https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Miller H-design -putoamissuojainsarjat tarjoavat kattavan kokonaisratkaisun korkealla työskentelyyn

Honeywell on lanseerannut kuusi uutta käyttövalmista putoamissuojainsarjaa. Uudet, erityisesti rakennus- ja tuotantoteollisuuden tarpeisiin suunnitellut sarjat on tarkoitettu korkeilla paikoilla, kuten rakennustelineillä tai nostureiden koreissa, työskentelyyn ja ne sisältävät innovatiiviset turvavaljaat.

HSP3969 - MILLER Universal kit H-Design TurboLite with 2 points harness

– Itsenäiset, nopea- ja helppokäyttöiset putoamissuojainsarjat soveltuvat erityisesti esim. katoilla, reuna- alueilla ja rakennustelineillä työskentelyyn sekä paikkoihin, joissa vapaata tilaa on vähän, kertoo Jani Kvist, putoamissuojatuotteiden tuotepäällikkö, Honeywell Safety Products, Suomi/Baltia.
– Uudet sarjat ovat kokonaisratkaisuja, joiden avulla sopivien turvavaljaiden ja muiden elintärkeiden varusteiden, kuten liitosköysien tai turvaköysien kiinnikkeiden valinta on helppoa. Valitsemalla suoritettavaan työhön soveltuvan sarjan, työntekijä saa kaikki tarvittavat varsteet sarjan mukana.

Jokaisen sarjan keskipisteenä ovat Miller H-Design™ -turvavaljaat. Ne on valmistettu putoamisen pysäyttävien turvavaljaiden EN 361:2002 -standardin vaatimusten mukaisesti ja ne takaavat miellyttävän ja joustavan käyttökokemuksen. Jokaiseen sarjaan kuuluvat suoritettavaan työhön soveltuvat putoamissuojainvarusteet. Joihinkin sarjoihin asiakas voi valita kahdesta vaihtoehdosta itselleen parhaiten soveltuvat turvavaljaat. Vaihtoehtoina ovat vain selkäkiinnityspisteellä varustetut valjaat tai kahdella kookkaalla, mutta ohuella rintaosan kiinnityslenkillä varustetut valjaat. Kiinnitystoiveista ja -vaatimuksista riippuen kukin sarja toimitetaan joko selkärepussa tai laukussa.

Lisätietoja Miller H-Design -putoamissuojainsarjoista on osoitteessa http://hwll.co/fallprotectionNord

Uusimmat artikkelit

27.12.2024 | Alan Uutiset

Wärtsilän toimittaa Tornion Voimalle Suomen ensimmäinen sähköjärjestelmää tasapainottava moottorivoimalaitoksen

"Moottoriteknologialla on paras keskimääräinen hyötysuhde tämäntyyppisissä toimintaolosuhteissa"toteaa Wärtsilä Energyn Afrikan ja Euroopan johtaja Kenneth Engblom. Voimalaitos käyttää pääpolttoaineena maakaasua ja tuotannossa voidaan myöhemmin siirtyä käyttämään uusiutuvaa energiaa.

18.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Oppisopimuksella ammattiin - Ovako Imatran ensimmäinen oppisopimusryhmä valmistui

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijat ovat työsuhteessa ja saavat palkkaa oppiessaan uutta. Vasta valmistuneiden, metallien jalostuksen ammattilaisten Henri Luostarisen ja Marjo Saarelaisen mielestään teollisuusala ja oppisopimusmuotoinen opiskelu sopii erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta ja käsillä tekemisestä. 

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.