarjan suorituskykyisin malli. Tikka Pro:n erikoisuutena on sen kumipintainen runko, joka tarjoaa pitävän otteen, ja työkäyttöön suunniteltu otsapanta, joka hylkii likaa. Tikka Pro on kompakti, kestävä ja kevyt valaisin päivittäiseen työkäyttöön.