https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 131 132 133 134 135 136 137 ... 147 »

1.10.2015 | Alan Uutiset

TCS:n tutkimus: 80 prosenttia yrityksistä kasvatti liikevaihtoaan investoimalla teolliseen internetiin

Teolliseen internetiin (IoT, Internet of Things) tehdyt investoinnit nostivat liikevaihtoa keskimäärin 15,6 prosenttia, ja markkinajohtajille nostetta syntyi peräti 64 prosentin verran. Tata Consultancy Servicesin (TCS) globaaliin IoT-tutkimukseen vastanneet 795 monikansallisen yrityksen johtajaa nostivat esiin teollisen internetin valtavat taloudelliset mahdollisuudet mutta myös liiketoimintamallien muuttamiseen liittyvät haasteet.

30.9.2015 | Alan Uutiset

Lisää biokaasua Suomeen Ekokemin Kiertotalouskylän jätteistä

Gasum ja Biotehdas rakentavat yhteistyössä jalostetun biokaasun tuotantolaitoksen Riihimäelle Ekokemin Kiertotalouskylään, liitynnän kaasuverkkoon ja noin 10 kilometriä pitkän kaasuputken. Vuonna 2016 valmistuvan Riihimäen biokaasulaitoksen vuotuinen tuotantopotentiaali 50 GWh:ta vastaa 4 500 auton tai 2 000 omakotitalon vuotuista energiantarvetta. Kiertotalouskylässä tuotettu uusiutuva ja kotimainen biokaasu on käytettävissä helposti kaasuverkoston alueella.

Katso video

30.9.2015 | Alan Uutiset

Suomen suurin kone- ja tuotantotekniikan tutkimusyhteistyö käynnistyy

VTT:n ja TTY:n yhteisen tutkimusyhteistyön volyymi on 40 miljoonaa euroa vuodessa. Yhteistyössä kokeillaan uusia teknologioita ja lähestymistapoja.

30.9.2015 | Alan Uutiset

Vesihuoltolaitoksille valmistui työturvallisuusopas

Vesihuollon töissä on paljon riskialttiita työtehtäviä. Riskien tunnistaminen ja niiden torjunta on edellytys työturvallisuuden toteutumiselle. Vesihuoltolaitoksille tuotettu uusi työturvallisuusopas sisältää tietoa alan työturvallisuudesta, keskeisistä riskeistä ja niiden torjunnasta niin talous- ja jätevesien käsittelyssä kuin verkostotoiminnassakin. Oppaasta löytyy toimintaohjeita myös onnettomuus- ja vaaratilanteisiin sekä tietoa työterveyshuollon palveluista.

30.9.2015 | Alan Uutiset

Microsoftilta vapautuvat ICT-ammattilaiset siirtyvät digiosaajiksi

MICROSOFT sai kesällä päätökseen yt-neuvottelut, joiden päätöksenä Suomesta vähennetään enintään 2 300 työpaikkaa ja osana tätä Salon tuotekehitysyksikkö suljetaan. Muutokset koskettavat myös rajusti Tamperetta ja Espoota. Uutinen on ikävä ja muutokset osuvat erityisen kipeästi Salon alueelle, missä on jo aikaisemmin vähentynyt alueen kokoon nähden erittäin suuri määrä työpaikkoja.

Muutokset sisältävät aina mahdollisuuksia. Microsoftilta vapautuva osaaminen on maailmanluokan huippuosaamista.

30.9.2015 | Alan Uutiset

Pohjoinen kasvualue esillä TeollisuusSummitissa

Pohjois-Euroopassa ja Oulun seudulla on suunnitteilla seuraavan 10 vuoden ajalle erittäin merkittäviä investointeja. Useat niistä keskittyvät energiantuotantoon ja energiatehokkuuden parantamiseen.

24.9.2015 | Alan Uutiset

Teknologia15-messut 6.-8.10.2015 Messukeskuksessa: Tuottavuusloikkia ja uusia liiketoimintaideoita

Teknologia15-tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen suomalaisen teollisuuden tilaan kokoamalla Messukeskukseen Helsinkiin tekniikan ja teollisuuden tärkeimmät toimijat. Mukana on lähes 400 yritystä ja 20 000 teollisuuden ja teknologian aloilla toimivaa ammattilaista, asiantuntijaa ja opiskelijaa.