https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Työturvallisuus vahvasti esillä KunnossapitoForumissa

– Hyvä kunnossapito on yksi tekijä, joka luo turvallisuutta teolliseen toimintaan. Mutta myös kunnossapitoala itse edellyttää turvallisuudesta huolehtimista. Hyvällä tasolla oleva turvallisuus tuotannossa näkyy positiivisesti myös yrityksen työtyytyväisyydessä, maineessa ja tuloksessa, muistuttaa Martti Humppila, Suojalaite Oy:n toimitusjohtaja.

Turvakoulutus2
Suojalaite

Työnäytöksessä voi seurata konkreettisesti, kuinka turvallisuus otetaan huomioon muun muassa korkealla työskennellessä.

– Kunnossapidon työtehtävät voivat olla luonteeltaan yksittäisiä ja lyhytkestoisia. Ne koskettavat myös sitä kaikkein hankalimmin saavutettavaa kohtaa tuotannossa. Kunnossapito on ala, joka haastaa suunnittelemaan työturvallisuusasioita yhä uudelleen. Juuri kunnossapidon alalla turvallisuuden tulee erityisesti olla korkealla yrityksen arvoissa ja tiiviisti toimintatavoissa.

Humppilan mukaan kehitys näyttää oikeansuuntaiselta. Viime aikoina kunnossapidon alalla on yhä voimakkaammin kiinnitetty huomiota riskien arviointiin ja turvallisuuden johtamiseen. Riskejä on voitu vähentää tai varautua niihin paremmin. Myös henkilösuojainten käyttö on lisääntynyt. Suojainten laatu ja käytettävyys ovat parantuneet.

– Moni yritys on ymmärtänyt, että turvallisuudesta huolehtiminen on osa kannattavaa liiketoimintaa. Henkilöstön kouluttaminen ja tiedon lisääntyminen edesauttavat myös turvallisuuden toteutumista. Suuret teolliset yritykset ovat asettaneet työturvallisuuden vaatimuksia myös kunnossapidon alihankkijoille. Tämä on erinomaista vastuullisuutta, jatkaa Humppila.

Suojalaite Oy on Työterveyslaitoksen omistama asiantuntijayritys, jonka tehtävä on edistää työturvallisuutta. Yritys valmistaa ja maahantuo henkilösuojaimia, kouluttaa työturvallisuusasioissa ja tekee riskikartoituksia. Maaliskuun 25. ja 26. päivinä KunnossapitoForumissa Suojalaite Oy tarjoaa yleisölle työturvallisuuden tietoiskuja ja työnäytöksiä.

Lisätiedot www.kunnossapitoforum.fi ja www.suojalaite.fi

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.