https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 31 »

Teollisuuden kunnossapidon osaaja Elcoline kasvaa ja työllistää Kajaanin seudulla

Heinäkuussa 2016 Elcoline Plant Service Oy ja GE Power Service (entinen Alstom Finland Oy) tekivät liiketoimintakaupan, jossa GE Powerin mekaanisen kunnossapitoyksikön työntekijät siirtyivät Elcolinen palvelukseen. 

Haminan Mäkelänkankaan tuuli- ja aurinkopuiston kunnossapito Wind Controllerille

Oululainen Wind Controller on tehnyt sopimuksen Haminassa sijaitsevan Mäkelänkankaan tuuli- ja aurinkopuiston kunnossapidosta Suomen Voima Oy:n kanssa. 

Vain oikein asennettu vesimittari täyttää vaatimukset

Vain oikein asennettu vesimittari täyttää mittauslaitelain vaatimukset. Vesimittarin on täytettävä vaatimukset, jotta sitä saa käyttää laskutettavan vedenkulutuksen mittaukseen.

Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksella ennätyksellinen tuotantovuosi 2017; vuosihuolloissa nolla tapaturmaa

Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksen tuotantovuosi 2017 oli laitoshistorian paras. Voimalaitoksella tuotettiin sähköä yhteensä 8,16 terawattituntia (netto). Loviisan voimalaitoksen käyttökerroin 92,7 prosenttia oli kansainvälisessä mittakaavassa maailman painevesilaitosten parhaita.

Rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoja koskevat määräykset uuteen asetukseen

Ympäristöministeriö on antanut asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoista. Se noudattaa pääosin nykyisiä määräyksiä. Tavoitteena on turvata puhdas vesi ja laitteiston turvallinen käyttö. Lisäksi halutaan estää vesivahingot ja vuodot, jotka voivat aiheuttaa kosteus- ja homevaurioita ja terveyshaittoja. Asetus rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoista tulee voimaan 1.1.2018.

SSAB on päässyt sopimukseen Oxelösundin tehtaan toimintahäiriön korvauksista

SSAB on päässyt lopulliseen noin 315 miljoonan Ruotsin kruunun sopimukseen joulukuussa 2016 Oxelösundin terästehtaalla joulukuussa 2016 tapahtuneen muuntajarikosta johtuvan toimintahäiriön korvauksista vakuutusyhtiön ja toimittajan kanssa. Sovinnolla on noin 265 miljoonan kruunun positiivinen vaikutus vuoden 2017 neljännen vuosineljänneksen tulokseen.

TITAN GANYMET ULTRA -kaasumoottoriöljylle MTU ja TEDOM hyväksynnät

Fuchs Oil Finland Oy:n TITAN GANYMET ULTRA -kaasumoottoriöljy, jossa yhdistyy premiumlaadun perusöljyt ja sinkkivapaat erikoislisäaineet, on saanut kaksi uutta hyväksyntää.