https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 60 »

Kiinteistöhallintajärjestelmä puolitti energiankulutuksen

Energianhallinnan asiantuntija Schneider Electric valitsi Pariisissa pääkonttorikseen vuokrakiinteistön, joka oli alussa varsinainen energiasyöppö. Uuden kiinteistöhallintajärjestelmän ansiosta sen energiankulutus saatiin kuitenkin lähes puolitettua kolmessa vuodessa sisäilmasto-olosuhteista tinkimättä.

Teollinen internet tulee, miten mukaan muutokseen?

Suomi-koneen köhiessä tarjoaa uusi teknologia tien takaisin kasvu-uralle. Teollinen internet, joka on osa laajempaa Internet of Things (IoT) -käsitettä, tulee olemaan merkittävä osa teollisuuden uuden nousun luomisessa.

Kirje korjaamolle: Kyllä joku korjaa

Joku hoitaa tämän. Joku korjaa pois. Joku siivoaa paikan. Onko Joku siis suomalainen nimi? Näin ei ole, mutta alussa olleet lauseet kuuluvat jokapäiväiseen toimintaamme. Työpaikallamme on yhteisiä tiloja, joiden kunnosta me kaikki olemme vastuussa. Tämä vastuu kannetaan kuitenkin eri tavoilla.

Muuta hukkalämpö energiaksi

Motivan tutkimusten mukaan teollisuuden energian käytöstä karkaa hukkalämpönä ympäristöön noin 37 prosenttia. Tästä hukkalämmöstä on mahdollista hyödyntää 4 TWh, joka teollisuuden vuotuisissa energiakustannuksissa vastaa yli 200 miljoonaa euroa.

Teollisuus nousee palveluilla - viisi teesiä tuotteistamisesta

Pitkään on ollut puhetta, että palveluliiketoiminta tasaa suhdanteita ja vie yli laskusuhdanteen. Tuotteistamalla palvelut sanat muuttuvat teoiksi.

Energiatehokas paineilma haastaa tuotantolaitokset

Pneumatiikan energiansäästöpotentiaalin ei pitäisi tulla uutisena enää juuri kenellekään automaation ja kunnossapidon parissa työskentelevälle. Paineilman käyttö energianlähteenä tarjoaa monien ilmeisien etujen varjopuolena myös yhden huonoimmista hyötysuhteista, tyypillisesti vain noin viisi prosenttia.

Savukaasupesuri parantaa lämpöyhtiön kannattavuutta

Savukaasupesuriteknologian käytölle on useita perusteluja. Yksi merkittävimmistä on sen tuoma liiketaloudellinen hyöty, sillä lämpölaitosten savupiipuista katoaa taivaalle edelleen suunnaton määrä hyödynnettävissä olevaa lämpöenergiaa.