https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 »

Kaukolämpö- putkisto CE-merkitty vai painelaite?

Kaukolämpöjohdoissa siirretään paineistettua kuumaa vettä. Tällainen putkisto voi aiheuttaa merkittävää vaaraa paineen ja kuuman vesisisällön vuoksi. Lainsäädännössä on kuitenkin katsottu, että kaukolämpöjohtojen turvallisuus voidaan varmistaa toimialan omilla toimintatavoilla. Turvalliset toimintatavat on selvitetty toimialan ohjeissa ja standardeissa.

Tuulivoimalahuolto olosuhteiden ehdoilla

Moventas on yksi maailman johtavista vaihdevalmistajista. Yhtiö valmistaa voimansiirtoratkaisuja tuulivoima-, sellu- ja paperi- sekä kaivosteollisuudelle. Lisäksi se tarjoaa palvelut vaihteiden huoltoon, ylläpitoon ja etähallintaan. Kuluneen kesän aikana se suoritti laajan usean tuuliturbiinin voimansiirtoketjun huoltoprojektin vaativissa olosuhteissa Vänern-järvellä Ruotsissa.

Mobiililaitteet kenttäkäyttöön lujitettu vastaa haasteeseen

Kovempaa käyttöä kestävät älypuhelimet ovat yleistymässä maailmanlaajuisesti, ja perinteisillä lujitettujen tietokoneiden valmistajilla on parhaat edellytykset lujitettujen älypuhelimien ja tablettien valmistamiseen. Suuret matkapuhelin- ja tietokonevalmistajat tuovat yhä useammin markkinoille älypuhelimia ja muita mobiililaitteita, jotka on tehty normaalia kestävimmiksi eli ”lujitettu”. Artikkelissa selvitetään myös, mitä lujitettu-termi oikeasti tarkoittaa.

Säätöhydrauliikan uusinta kuinka toteutetaan? Osa 7 (7)

Hydraulijärjestelmän modernisointi on yksi yleinen ratkaisu jatkaa pitkään käytössä olleen koneen elinkaarta ja parantaa sen toimintaa. Paperikoneen nippihydrauliikka on hyvä kohde käsitellä säätöhydrauliikan toteutustapoja myös yleisellä tasolla, sillä esimerkit soveltuvat myös muihin laitteisiin. Tätä aihetta käsitellään kuluvan vuoden aikana moniosaisessa artikkelisarjassa. Edellisessä käsiteltiin tämän hetken laitetarjontaa. Viimeisenä ovat vuorossa asema-anturit ja niiden käyttö.

Digitaalisuus turvaa hydraulisen koneen liikkeet

Digitalisoitua hydrauliikkaa valjastetaan Tampereella nosturipuomin aivoiksi. Norrhydron kehittämä sopeutuva ohjauselin perustuu yrityksen omiin ohjausventtiiliratkaisuihin.

Säätöhydrauliikan uusinta kuinka toteutetaan? – Osa 6 (7)

Hydraulijärjestelmän modernisointi on yksi yleinen ratkaisu jatkaa pitkään käytössä olleen koneen elinkaarta ja parantaa sen toimintaa. Paperikoneen nippihydrauliikka on hyvä kohde käsitellä säätöhydrauliikan toteutustapoja myös yleisellä tasolla, sillä esimerkit soveltuvat myös muihin laitteisiin. Tätä aihetta käsitellään kuluvan vuoden aikana moniosaisessa artikkelisarjassa. Edellisessä käsiteltiin tämän hetken laitetarjontaa. Nyt keskitytään uuden digihydrauliikan tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Suurlujuusterästen korjaushitsaus on vaativaa työtä

Suurlujuusteräksiin luokitellaan nykyään kuuluvaksi myötölujuudeltaan yli 500 MPa:n luokkaa olevat teräkset. Lisäksi myötölujuudeltaan yli 900 MPa:n teräksiä kutsutaan ultralujiksi. Terästehtaat valmistavat hitsattavia suurlujuusteräksiä, joiden hitsaus laadukkaissa konepajaolosuhteissa onnistuu hyvin. Näistä teräksistä valmistetaan mm. erilaisia liikkuvia koneita, kuten metsätraktoreita, nostureita, kaivosajoneuvoja, jne. Nämäkin rakenteet vioittuvat joskus, ja niitä joudutaan korjaushitsaamaan. Suurlujuusterästen korjaushitsaus on paljon vaativampaa työtä kuin rakenteen valmistaminen johtuen näiden terästen mikrorakenteesta. Väitöstutkimuksen avulla löydettiin tärkeää tietoa myös suurlujuusterästen korjaushitsaajien avuksi.