https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 »

Porvoon jalostamo pysähtyy vaan ei hiljene

Öljynjalostamot toimivat muusta teollisuudesta poiketen pysähtymättä vuosia. Kun tuotanto keskeytetään, alkaa vuosia valmisteltu täyshuolto, joka moninkertaistaa henkilöstön.

Betoniteollisuus haastaa muut teollisuusalat: Julkaisi 350 keinoa työturvallisuuden parantamiseksi alalla

Suomalainen betoniteollisuus ja sen kattojärjestö Betoniteollisuus ry ovat jo vuosikymmenen ajan tehneet työtä työturvallisuustason parantamiseksi. Tehtaissa on toteutettu lukemattomia isompia ja pienempiä parannuksia, jotka liittyvät joko suoraan fyysiseen työympäristöön, käytettäviin työtapoihin tai työn organisointiin ja johtamiseen.

Työturvallisuus vahvasti esillä KunnossapitoForumissa

– Hyvä kunnossapito on yksi tekijä, joka luo turvallisuutta teolliseen toimintaan. Mutta myös kunnossapitoala itse edellyttää turvallisuudesta huolehtimista. Hyvällä tasolla oleva turvallisuus tuotannossa näkyy positiivisesti myös yrityksen työtyytyväisyydessä, maineessa ja tuloksessa, muistuttaa Martti Humppila, Suojalaite Oy:n toimitusjohtaja.

Kirje korjaamolle: Säännöt on tehty rikottaviksi

Yksisuuntaisuus ei koske kaksi- ja kolmipyöräisiä kulkuneuvoja.

Monitoimitikkaiden rakenteissa puutteita

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) testautti monitoimitikkaiden turvallisuutta Lahden ammattikorkeakoulussa. Testien perusteella kolmessa tuotteessa viidestä havaittiin rakenteellisia puutteita. Yhden tikkaan puutteet olivat niin vakavia, että Tukes velvoitti toiminnanharjoittajaa keräämään tikkaat takaisin kuluttajilta. Vain yksi testattu tikas täytti vaatimukset tutkituilta osin.

Stressin ja psykososiaalisten riskien hallintaan työpaikalla on saatavilla sähköiset oppaat

Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto on julkaissut Terveellinen työ – stressi hallinnassa -kampanjan osana stressin ja psykososiaalisten riskien hallintaa käsittelevän sähköisen oppaansa.

Yhteisöllisyyttä ja talkoohenkeä

Vesa-Matti Puro ei tunnusta väriä, mutta myöntää olevansa aatteen mies. Kun näytti siltä, että aurinkosähkövoimaloiden rakentaminen ei vireässä pursiseurassa eikä ministeriöissä saanut tuulta alleen, hän päätti itse puhaltaa ja ryhtyi toimeen. Puro organisoi aurinkovoiman yhteishankinnan ja opetteli järjestelmän rakentamisen.