https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 ... 60 »

Kunnossapidon trendit muuttuvat ajan mukana

Kunnossapidossa sekä huolto- ja varaosatoiminnoissa on haasteita ja mahdollisuuksia. Ulkoistettujen toimintojen palauttamista harkitaan ja siltä odotetaan tuottoa. Henkilöstön motivointi, langattomat ratkaisut ja pilvipalvelut edellyttävät jatkuvaa kehittämistä.

Tiedonsiirtoa minimienergiaperiaatteella

Tuotantolaitoksien suunnittelun, rakentamisen ja elinkaaren aikana syntyy paljon tietoa, joka on arvokasta eri osapuolille. Nyt on kokeiluvaiheessa uusi tiedonsiirtopalvelu, jolla informaatio välitetään eri sovellusten välillä.

Viekö automaatio leivän?

Automaatio on kuin kunnossapito. Se tulee vastaan kaikkialla. Automaatiolla korvataan ihmisen tekemää työtä. Suomeenkin ollaan tekemässä täysautomaattisia metrojunia ja myös miehittämättömistä rahtilaivoista on visioitu teknisissä lehdissä.

Perusasiat on saatava kuntoon

– Olen huolestunut käytettävyyteen olennaisesti vaikuttavien perusasioiden hoitamisesta Suomen prosessiteollisuudessa. Tekijöiden ja päättäjien tulee löytää yhteisesti seurattavat tunnusluvut tekemiselle ja käyttövarmuuden todentamiselle, muistuttaa avainasiakaspäällikkö Jani Markkanen SKF:ltä.

Oikea pumpputekniikka säästää vesipulassa

Veden niukkuus on joillakin maailman alueilla suurempi ongelma kuin toisilla. Kaikille prosessitoiminnoille on kuitenkin hyötyä siitä, että veden käsittelystä aiheutuvat kustannukset pienenevät valmisteltaessa vettä prosessin käyttöön, uudelleenkäsiteltäessä vettä prosessin jatkokäyttöön sekä käsiteltäessä jätevettä.

Kiirunassa gigawatit kuriin

Kaivosjätti LKAB aikoo leikata energiankulutustaan viidenneksen vuoteen 2020 mennessä. Säästöhankkeen ytimenä toimii Suomen ABB:n kehittämä seurantajärjestelmä.

Elinkaaren hallinta ohjaa veturihankintoja

– Kunnossapitäjien osaamista pitää laajentaa yrityksen liiketoimintatavoitteiden suuntaan. Tärkeää ovat hyvät vuorovaikutustaidot sen lisäksi, että tuntee tekniikan ja järjestelmät, painottaa VR Groupin projektipäällikkö Risto Heinonkoski. Hänen projektinsa liittyvät seuraavan sukupolven veturikaluston valintaan VR:lle.