https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Rosatom ja ranskalaisyhtiö Mirion Technologies kehittävät yhdessä RPE Radicon kanssa säteilymittalaitteita

Yhdennentoista Atomexpo-tapahtuman yhteydessä Rosatom-konserniin kuuluva Rusatom Automated Control Systems (RASU), ranskalainen Mirion Technologies ja sen Venäjällä toimiva jakelija RPE Radico allekirjoittivat muistion uuden sukupolven säteilymittalaitteiden kehittämisestä ja lokalisoinnista sekä Venäjän markkinoilla että kansainvälisesti. Laitteet turvaavat ydinvoimaloiden ja muiden säteilyriskin sisältävien laitosten luotettavan turvallisen käytön.

Ensi vaiheessa yhtiöt kaavailevat paketoivansa Mirion Technologiesin kaupalliset sovellukset sekä RASUn ylätason laitteistot ja ohjelmistot siten, että RPE Radico voi tarjota niitä osana venäläisvalmisteisten ydinvoimaloiden automaatioratkaisuja Euroopassa. Tämän vaiheen odotetaan kestävän kaksi vuotta.

Toisessa vaiheessa yhtiöt aikovat viedä Mirion Technologiesin kehittämän teknologian Venäjän ydinvoimateollisuuden käyttöön ja kehittää uuden sukupolven säteilymittareita, jotka vastaavat yhä tiukempiin turvamääräyksiin.

Yhteistyön kolmannessa vaiheessa yhtiöt kehittävät uusia tuotteita, komponentteja ja kokonaisratkaisuja.

- Sopimuksen myötä voimme aloittaa pitkäaikaisen ja kaikkia hyödyttävän kaupallisen ja teknisen yhteistyön, joka tähtää voimavarojemme yhdistämiseen uusien, yhä luotettavampien laitteistojen kehittämiseen ydinteollisuuden ja muiden säteilyriskin sisältävien laitosten turvalliseen käyttöön, RPE Radicon pääjohtaja Dmitry Meleta toteaa.

- Odottaessamme Hanhikivi-1:n toteuttamista Suomessa ja Paks-projektia Unkarissa tämä sopimus on meille tärkeä strateginen askel. Meille olisi kunnia-asia päästä toimittamaan viimeisintä kehitystä edustaviin VVER-reaktoreihin säteilymittajärjestelmiä, jotka osaltaan takaavat laitosten turvallisen ja luotettavan käytön, kertoo Emmanuel Boyer, Mirion Technologiesin myynti- ja markkinointijohtaja.

Uusimmat artikkelit

19.12.2024 | Alan Uutiset

VR FleetCare sai ison tilauksen raskaskuljetusvaunuista Norjan ja Ruotsin Puolustusvoimille

Arktinen osaaminen on sarjavalmistukseen soveltuvien vaunujen suunnittelun lähtökohtana. Pohjoismaisen huoltovarmuuden kannalta hanke on merkittävä; se mahdollistaa raskaiden puolustusmateriaalien kuljetukset rautateitse.

18.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Oppisopimuksella ammattiin - Ovako Imatran ensimmäinen oppisopimusryhmä valmistui

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijat ovat työsuhteessa ja saavat palkkaa oppiessaan uutta. Vasta valmistuneiden, metallien jalostuksen ammattilaisten Henri Luostarisen ja Marjo Saarelaisen mielestään teollisuusala ja oppisopimusmuotoinen opiskelu sopii erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta ja käsillä tekemisestä. 

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.