https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Parempaa turvallisuutta teollisuusalueille uuden ohjelmiston avulla

Oululaisen Macon Oy:n ohjelmisto parantaa teollisuuslaitosten turvallisuutta. SiteSafety-sovelluksen avulla alueiden turvallisuustiedot ovat aina teollisuusalueiden työntekijöiden, urakoitsijoiden ja vierailijoiden käytössä.

sitesafety-info-app-1

SiteSafety-sovellus kattaa teollisuusalueiden ajantasaiset turvallisuustiedot, interaktiivisen kartan, vaaratilanteiden raportoinnin ja turvallisuusohjeet. Palvelusta löytyy valmiina noin sata turvallisuutta kuvaavaa standardoitua symbolia, joita voidaan käyttää sekä turvaohjeissa että kartoilla. Alueille saapuvat voivat tarkistaa etukäteen sovelluksesta turvallisuukäytännöt ja tarvittavan turvavarustuksen tai esimerkiksi lastauslaiturin kuorman purkuun.

- Teollisuusalueen turvallisuustietoja voidaan päivittää paikan päällä ja muutokset ovat heti muiden käytettävissä. Urakoitsijat voivat luoda myös omat täydentävät turvallisuusohjeet. On selvää, että esimerkiksi siivoojat tarvitsevat erilaiset ohjeet kuin alueella toimiva kaivinkonekuski, kertoo Macon Oy:n toimitusjohtaja Mikko Ahokas.

- Halusimme tehdä ohjelmiston, joka on helppokäyttöinen, kaikkien saatavilla ja joka parantaa aidosti alueen turvallisuutta. Tavoitteenamme on saada sovellukselle tänä vuonna yli tuhat uutta kohdetta ja kymmeniätuhansia käyttäjiä, jotka ovat ladanneet sovelluksen matkapuhelimilleen, Ahokas täydentää.

Palvelu on kehitetty Macon Oy:n ja Tecinspire Oy:n yhteistyönä. Tecinspire kehittää digitaalisia ratkaisuja, kuten sovelluksia ja toiminnanohjausjärjestelmiä. Yritysten välillä on ollut tiivistä yhteistyötä myös aiemmin.

- Macon on meille loistava kumppani vankalla kokemuksellaan teollisuuslaitosten turva- ja ympäristöasioista. Kehityshankkeissa toimialan ja loppukäyttäjien tarpeiden tietämys on onnistumisen edellytys, kertoo Tecinspire Oy:n toimitusjohtaja Teemu Kivioja. Sovellusta kehitetään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä myös teollisuuden ja urakoitsijoiden edustajien kanssa.

Loppukäyttäjille sovellus on ilmainen. Sovellus on saatavana sekä iOS:lle että Androidille sovelluskaupoista. Turvallisuusohjeiden tarjoajalta veloitetaan kuukausimaksu, johon sisältyvät alueen turvallisuus- ja karttatietojen ylläpito-osiot.

Uusimmat artikkelit

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

18.4.2024 | Alan Uutiset

Finavia liittyi Suomen vetyklusteriin – valmistautuu vedyn käyttöön ja siihen tarvittavaan infrastruktuuriin lentoasemalla

Finavia osallistuu lisäksi EU-hankkeeseen, jossa yhtiö pilotoi Helsinki-Vantaalla vedyn käyttöä kunnossapidon kalustossa ensimmäisenä Euroopassa.

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.