https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 ... 74 »

Inhimilliset virheet

Turvallisuus on aihe, joka puhuttaa. Kun käyttäjä tekee virheen tai tulkitsee kriittisen asian väärin, hän voi aiheuttaa suurenkin vahingon itselleen tai ympäristölle. Tapahtuneen juurisyyksi voidaan löytää esimerkiksi ohjeiden noudattamattomuus, väärinmuistaminen tai tarkkaavaisuuden puute – inhimillinen virhe. Mutta mikä virheen pohjimmiltaan aiheutti?

Ympäristöjärjestelmästandardi ISO 14001 uudistui – riskilähtöinen ajattelutapa korostuu

Uudistettu versio Uudistus nostaa ympäristöasiat vahvemmin johdon agendalle ja edellyttää ympäristöasioiden sisällyttämistä strategioihin. Standardi korostaa riskilähtöistä ajattelutapaa, johon kuuluu riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen.

Miller H-design -putoamissuojainsarjat tarjoavat kattavan kokonaisratkaisun korkealla työskentelyyn

Honeywell on lanseerannut kuusi uutta käyttövalmista putoamissuojainsarjaa. Uudet, erityisesti rakennus- ja tuotantoteollisuuden tarpeisiin suunnitellut sarjat on tarkoitettu korkeilla paikoilla, kuten rakennustelineillä tai nostureiden koreissa, työskentelyyn ja ne sisältävät innovatiiviset turvavaljaat.

Kiilto Oy:ssä täyttyi vuosi ilman tapaturmapoissaoloja

Kemiantehdas Kiilto Oy:ssä tuli elokuussa 2015 täyteen tasan vuosi ilman ainuttakaan poissaoloon johtanutta työtapaturmaa. Edelliseen ennätykseen, 478 päivään, on tosin vielä matkaa.

Ramentorin ohjelmistoilla iso rooli ydinjätelaitoksen turvallisuuden varmistamisessa

Posivan Eurajoen Olkiluotoon suunnitteleman käytetyn ydinpolttoaineen kapselointi- ja loppusijoituslaitoksen suunnittelussa turvallisuus on avainasia. Turvallisuuden ja toimivuuden varmistamiseksi laitoksen teknisten suunnitelmien katselmoinnissa ja riskianalyyseissä hyödynnetään tamperelaisen Ramentor Oy:n riskien hallinnan, käytettävyyden ja luotettavuuden mallinnukseen ja analysointiin suunnittelemaa ELMAS-ohjelmistoa.

Safetum ja Fennia siirtävät yrityksien riskienhallinnan reaaliaikaan mobiilipalvelulla

Turvallisuusalan asiantuntijayritys Safetum Oy ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Safetum ja Fennia tuovat yrityksille verkkopalvelun turvallisuushavaintojen ilmoittamiseen sekä vaarojen ja riskien arviointiin. Yhteistyösopimuksen kautta Fennia tuo Safetum Oy:n pelastusvalvojakonseptin mukaiset palvelut yritys- ja kiinteistöasiakkaidensa saataville.

Tietoturvan merkitys on korostunut teollisuusautomaation ylläpidossa

Teollisuusautomaation tietoturvaa on vuosien järjestelmällisellä työllä saatu huomattavasti parannettua. Nyt käytössä olevat tietoturvaratkaisut on kuitenkin useimmiten kohdennettu automaation elinkaaren alkupäähän varmistamaan, että automaatiojärjestelmän suunnittelu, toimitus ja käyttöönotto saadaan toteutettua mahdollisimman tietoturvallisesti.