https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Zarges järjestää koulutuksia turvallisesta työskentelystä korkealla

Zarges järjestää webinaareja lainsäädännöstä ja standardeista, jotka säätelevät turvallista työntekoa korkealla. 

high_work

Marko Someroja, tuoteasiantuntija Zargesilla on pitänyt webinaareja jälleenmyyjille kevään aikana ja osallistujia on ollut satoja henkilöitä. Jälleenmyyjiä kutsuttiin webinaareihin oppimaan lisää lainsäädännöstä, joka säätelee korkealla työskentelyä.

Kevään aikana Marko Someroja piti webinaareja myös valikoiduille loppukäyttäjille turvallisesta työstä korkealla ja siihen liittyvästä lainsäädännöstä. Syksyllä hän pitää kaikille avoimet webinaarit kerran viikossa. Tarkoituksena on, että loppukäyttäjät saavat webinaarien avulla tietoa ja ymmärrystä voimassa olevasta lainsäädännöstä.

– Paikan päällä tehtävässä kartoituksessa katsomme minkä tyyppisiä tuotteita yrityksellä on käytössä tänään, jonka jälkeen teemme huomioita mitkä tuotteet sopivat mihinkin työhön, ympäristöstä riippuen. Haluamme varmistaa, että oikeita tuotteita käytetään oikeassa paikassa, jotta korkealla tehtävä työ on turvallista, kertoo Someroja lehdistötiedotteessa.

Korkealla työskennellessä tulee käyttää oikeanlaisia tuotteita työn tyypistä ja työympäristöstä riippuen. Someroja kertoo, että usein yrityksissä on hyvä tuote, mutta sitä käytetään väärään tarkoitukseen. Webinaarin aikana osallistujat saavat tietoa lainsäädännöstä ja standardeista, joita sovelletaan erilaisissa töissä. Säädökset ovat esimerkiksi eri kunnossapitotöissä verrattuna koneen ääressä tehtävään työhön. A-tikkaita voidaan esimerkiksi käyttää lyhytkestoisissa kunnossapitotöissä, mutta ne eivät sovellu lainkaan kone- ja laiteympäristössä tehtävään työhön. Siitä huolimatta tikkaat kone- ja laiteympäristössä ei ole kuitenkaan mikään harvinainen näky. Tikkaiden sijaan tulee suomalaisessa kone- ja laiteympäristössä käyttää standardin SFS EN ISO 14122 mukaisia työtasoja VNA 400/2008 ja Konedirektiivin 2006/42/EY mukaisesti.

Webinaarit ovat vuorovaikutteisia ja osallistujat saavat avata keskustelun ja esittää kysymyksiä sitä mukaan kun niitä tulee mieleen. Jotta se olisi mahdollisimman interaktiivinen matalalla kynnyksellä, osallistujia toivotaan 5–15 henkilöä kerralla.

– Optimaalisinta on 10 osallistujaa, sanoo Marko. Webinaari on jaettu erilaisiin osioihin. Standardeja käymme esimerkeiksi läpi yksitellen, jonka jälkeen osallistujat saavat esittää kysymyksiä ennen kuin siirrymme seuraavaan asiaan. Webinaarin avulla osallistujat saavat paremman käsityksen laista ja säädöksistä, joita sovelletaan korkealla tehtävissä töissä.

Uusimmat artikkelit

23.9.2021 | Alan Uutiset

Konkurssiaaltoa ei tullutkaan – miten suojautua asiakasyritysten maksuvaikeuksilta

Koronapandemian alkaessa ekonomistit ympäri maailman ennustivat kaikkien aikojen konkurssiaaltoa. Valtioiden nopeasti liikkeelle polkaisemat tukitoimet, lainojen lyhennysvapaat ja verottajan myöntämät lykkäykset ovat toistaiseksi suojanneet yrityksiä konkursseilta. Määräaikaiset lainsäädännön muutokset ja valtioiden tukitoimet ovat kuitenkin päättyneet kesällä 2021 tai päättyvät viimeistään kuluvan syksyn aikana.

Typpihapon luokituksen muuttuminen voi edellyttää kemikaaliturvallisuussäädösten mukaisia toimia

Typpihapolle on määritetty EU:ssa yhdenmukainen, sitova luokitus- ja merkintävaatimus. Muutos voi vaikuttaa tuotantolaitoksen vaarallisten kemikaalien käsittelyn ja varastoinnin laajuuteen. Muutosta sovelletaan 1.3.2022 alkaen.

Jumiskon vesivoimalaitoksen peruskunnostuksesta lisää joustavuutta tuotantoon

Kemijärvellä sijaitsevan Jumiskon vesivoimalaitos on otettu peruskunnostuksen jälkeen jälleen käyttöön. Peruskunnostuksen ansiosta voimalaitoksen säätömahdollisuudet ja energiatehokkuus paranevat, Pohjolan Voima (PVO) kertoo lehdistötiedotteessa.

Vaasan yliopisto järjestää kansainvälisen älykkäiden energiajärjestelmien ja -teknologioiden SEST2021-konferenssin 6.–8.9.2021

Vaasan yliopisto järjestää 6.–8. syyskuuta 2021 kansainvälisen konferenssin älykkäistä energiajärjestelmistä ja -teknologioista. Kolmipäiväinen SEST2021 järjestetään koronapandemian vuoksi etäkonferenssina. Konferenssi on tarkoitettu akateemisille tutkijoille ja energia-alan ammattilaisille.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.