https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 27 »

Kaukolämpöverkon dynaaminen mallinnus paljastaa putkirikot

Kaukolämpöverkon dynaaminen mallinnus havainnollistaa nopeasti, mitä verkossa tapahtuu eri muuttujien vaikutuksesta. Eroa perinteiseen staattiseen mallinnukseen avaa artikkelissa Maintpartnerin verkostoasiantuntija Panu Kuitunen.

Wärtsilä: 3d-tulostamisessa on businesspotentiaalia

Siinä missä Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa myös metallin 3D-tulostus on ollut suosittu tuotantotapa jo pidempään, ovat Suomessa vastaavat markkinat ovat vasta lämpenemässä. Asiantuntijat uskovat alan isoon läpilyöntiin lähivuosina. Nyt on paitsi uusien teknologioiden ja materiaalien myös yhteistyön ja tiedon jakamisen aika.

3D-tulostin voi mullistaa kunnossapitoalan

Volvo Cars kehittää älykästä kunnossapitoa kaikilla rintamilla. 3D-tulostin on tässä tärkeässä osassa.

Tehokas työkalu ilmastonmuutoksen torjuntaan

IPCC:n eli hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin (Intergovernmental Panel on Climate Change) tuoreimpien raporttien myötä ydinvoiman rooli on noussut vahvasti esiin ilmastonmuutoksen torjuntaan liittyvässä keskustelussa. Osana tätä keskustelua on puhuttu paljon myös niin sanotuista pienistä modulaarisista reaktoreista (Small Modular Reactors, SMR) ja niiden roolista energiamarkkinoilla.

VTT kehittää pienreaktoria kaukolämpökäyttöön

VTT kertoo käynnistäneensä suomalaisen kaukolämmön tuotantoon tarkoitetun pienydinreaktorin kehitystyön. Ensimmäisessä vaiheessa tehdään suomalaiskaupunkien lämpöverkkoihin soveltuvan ydinlämpölaitoksen konseptitason suunnitelma. 

Ratkaisu sähköautojen akkuongelmaan?

Lontoon UCL:n (University College of London) ja Kiinan tiedeakatemian tutkijat ovat kehittäneet ja osoittaneet uuden taivutettavan, grafeenista valmistetun superkondensaattorin, joka lupaa ratkaista sekä sähköautojen että kannettavien laitteiden akkuongelmat. Asiasta kertoi ETN.fi-verkkosivusto.

Kiertotalouden yhteislaboratorio avautui Espoon Otaniemessä

Geologian tutkimuskeskus GTK, VTT ja Aalto-yliopisto kehittävät Circular Raw Materials Hubissa ratkaisuja hiilineutraalin ja resurssitehokkaan yhteiskunnan tarpeisiin yhdessä teollisuuden kanssa. Laitos palvelee sekä tutkimusta että erilaisia sidosryhmiä, kuten kasvavaa akkuteollisuutta, ja kouluttaa tulevaisuuden kiertotalousosaajia.