https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 ... 163 »

3.5.2016 | Alan Uutiset

KP-ServicePartner ottaa kasvuloikan, ostaa ABB:n Industrial Cranes -liiketoiminnan

Teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut perheyhtiö KP-ServicePartner Oy on ostanut itselleen Industrial Cranes -kunnossapitoliiketoiminnan ABB Oy:ltä. Kaupan myötä KP-ServicePartner nousee Suomessa yhdeksi johtavista toimijoista teollisuusnostureiden elinkaaripalveluissa. Samalla yhtiö aloittaa Suomessa Abus-nostureiden maahantuojana yksinoikeudella.

3.5.2016 | Alan Uutiset

Fortum ulkoistaa voimalaitoksen käyttöä ja kunnossapitoa Maintpartnerille

Fortum on solminut Maintpartner Oy:n kanssa sopimuksen, jonka puitteessa Maintpartnerille siirtyy noin 230 Fortumin käytön ja kunnossapidon ammattilaista. Samalla viiden voimalaitoksen ja kolmen kaukolämpöverkon käyttö ja kunnossapito siirtyvät Maintpartnerin hoidettavaksi.

2.5.2016 | Alan Uutiset

ALV muuttuu 1.1.2017 – koneista ja laitteista tulee tietyissä tilanteissa kiinteää omaisuutta

EU:n asetus kiinteistön määritelmästä ja kiinteistöön kohdistuvista palveluista aiheuttaa myös Suomessa muutoksia arvonlisäverotukseen. Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) muistuttaa, että muutoksen jälkeen esimerkiksi kiinteistössä toimivia, liiketoimintaa palvelevia teollisuuskoneita ja -laitteita pidetään tietyin ehdoin kiinteänä omaisuutena.

20.4.2016 | Alan Uutiset

Raksanappi digitalisoi vaihtolavojen hallinnan

Lassila & Tikanoja toimittaa rakennus- ja purkutyömaille tuhansia vaihtolavoja vuosittain. Helpottaakseen eri jätemateriaalien kierrätystä, lavojen tilausta ja noutopalvelua, yhtiö on kehittänyt niin sanotun Raksanappi-sovelluksen, jonka avulla asiakkaat pystyvät mobiililaitteitaan hyödyntäen  tilaamaan omiin tarpeisiinsa sopivat lavat työmailleen.

18.4.2016 | Alan Uutiset

Roclan uusi automaatioinnovaatio lisää tehokkuutta jopa 20 prosenttia

Rocla LogIQ -reitinoptimoija on ohjelmistoinnovaatio, joka auttaa Roclan automaatioasiakkaita tehostamaan materiaalinkäsittelyään jopa viidenneksellä. Rocla LogIQ optimoi automaattitrukkien reittejä tuottaen sujuvaa ja tasaista tavaraliikennettä asiakkaille.

18.4.2016 | Alan Uutiset

microScan3 – turvallisuutta erilaisissa tilanteissa

SICK on lanseerannut uuden microScan3 -turvalaserskannerin, joka auttaa parantamaan työntekijöiden työturvallisuutta ja -ergonomiaa. microScan3 suojaa luotettavasti vaaralliset alueet, kulkutiet vaara-alueelle ja vaaralliset kohteet. 

18.4.2016 | Alan Uutiset

Läpimurto SSAB:n kylmämuovatuissa rakenneputkissa Ruotsissa

SSAB:n kylmämuovatut putkirakenteet valittiin hiljattain Ruotsin Värössä toimivan Södra Cellin putkisiltojen materiaaliksi. Materiaalivalinnan ansiosta pystyttiin pienentämään sekä kustannuksia että ympäristövaikutusta.