https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Rosatom ja ranskalaisyhtiö Mirion Technologies kehittävät yhdessä RPE Radicon kanssa säteilymittalaitteita

Yhdennentoista Atomexpo-tapahtuman yhteydessä Rosatom-konserniin kuuluva Rusatom Automated Control Systems (RASU), ranskalainen Mirion Technologies ja sen Venäjällä toimiva jakelija RPE Radico allekirjoittivat muistion uuden sukupolven säteilymittalaitteiden kehittämisestä ja lokalisoinnista sekä Venäjän markkinoilla että kansainvälisesti. Laitteet turvaavat ydinvoimaloiden ja muiden säteilyriskin sisältävien laitosten luotettavan turvallisen käytön.

Ensi vaiheessa yhtiöt kaavailevat paketoivansa Mirion Technologiesin kaupalliset sovellukset sekä RASUn ylätason laitteistot ja ohjelmistot siten, että RPE Radico voi tarjota niitä osana venäläisvalmisteisten ydinvoimaloiden automaatioratkaisuja Euroopassa. Tämän vaiheen odotetaan kestävän kaksi vuotta.

Toisessa vaiheessa yhtiöt aikovat viedä Mirion Technologiesin kehittämän teknologian Venäjän ydinvoimateollisuuden käyttöön ja kehittää uuden sukupolven säteilymittareita, jotka vastaavat yhä tiukempiin turvamääräyksiin.

Yhteistyön kolmannessa vaiheessa yhtiöt kehittävät uusia tuotteita, komponentteja ja kokonaisratkaisuja.

- Sopimuksen myötä voimme aloittaa pitkäaikaisen ja kaikkia hyödyttävän kaupallisen ja teknisen yhteistyön, joka tähtää voimavarojemme yhdistämiseen uusien, yhä luotettavampien laitteistojen kehittämiseen ydinteollisuuden ja muiden säteilyriskin sisältävien laitosten turvalliseen käyttöön, RPE Radicon pääjohtaja Dmitry Meleta toteaa.

- Odottaessamme Hanhikivi-1:n toteuttamista Suomessa ja Paks-projektia Unkarissa tämä sopimus on meille tärkeä strateginen askel. Meille olisi kunnia-asia päästä toimittamaan viimeisintä kehitystä edustaviin VVER-reaktoreihin säteilymittajärjestelmiä, jotka osaltaan takaavat laitosten turvallisen ja luotettavan käytön, kertoo Emmanuel Boyer, Mirion Technologiesin myynti- ja markkinointijohtaja.

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.