https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Rosatom ja ranskalaisyhtiö Mirion Technologies kehittävät yhdessä RPE Radicon kanssa säteilymittalaitteita

Yhdennentoista Atomexpo-tapahtuman yhteydessä Rosatom-konserniin kuuluva Rusatom Automated Control Systems (RASU), ranskalainen Mirion Technologies ja sen Venäjällä toimiva jakelija RPE Radico allekirjoittivat muistion uuden sukupolven säteilymittalaitteiden kehittämisestä ja lokalisoinnista sekä Venäjän markkinoilla että kansainvälisesti. Laitteet turvaavat ydinvoimaloiden ja muiden säteilyriskin sisältävien laitosten luotettavan turvallisen käytön.

Ensi vaiheessa yhtiöt kaavailevat paketoivansa Mirion Technologiesin kaupalliset sovellukset sekä RASUn ylätason laitteistot ja ohjelmistot siten, että RPE Radico voi tarjota niitä osana venäläisvalmisteisten ydinvoimaloiden automaatioratkaisuja Euroopassa. Tämän vaiheen odotetaan kestävän kaksi vuotta.

Toisessa vaiheessa yhtiöt aikovat viedä Mirion Technologiesin kehittämän teknologian Venäjän ydinvoimateollisuuden käyttöön ja kehittää uuden sukupolven säteilymittareita, jotka vastaavat yhä tiukempiin turvamääräyksiin.

Yhteistyön kolmannessa vaiheessa yhtiöt kehittävät uusia tuotteita, komponentteja ja kokonaisratkaisuja.

- Sopimuksen myötä voimme aloittaa pitkäaikaisen ja kaikkia hyödyttävän kaupallisen ja teknisen yhteistyön, joka tähtää voimavarojemme yhdistämiseen uusien, yhä luotettavampien laitteistojen kehittämiseen ydinteollisuuden ja muiden säteilyriskin sisältävien laitosten turvalliseen käyttöön, RPE Radicon pääjohtaja Dmitry Meleta toteaa.

- Odottaessamme Hanhikivi-1:n toteuttamista Suomessa ja Paks-projektia Unkarissa tämä sopimus on meille tärkeä strateginen askel. Meille olisi kunnia-asia päästä toimittamaan viimeisintä kehitystä edustaviin VVER-reaktoreihin säteilymittajärjestelmiä, jotka osaltaan takaavat laitosten turvallisen ja luotettavan käytön, kertoo Emmanuel Boyer, Mirion Technologiesin myynti- ja markkinointijohtaja.

Uusimmat artikkelit

Rail Baltica -ratatyömaalla hyödynnetään suomalaista 3D-koneohjausjärjestelmää

Täysin digitalisoidussa mallipohjaisessa rakentamisessa työtä voivat tehdä yhdessä reaaliaikaisesti infrasuunnittelija, työkoneenkuljettaja, työmaapäällikkö ja projektinjohto.

8.5.2025 | Alan Uutiset

Teknologiateollisuus: “Vapautuksen päivä” käänsi hyvin alkaneen vuoden valtavaksi epävarmuudeksi

Teknologiateollisuuden uusien tilausten arvo parani alkuvuonna vuodentakaiseen nähden ja tarjouspyyntökyselyn saldoluku nousi positiiviseksi ensimmäisen kerran yli kahteen vuoteen. Jäsenille tehty kysely kertoo kuitenkin suuresta epävarmuudesta. Donald Trumpin toimet ovat hidastaneet investointipäätöksiä. 

Suomen ja Viron välisen EstLink 2 -yhteyden korjaustyöt alkavat toukokuussa

Merenpohjaan asennetaan uutta kaapelia noin kilometrin verran. Sähkönsiirtoyhteyden odotetaan palaavan kaupalliseen käyttöön heinäkuun puolivälissä.

Kemikaalit aiheuttavat paljon vakavia työtapaturmia – laiminlyönnit voivat johtaa rikosseuraamuksiin

”Työpaikoilla käytetään paljon vaarallisia kemikaaleja huolimattomasti. Valitettavasti monet työnantajat eivät tunnista kemiallisten tekijöiden aiheuttamaa vaaraa omalla työpaikallaan”, työsuojelutarkastaja Mikko Järvenreuna toteaa.

Gasumin biokaasu pienentää Metsä Groupin valmistaman kartongin hiilijalanjälkeä

Vähäpäästöisiä kartonkeja haluavat asiakkaat ovat tyypillisesti suuria toimijoita, joilla on tiukat kestävyystavoitteet.

10.3.2025 | Kumppaniartikkeli

Sulzerin innovatiiviset ratkaisut vedenkäsittelyyn ja pumppaamiseen

Sulzer on yksi Suomen johtavista vedenkäsittelyn ja pumppausteknologian toimijoista. Yhtiön panostukset kotimaisuuteen, kestävään kehitykseen, kokonaisratkaisuihin ja asiakaspalveluun tekevät siitä luotettavan kumppanin sekä kunnallisille että teollisille toimijoille.

30.1.2025 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n uusi valmennusohjelma auttaa suomalaisyrityksiä puolustusteollisuuden markkinoille

VTT käynnistää maksuttoman valmennusohjelman kaksikäyttöteknologiasta. Puolustusmarkkinat kiinnostavat, mutta yritysten on vaikea tunnistaa osaamista. Siviiliteknologiakin voi soveltua puolustuskäyttöön.