https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 16.6.2015

Robokuormurit siirtävät kohta hiekkaa Kanadassa yötä päivää – seurauksena potkut 175 auton 800 kuljettajalle

Albertan öljyhiekkakentillä Kanadassa on koekäytössä suurikokoisia itseohjautuvia kuorma-autoja, kirjoittaa  IEEE Spetrum . Hiekkakaivosaluetta operoiva Suncor Energy on tiettävästi tehnyt sopimuksen 175 autonomiseen ajoon soveltuvan kuorma-auton ostamisesta japanilaiselta Komatsulta.

« 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 ... 163 »

9.6.2015 | Alan Uutiset

Satu Anttila Alstomin projektitoiminnan johtajaksi

FM Satu Anttila on nimitetty 1.5.2015 alkaen ALSTOM Finland Oy:n teollisuuden ja voimalaitosten kunnossapitoa tarjoavan Thermal Services -liiketoimintayksikön uudeksi projektitoimintojen johtajaksi.

9.6.2015 | Alan Uutiset

ABB modernisoi Turun suurimman sähköaseman

Suomen ABB modernisoi Turun suurimman sähköaseman kaupungin ydinkeskustassa. Modernisoinnissa Turku Energia Sähköverkot Oy:n Myllyahteen sähköaseman ilmaeristeinen 110 kV:n kojeisto korvataan uudella kaasueristeisellä. Asema sijaitsee Myllytunnelin luolastossa ja on huipputeholla ja vuositason energiamäärällä mitattuna Turun suurin.

9.6.2015 | Alan Uutiset

Suomalaista osaamista CERNin uuden hiukkaskiihdyttimen suunnitteluun

Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus CERN on valinnut suomalaisen Ramentor Oy:n kehittämän ELMAS-ohjelmiston työkalukseen suunnitellessaan uuden supertehokkaan hiukkaskiihdyttimen rakentamista ja toimintaa. 

26.5.2015 | Alan Uutiset

Hollolalainen Calefa Oy on voittanut Euroopan lämpöpumppuyhdistyksen (EHPA) Heat Pump City of Year 2015 -kilpailun!

Euroopan lämpöpumppujärjestön (EHPA) Heat Pump City of the Year -kilpailun voittajaksi valittiin Calefa Oy:n datakeskusprojekti Mäntsälässä! Palkinto luovutetaan EHPAn verkostoitumistilaisuudessa Brysselissä 27.5.2015.

26.5.2015 | Alan Uutiset

Moventas laajentaa vaihdeosaamistaan vuorovesivoimaan yhteistyössä Alstomin kanssa

Uusiutuvan energian johtava vaihdevalmistaja ja huoltopalveluntarjoaja Moventas on valittu Alstomin pääasialliseksi vaihdekehityskumppaniksi raz Blanchard -vuorovesivoimalan pilottihankkeeseen Pohjois-Ranskaan.

27.4.2015 | Alan Uutiset

Alstom modernisoi Riian vesivoimalaitosta Latviassa yli sadalla miljoonalla eurolla

Alstom on solminut AS Latvenergon kanssa yli 100 miljoonan euron arvoisen sopimuksen Riian vesivoimalaitoksen 6 x 69 MW:n Kaplan -vesivoimalaitosyksiköiden modernisoinnista. Valtionyhtiö Latvenergo on Latvian suurin energiantuottaja, se tuottaa noin 90 prosenttia kaikesta Latviassa tuotetusta sähköstä.

8.4.2015 | Alan Uutiset

Outotec toimittaa teknologiaa sekä käyttö- ja kunnossapitopalveluita jätevoimalalle Skotlantiin

Outotec on sopinut M&W High Tech Projects UK Limitedin kanssa teknologiatoimituksesta Lanarkiin Skotlantiin rakennettavalle jätevoimalalle. Outotec on lisäksi tehnyt laitoksen tilaajan, Levenseat Renewable Energy Limitedin, kanssa 12-vuotisen käyttö- ja kunnossapitosopimuksen. Tilausten kokonaisarvo on noin 60 miljoonaa euroa, josta 30 miljoonaa euroa on kirjattu Outotecin vuoden 2015 ensimmäisen vuosineljänneksen tilauskertymään.