https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 ... 143 »

12.2.2015 | Alan Uutiset

DHL ennustaa: Kohta robottiajoneuvot logistiikan palveluksessa

Kansainvälinen logistiikkayritys DHL on julkistanut uuden trendiraportin robottiajoneuvoista logistiikassa. Raportti valottaa automaattisen ajamisen keskeisiä tekijöitä sekä hyödyntämismahdollisuuksia logistiikka-alalla. 

28.1.2015 | Alan Uutiset

Schneider Electric voitti arvostetun Platts Global Energy Award -palkinnon

Schneider Electric on saanut tunnustusta työstään energiankulutuksen vähentämiseksi yli 300 toimipaikassaan ympäri maailmaa. Yhtiö sai Stewardship-johtajuuspalkinnon vuoden 2014 Platts Global Energy Awards -energiapalkintotilaisuudessa.

28.1.2015 | Alan Uutiset

Vuoden vaihde toi uusia ja päivitettyjä standardeja ohjaamaan toimintaa

Uusina kohteina ovat muun muassa liiketoiminnan ulkoistaminen ja omaisuudenhallinta. Paljon käytetystä painelaitestandardista ilmestyi uusi versio. Uusitussa turvallisuusmerkkistandardissa on 86 uutta varoitusmerkkiä.

28.1.2015 | Alan Uutiset

Teollisen internetin liiketoiminta vauhdittuu Tekesin TUTL-rahoituksella

Itä-Suomen yliopiston prosessi-informatiikan tutkimusryhmä on saanut Tekesin TUTL-rahoituksen teollisuuden älykkään ohjelmistoratkaisun ja sen liiketoimintakonseptin kehittämiseen ja kaupallistamiseen. Puolitoistavuotisen InDiGO!-hankkeen kokonaisrahoitus on 334 000 euroa.

28.1.2015 | Alan Uutiset

Santasalo Moventas jakaantuu kahteen yhtiöön

Tuulivoima- ja teollisuusvaihdevalmistaja Moventas Gears Oy:n yrityssaneeraus päättyy. Samalla Santasalo Moventas -konserni jakautuu kahtia yhtiöihin, joissa tuulivaihteita valmistava Moventas ja teollisuusvaihteita valmistava Santasalo saavat entistä paremmat edellytykset keskittyä omien alojensa liiketoimintoihin.

11.12.2014 | Alan Uutiset

EU:n innovaatiokeskittymä Suomeen

Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutti (EIT) on päättänyt rahoittaa eurooppalaista raaka-ainetarpeisiin syventyvää mineraalialan innovaatiokeskittymää, jonka kuudesta toimipaikasta yksi perustetaan Espoon Otaniemeen. Hankkeen valmisteluun ovat erityisesti panostaneet VTT, Aalto-yliopisto, Oulun yliopisto, GTK ja Outotec. Lisäksi Tekes on osallistunut valmistelun rahoittamiseen.

9.12.2014 | Alan Uutiset

MetGen Oy voitti Global Cleantech Cluster Associationin myöntämän palkinnon

Suomalainen MetGen Oy palkittiin cleantech-menestyksestä biopolttoaineet/bioenergia -luokassa CleanTech Investing Seminar -investointiseminaarissa Lausannessa Sveitsissä. MetGen Oy voitti Global Cleantech Cluster Associationin (GCCA) 2014 Later Stage Award -palkinnon biopolttoaineet/bioenergia -luokassa.