https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 »

Telia rakentaa Kittilän kultakaivokselle oman 5G-verkon

Kaivosyhtiö Agnico Eagle Finland Oy toteuttaa parhaillaan yhdessä Telian ja Telian kumppaneiden Digitan ja Nokian kanssa uuden 5G-verkon Kittilän kaivokselle.  Kyseessä on ensimmäinen maanalaiseen kaivosympäristöön rakennettava 5G-verkko ja ensimmäisiä laajamittaisia esimerkkejä uudesta 5G-tekniikasta tuotantokäytössä.

NSK:n kuularuuvit edistävät energiantuotantoa aaltovoimalaitoksessa

Aaltoenergia on maapallon suurin hyödyntämätön uusiutuvan energian lähde. Meriaaltojen liikkeestä saatavan energian talteenotto voisi tuottaa sähköä tuleville sukupolville. Ruotsalainen start-up-yritys Ocean Harvesting on kehittänyt aaltovoimateknologian, jonka avulla tämä resurssi voidaan ottaa käyttöön.

Tukesin kemikaaliturvallisuuslupa Suomen Akkukeräykselle – laitoksella lyijyakuista erotetaan hyötymetallit jatkojalostukseen

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on antanut Suomen Akkukeräys Oy:lle luvan varastoida laajamittaisesti lyijyakkuromua, jätteenkäsittelyssä syntyviä vaarallisia jätteitä ja kemikaaleja. Yritys murskaa Raumalla sijaitsevassa kierrätyslaitoksessa teollisuudessa ja ajoneuvoissa käytettyjä lyijyakkuja. Akuista erotetaan hyötymetallit, jotka toimitetaan Eurooppaan jatkojalostettavaksi.

Elcogen ja Convion ovat valmiita tuomaan C60-polttokennojärjestelmän globaaleille markkinoille

Suomalaisen polttokennostoteknologiaa kehittävän Elcogen Oy:n ja polttokennojärjestelmiä kaupallistavan Convion Oy:n yhteistyön tuloksena kehitetty C60-polttokennojärjestelmä on onnistuneesti otettu käyttöön osana LEMENE Energy Community -projektia ja voidaan nyt tuoda markkinoille.

Kankaanpään vesihuolto: ”Tulevaisuudessa IoT-ratkaisuja käytetään todennäköisesti entistä laajemmin”

Kankaanpään vesihuollon ja Digitan yhteistyö on edennyt pilottivaiheesta, ja tulevina vuosina tavoitteena on lisätä etäluettavia vesimittareita noin tuhannen mittarin vuosivauhdilla. 

Rakennustyöt käynnistyneet: 45 robottia sisältävä ruoan verkkokaupan keräysjärjestelmä K-Citymarket Ruoholahteen

Suomen ensimmäinen kaupan yhteyteen rakennettava automaattiavusteinen keräilyjärjestelmä mahdollistaa ruoan verkkokaupan toimitukset asiakkaalle tehokkaasti ja läheltä. Järjestelmän odotetaan valmistuvan Helsingin Ruoholahteen vuoden 2022 ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.