https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Delete hoiti Imatran vesivoimalaitoksen neloskoneiston betonipurkutyöt

Viime vuonna Delete urakoi Imatran vesivoimalaitoksen kolmoskoneiston betonipurkutöiden kimpussa. Koska työ hoidettiin mallikkaasti kuntoon, hoiti Delete maalis-huhtikuun 2015 aikana myös laitoksen neloskoneiston purkutyön.

« 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 27 »

Yhteistyö toimii pintaa syvemmällä

Korroosioneston ja pintakäsittelyn parissa on Suomessa perinteisesti toiminut useita yhdistyksiä. Parin viime vuoden aikana kehitetty yhteistyö on tuonut uutta potkua toimintaan.

Teollisuudella on valtavat mahdollisuudet tiedon hyödyntämisessä

– Kehittyneet ennakoinnin mahdollisuudet korostavat kunnossapidon merkitystä teollisuuden kilpailukyvyn ja tuottavuuden tekijänä. Ala on reagoinut muutoksiin herkästi, ja tarjolla on kovaa osaamista, sanoo kehityspäällikkö Juha Nyholm KunnossapitoForumista .

SKF vahvistaa valikoimaansa jaetuilla laakereilla

Cooper Roller Bearings on uusi tulokas SKF-yhtymän tuoteperheeseen. Cooperin brändi ja jaetut laakerit sopivat erilaisiin sovelluksiin ja erilaisille teollisuuden aloille täyttäen sen markkinaraon, johon SKF:n vakiotuotevalikoimat eivät aiemmin ole olleet sopivia.

Acandon uusi mobiiliratkaisu tuo tehoa ja säästöjä huolto- ja kunnossapitoalalle

Acando lanseeraa huolto- ja kunnossapitosektorin tarpeisiin räätälöidyn mobiilin suunnittelu- ja ohjausjärjestelmän, joka antaa selkeän ja päivitetyn kokonaiskuvan käsillä olevista kohteista ja työn etenemisestä niin työntekijöille, esimiehille kuin johdollekin. Uusi mobiiliratkaisu auttaa järjestämään kenttäorganisaation koko toiminnan uusiksi niin, että se tuo merkittäviä parannuksia laatu- ja tehokkuusmittareihin.

Vähemmän jälkiä uudella nailonista valmistetulla hiomanauhalla

Nailonista valmistettua nauhaa käytetään metallipinnan työstöön. Usein ongelmana ovat nauhojen jättämät jäljet, jotka aiheuttavat aikaa vievää uudelleentyöstöä. Norton lanseeraa sarjan uudenlaisia Rapid Prep -nauhoja, jotka eivät valmistajan mukaan jätä jälkiä.

SSAB:n uusi Hardox 500 -putkien valikoima – erittäin hyvä kulutuskestävyys ja pidempi käyttöikä kevyemmille tuotteille

SSAB on tuonut markkinoille uuden Hardox 500 -putkien valikoiman. Näiden putkituotteiden lujuus- ja sitkeysominaisuudet ovat samat kuin Hardox-levytuotteilla. Hardox 500 -putki on kehitetty keveyttä ja hyvää kulutuskestävyyttä vaativia sovelluksia varten.