« 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 16 »

VEM ja YASKAWA ovat aloittaneet yhteistyön sähkökäyttöjen toimittamiseen Suomessa

VEM-moottoreita markkinoiva VEM motors Finland on solminut yhteistyösopimuksen japanilaisen Yaskawa-taajuusmuuttajan markkinoinnista Suomessa. Yaskawa valmistaa vuosittain yli 1,9 miljoonaa taajuusmuuttajaa, joka tekee siitä todennäköisesti maailman suurimman taajuusmuuttajavalmistajan. Yaskawan sarjat A1000, V1000 ja J1000 ovat jatkossa osa VEM-käyttöratkaisua moottorin ja voimansiirtokomponentin yhteydessä.

Taloyhtiön putkistouusinta teollisuuden menettelyillä

Linjasaneeraus ei aina tarkoita, että talo laitetaan säkkiin ja asukkaat muuttavat evakkoon. Teollisuuden toimintatavat ohjaavat erilaiseen menettelyyn. Se tarjoaa etuja sekä asukkaille, vuokralaisille että osakkaille.

Uusi laite siirtää tarkat mittaukset mittauslaboratoriosta työpajaympäristöön

Creaformin uuden sukupolven koordinaattimittakone HandyPROBE Next on nyt entistä tarkempi ja nopeampi ja kaikki tämä ilman mekaanista nivelvartta.

Turvallisuuden kautta tuottavuutta

Voitelutekniikan kehityksen avulla on kyetty parantamaan terästehtaiden koneiden käyttöikää sekä energiatehokuutta. Huoltoseisokkeja vähentämällä kyetään myös lisäämään turvallisuutta.

Tuotantotehokkuuden ja kunnossapidon kehittämisen uudet mahdollisuudet

Teollista internetiä on kuvattu uudeksi teolliseksi vallankumoukseksi, jossa digitaaliset järjestelmät yhdistävät reaalimaailman koneet niin toisiinsa kuin verkkoonkin. Teollisuuden käytön ja kunnossapidon ammattilaisille teollisen internetin sovellukset tuovat kuitenkin myös haasteita.

Yksilönumerointi varmistaa huoltoseurannan

Ennakoivan kunnossapidon aputyökaluna toimii UPM:n Kaukaan tehtaalla komponenttikohtainen seuranta. Kun komponentilla on oma ID-numero, komponentin huoltotietoja on helppo seurata kentällä ja arvioida esimerkiksi huollon järkevyyttä suhteessa uuden hankintaan.

PRH ja patentoijat cleantechin asialla

Cleantech näkyy vesiliikenteessä esimerkiksi vaihtoehtoisissa polttoaineissa, uusissa moottoritekniikoissa, energiatehokkuutta parantavissa teknologioissa, öljyntorjuntatekniikoissa sekä uusissa laivakonsepteissa. Noin yhdeksän prosenttia Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) saamista patenttihakemuksista liittyy tällä erää cleantechiin.