https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 ... 151 »

25.11.2015 | Alan Uutiset

Tapaturmariski puolittui teknologiateollisuudessa reilun kymmenen vuoden aikana

Panostukset työolojen kehittämiseen näkyvät teknologiateollisuudessa. Reilussa kymmenessä vuodessa työympäristöt ovat siistiytyneet ja tapaturmariski puolittunut. Tämän osoitti jo yhdeksättä kertaa järjestetty Haastamme-kisa, johon osallistui runsas sata työpaikkaa.

24.11.2015 | Alan Uutiset

Ote ei lipsu: Uusi GripForce® -teknologia takaa ainutlaatuisen pidon työkäsineisiin

TEGERA® tuo ammattimarkkinoille ensimmäisenä uutta teknologiaa hyödyntävän TEGERA® 9102 -yleistyökäsineen. GripForce® -teknologia takaa ainutlaatuisen pitävän tarttumaotteen myös sileillä pinnoilla. Varman otteen lisäksi työkäsineen turvallisuutta lisäävät erinomainen istuvuus ja sormituntuma.

24.11.2015 | Alan Uutiset

Teollisuuden metallipäästöjen mittaamisessa läpimurto – Pienten metallipitoisuuksien online-mittaaminen teollisuusvesistä on nyt totta

Heinäkuussa 2014 käynnistyi kehitystyö, jonka tuloksena luvattiin olevan siirrettävä, jatkuvatoiminen (online) metallimittausratkaisu teollisuusvesille – kaivoksille, metallitehtaille, kemiantehtaille ja energiateollisuuteen – on saavuttanut tavoitteeseensa ja läpimurto on saavutettu suomalaisnorjalaisena yhteistyönä.

24.11.2015 | Alan Uutiset

Honeywell automatisoi Suomen ensimmäisen nesteytetyn maakaasun tuontiterminaalin

Honeywellin Experion®-prosessinohjausjärjestelmällä maksimoidaan Skangas Oy:n nesteytetyn maakaasun laitoksen tuottavuus Porissa.

24.11.2015 | Alan Uutiset

Etteplan on mukana AW-Energyn aaltovoiman kaupallistamishankkeessa, jossa kehitetään ensimmäinen kaupallinen aaltovoimaa tuottava tuote maailmassa

AW-Energyn tehontuotantoyksiköstä tulee ensimmäinen kaupallinen aaltovoimaa tuottava tuote maailmassa. AW-Energy Oy on valinnut Etteplanin pääsuunnittelukumppanikseen hankkeeseen, jossa tuotteistetaan AW-Energyn patentoiman WaveRoller-teknologian tehontuotantoyksikkö (PTO). Etteplan vastaa tuotteen mekaniikkasuunnittelusta ja teknisestä dokumentoinnista sekä koko kaupallistamishankkeen projektihallinnasta.

24.11.2015 | Alan Uutiset

Swedish Steel Prize 2015 -palkinto Ponsselle uuden sukupolven Scorpion-harvesterin ansiosta

Tämän vuoden kansainvälisen Swedish Steel Prize -palkinnon voittaja on suomalainen Ponsse. Palkinto myönnettiin yrityksen uuden sukupolven Scorpion-harvesterista. Ponsse on hyödyntänyt erikoislujaa terästä vallankumouksellisessa suunnitteluratkaisussaan, joka parantaa sekä suorituskykyä että mukavuutta.

11.11.2015 | Alan Uutiset

Jättirekkojen kameravalvontatiedot siirretään valvomoon TOSIBOXIN avulla reaaliaikaisesti

TOSIBOX yhdistää Oulun Autokuljetus Oy:n valvomon ja sen jättirekan valvontakameradatan yksityisellä tietoverkkojärjestelmällä. OAK tiedotti Trafin myöntämästä poikkeusluvasta sen 32-metriselle ajoneuvoyhdistelmälle aiemmin tällä viikolla. Luvan edellytyksenä on jättirekan liikenteen seuraaminen jatkuvasti tallentavilla kameroilla.