https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Mobiilipalvelu yrityksen työsuojelun tueksi

Suomalaiset työntekijät raportoivat tilastojen mukaan varsin laiskasti työpaikoilla ja työmailla havaitsemistaan turvallisuuspuutteista. Riskinä tällöin on, että tarvittavia korjaustoimenpiteitä laiminlyödään ja toisaalta se, että työntekijöiden työturvallisuus pysyy pitkään uhattuna. Safetum Oy:n tarjoama mobiilipalvelu helpottaa yritysten turvallisuushavaintojen raportoinnissa ja parantaa samalla yritysten turvallisuuskulttuuria.

pelastusvalvoja-palvelu_turvallisuushavaintojen_ilmoittamiseen_ja_kasittelyyn_safetum_oy_740x275

Suomalaisissa yrityksissä sattuu vuosittain noin 2500 tulipaloa ja 135 000 työtapaturmaa eli noin 370 vuoden jokaista päivää kohti. Tapaturmat aiheuttavat joka vuosi satojen miljoonien eurojen kustannukset yrityksille.

– Laki velvoittaa työntekijää ilmoittamaan turvallisuusriskeistä ja työnantajaa puuttumaan niihin. Käytännössä tämä toteutuu valitettavan huonosti. On epärealistista ajatella, että kiireiset työntekijät kantaisivat mukanaan lomakkeita tai keskeyttäisivät muun toiminnan etsiäkseen käsiinsä vihkon, jonka sijaintia he eivät välttämättä muista, toteaa Safetumin johtava turvallisuusasiantuntija Tuomas Jurvelin.

Digiaika avuksi

Maailma digitalisoituu, mutta suuri osa yrityksistä Suomessa kerää yhä edelleen turvallisuushavainnot perinteiseen tapaan paperilomakkeella tai vihkomenetelmällä. Mobiilipalvelulla turvallisuushavainnoista voi ilmoittaa noin minuutissa, ja mukaan voi liittää myös valokuvan. Palvelun avulla työntekijät saavat myös tiedon siitä, että tehtyyn ilmoitukseen on reagoitu ja, että huolto- tai korjaustoimenpiteisiin on asianmukaisesti ryhdytty.

Mobiiilipalvelu on osa turvallisuusalan asiantuntijayritys Safetumin kehittämää pelastusvalvojakonseptia, joka sisältää pelastustarkastukset, pelastussuunnitelmien laatimisen sekä verkkopalvelut

Digitaalinen palvelu madaltaa työntekijöiden kynnystä raportoida vaara- tai läheltä piti -tilanteet esimiehilleen. Ajan lisäksi yritykset säästävät myös rahaa, kun sairauslomaan, kuntoutukseen, työkyvyttömyyteen tai jopa kuolemantapauksiin johtavien turmien määrä vähenee.

– Palvelun kehittämisessä on kuunneltu asiakkaita ja heidän kokemuksiaan. Tyypillinen ongelma on, ettei ilmoittamista aina koeta merkitykselliseksi tai se on hidasta ja vaivalloista. Mobiilipalvelun avulla olemme halunneet ratkaista näitä ongelmia.

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.