https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Lidlin kierrätysaste sai kansainvälisen tunnustuksen

Lidlin kaikki jakelukeskukset Suomessa saavuttivat kansainvälinen turvallisuusalan organisaatio UL:n kierrätysastearvioinnissa Zero Waste to Landfill Platinum -tason. Jakelukeskusten kierrätysaste on 100 prosenttia.

lidl

Kansainvälisen turvallisuusalan organisaation UL:n (Underwriters Laboratories) tekemissä kierrätysastevarmennuksissa kaikki Lidlin jakelukeskukset Suomessa saavuttivat 100 prosentin kierrätysasteen. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki jakelukeskuksista syntyvät jakeet kierrätetään tai käytetään uudelleen.

- Korkea kierrätysprosentti ja jätteiden hyödyntäminen on meille suuri ylpeyden aihe. Näemme pitkälle kehitetyn kierrätyksen hyvänä liiketoimintana. Platinum-tason saavuttaminen ei ole meille siis yllätys, mutta on hienoa saada ulkopuolisen vahvistus aiheesta, iloitsee Lidlin kierrätyslogistiikasta vastaava projektipäällikkö Anna Liitiäinen kertoo lehdistötiedotteessa.

Lidlin myymälöissä lajitellaan 14 eri jaetta, jotka valmistellaan jakelukeskuksissa jatkokäsittelyä ja hyödyntämistä varten. Jakelukeskuksissa kierrätetään yli 20 jaetta, joihin esimerkiksi sisältyy viisi erilaista muovijaetta.

Lidlin jakelukeskuksille paras mahdollinen tulos

UL on kansainvälinen turvallisuusalan organisaatio. Yhtiöllä on toimipisteitä yli 64 maassa ja kokemusta arvioinneista ja auditoinneista yli 125 vuoden ajalta.

Lidlin Järvenpäässä, Janakkalassa ja Laukaassa sijaitseville jakelukeskuksille tehtiin Environmental Claim Validation -varmennus, jossa UL varmisti standardinsa mukaisesti jakelukeskusten kierrätysasteet. Varmennuksessa selvitetään uudelleenkäytön määrä, kierrätettävien materiaalien osuus koko jaemäärästä sekä energiajakeen osuus.

Lidlin kaikki kolme jakelukeskusta Suomessa saavuttivat arvioinnissa Zero Waste to Landfill Platinum -tason eli korkeimman asteen.

- Platinum-tasoon yltäminen vaatii mittavaa sitoutumista ja osoittaa Lidlin omistautumisen vastuullisuuteen ja jätteiden vähentämiseen. Tämä virstanpylväs asettaa riman muille toimijoille alalla, sanoo UL:n ympäristö- ja vastuullisuusjohtaja Giuseppe Barisan.

Uusimmat artikkelit

21.1.2021 | Alan Uutiset

Valmet toimittaa kattilalaitoksen kaukolämmön tuotantoon Seinäjoen Energialle

Valmet toimittaa kattilalaitoksen Seinäjoen Energia Oy:n Kapernaumin lämpökeskukseen. Uusi kattila mahdollistaa uusiutuvien polttoaineiden käytön lisäämisen kaukolämmön tuotannossa.

Noin 1 000 automaatiolaitetta yhä suojaamatta suomalaisissa verkoissa

Kyberturvallisuuskeskus on kartoittanut suomalaisten verkkojen turvallisuutta etsimällä verkosta suojaamattomia automaatiolaitteita. Vuonna 2020 havaittiin niitä noin tuhat. Automaatiolaitteita ovat esimerkiksi automaation hallintajärjestelmät, erilaiset näyttöpaneelit ja kiinteistöjen hallintaan käytetyt järjestelmät.

15.1.2021 | Tutkimus ja koulutus

Kaupunkien ilmansaasteiden hallintaa parannetaan EU-rahoituksen tuella

Apulaisprofessori (tenure track) Matti Rissanen Tampereen yliopistosta on saanut Euroopan tutkimusneuvoston myöntämän Consolidator Grant -apurahan. Rahoitus myönnettiin antropogeenisten eli ihmisen toiminnan aikaansaamien hiilivetyjen autokatalyyttisen hapettumisen tutkimiseen.

Enersense on allekirjoittanut jatkosopimuksen koskien Elektrilevin sähköverkkojen huoltoa Virossa

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj:n International operations -liiketoimintaan kuuluva virolainen tytäryhtiö Empower AS on allekirjoittanut Viron suurimman verkko-operaattorin, Elektrilevin, kanssa jatkosopimuksen koskien sähköverkkojen huoltoa. 

Lämmityskattiloiden ohjaaminen siirtyi mobiiliin

Biolämmityskattiloita Karstulassa suunnitteleva ja valmistava Boweco on tuonut Suomen markkinoille lämmityskattiloiden ohjausratkaisun, jonka käyttö onnistuu mobiililaitteella.

Stora Enso investoi 80 miljoonaa euroa Imatran tehtaiden puunkäsittelyyn

Metsäjätti Stora Enso kertoo investoivansa Imatran tehtaiden puunkäsittelyn keskittämiseen ja nykyaikaistamiseen. 80 miljoonan euron investoinnilla parannetaan Stora Enson korkealuokkaisen pakkauskartongin tuotantokykyä. 

16.11.2020 | Kumppaniartikkeli

FINN-Tarkastus Oy laajensi nostolaitteiden tarkastuksiin

Tämän vuoden elokuussa sähkölaitteistojen tarkastuksista tunnettu FINN-Tarkastus Oy aloitti uuden vaiheen panostamalla vahvasti koneturvallisuus- ja koulutuspalveluihin. Nyt yritys on ottanut seuraavan askeleen aloittamalla nostureiden, henkilönostimien ja muiden nostolaitteiden lakisääteiset käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset FINAS-akkreditointipalvelun myönnettyä 5.11.2020 pätevyysalueeseen nostolaitteiden tarkastuksia koskevan laajennuksen.