https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

”Turvallisuus on yhtä kuin työ”

Täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani Assemblin sekä turvallisuutta edistäviä lyhytkoulutuksia tarjoava Alertum ovat tehneet yhteistyötä koulutusten saralla jo pitkään. Lähes 30 vuoden mittaisen uran turvallisuuden parissa tehnyt, Assemblinin palo- ja turvatekniikkayksikön päällikkö, Martin Mitikka korostaa jatkuvan turvallisuustyön merkitystä.

assemblin

Osaaminen eli tiedon, taidon ja tahdon yhdistäminen on yksi Assemblinin yrityskulttuurin taustalla olevista arvoista.

- Turvallisuus on yhtä kuin työ, sillä saamme elantomme turvallisuuden ympäriltä. Yksikön työntekijöiden työympäristöt ovat osittain erittäin haasteellisia. Kyseeseen saattaa tulla toimimista sähkön tai räjähteiden parissa, korkealla suoritettavaa työtä tai ahtaissa kuiluissa työskentelyä. Tämänkaltainen työ edellyttää jatkuvaa itsensä kehittämistä, Mitikka painottaa.

Assemblin, jonka toiminta-aluetta ovat Suomen lisäksi myös Ruotsi ja Norja, asentaa, suunnittelee ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä sekä toteuttaa energiatehokkuusprojekteja. Assemblinilla työskentelee lähes 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa.

Osaaminen luo turvaa

Yksi Assemblinin yrityskulttuurin taustalla olevista arvoista on osaaminen eli tiedon, taidon ja tahdon yhdistäminen. Myös ammattimaisuus, yhdenmukaisuus ja luotettavuus korostuvat koko konsernin toiminnassa. Tuota kulttuuria Assemblin vaalii kouluttamalla ja opastamalla työntekijöitään ahkerasti. Yritys edellyttää samaa arvomaailmaa myös yhteistyökumppaneiltaan.

- Kaino toiveemme on hyvä turvallisuuskulttuuri myös tilaajien keskuudessa. Nykyään näin onkin lähestulkoon poikkeuksetta. Tänä päivänä turvallisuuden osalta ollaan entistä valveutuneempia ja osataan myös vaatia, kiteyttää Mitikka.

Turvallisuusosaamisen ja -ymmärryksen lisääminen on yhtä lailla Alertumin toimintaa ohjaava tavoite. Suomen suurimman turvallisuutta edistävien lyhytkoulutusten tarjoajan visiona on luoda ihmisten ja organisaatioiden osaamista kehittämällä maailman turvallisin yhteiskunta. Assemblinin kaltaiset positiiviset esimerkit osoittavat, että tuota päämäärää kohti ollaan etenemässä.

www.alertum.fi

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.