https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 29 »

Rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoja koskevat määräykset uuteen asetukseen

Ympäristöministeriö on antanut asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoista. Se noudattaa pääosin nykyisiä määräyksiä. Tavoitteena on turvata puhdas vesi ja laitteiston turvallinen käyttö. Lisäksi halutaan estää vesivahingot ja vuodot, jotka voivat aiheuttaa kosteus- ja homevaurioita ja terveyshaittoja. Asetus rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoista tulee voimaan 1.1.2018.

SSAB on päässyt sopimukseen Oxelösundin tehtaan toimintahäiriön korvauksista

SSAB on päässyt lopulliseen noin 315 miljoonan Ruotsin kruunun sopimukseen joulukuussa 2016 Oxelösundin terästehtaalla joulukuussa 2016 tapahtuneen muuntajarikosta johtuvan toimintahäiriön korvauksista vakuutusyhtiön ja toimittajan kanssa. Sovinnolla on noin 265 miljoonan kruunun positiivinen vaikutus vuoden 2017 neljännen vuosineljänneksen tulokseen.

TITAN GANYMET ULTRA -kaasumoottoriöljylle MTU ja TEDOM hyväksynnät

Fuchs Oil Finland Oy:n TITAN GANYMET ULTRA -kaasumoottoriöljy, jossa yhdistyy premiumlaadun perusöljyt ja sinkkivapaat erikoislisäaineet, on saanut kaksi uutta hyväksyntää.

Kunnonvalvontajärjestelmä pitää laivat liikkeessä

SKF auttoi asiakastaan ottamaan käyttöön kunnonvalvontajärjestelmän laivoissa. Järjestelmää suunnitellaan myös varustamon muihin aluksiin, kertoo SKF:n Business Engineer Anders Welin.

Miten käyttövarmuuden todellinen arvo määritetään?

Millainen on tulevaisuuden teollisuuden tietojärjestelmä? Entä mitä tehdä, kun pahin skenaario toteutuu tuotantolaitoksella? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin kuulet SKF Käyttövarmuus 2017 -seminaarissa 15.-16.11. Tampereella.

ABB avaa digitaalisen etäpalvelukeskuksen Helsinkiin

ABB avaa digitaalisen etäpalvelukeskuksen (Collaborative Operations Center) Helsingin Pitäjänmäkeen. Keskus toimii ABB:n asiakkaiden tukena tarjoamalla ABB:n laitteiden ja järjestelmien etävalvontaa ja reaaliaikaista teknistä tukea. Se hyödyntää ABB:n kumppaneiden, muun muassa Microsoftin ja IBM:n viimeisimpiä analysointi- ja pilvitekniikoita.

Hyödynnätkö kunnonvalvontaa oikein? Ja kuka tekee sitä huomenna?

Kunnonvalvonnassa on kaikki hyvin. Meillä on IoT ja muitakin loistavia asioita vähintään tuloillaan tai kehitteillä ja nopeimmilla jo jalkautuksessa… Mutta tämä ei kuitenkaan poista tosiasiaa, että kentällä tarvitaan myös toimivia mittalaitteita, ajantasaista osaamista ja silloin tällöin vähän kyseenalaistamista.