https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 150 151 152 153 154 155 156 ... 163 »

16.6.2015 | Alan Uutiset

Robokuormurit siirtävät kohta hiekkaa Kanadassa yötä päivää – seurauksena potkut 175 auton 800 kuljettajalle

Albertan öljyhiekkakentillä Kanadassa on koekäytössä suurikokoisia itseohjautuvia kuorma-autoja, kirjoittaa  IEEE Spetrum . Hiekkakaivosaluetta operoiva Suncor Energy on tiettävästi tehnyt sopimuksen 175 autonomiseen ajoon soveltuvan kuorma-auton ostamisesta japanilaiselta Komatsulta.

16.6.2015 | Alan Uutiset

Nesteen Porvoon jalostamo on siirtynyt tuotantoon suurseisokin jälkeen

Nesteen Porvoon jalostamo on jälleen tuotannossa suunnitellun suurseisokin jälkeen. Jalostamon käynnistys on edennyt suunnitelman mukaisesti ja normaali käyntiaste on tarkoitus saavuttaa kesäkuun aikana.

16.6.2015 | Alan Uutiset

Granlund perusti konsulttiyhtiön tarjoamaan uusia ratkaisuja rakennetun ympäristön kehittämiseen

Suomen johtava energiatehokkuuden osaaja Granlund-konserni perusti konsultointiosaamiseen keskittyvän tytäryhtiön. Granlund Consulting Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia kiinteistökonsultoinnin palveluita mukaan lukien kiinteistöomaisuuden hallinnan, kustannusohjauksen, kiinteistöjohtamisen sekä energia- ja ympäristökonsultoinnin palvelut. Yhtiö palvelee kiinteistöjen omistajia, käyttäjiä, rakentajia ja palveluyrityksiä.

16.6.2015 | Alan Uutiset

SKF on aloittanut yhteistyön pyörätuolikelaaja Leo-Pekka Tähden kanssa

SKF ja pyörätuolikelauksen T54-luokan 100 metrin hallitseva maailmanmestari sekä paraolympiavoittaja Leo-Pekka Tähti ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on siivittää Tähti uuteen maailmanennätysvauhtiin.

9.6.2015 | Alan Uutiset

50 aloittanut työt vastuullisessa kesäduunissa VVO-konsernissa

VVO-KONSERNIN 50 kesätyöntekijää ovat aloittaneet pestinsä Helsingissä ja yhdeksällä muulla VVO-kotikeskuspaikkakunnalla ympäri Suomen. Kesätyöhakemuksia tuli tänä vuonna ennätykselliset 973 ja kesätyöntekijöitä palkattiin enemmän kuin koskaan ennen.

9.6.2015 | Alan Uutiset

Lassila & Tikanoja digitalisoi palveluitaan

LASSILA & TIKANOJA on valinnut Efecte Identity Management -tuotteen identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM) ratkaisuksi. Järjestelmän käyttöönotto on osa L&T:n isoa tavoitetta digitalisoida kaikki palvelut.

9.6.2015 | Alan Uutiset

Puukauppa muuttuu sähköiseksi

Digitalisaation edetessä vähittäiskaupasta tutut sähköiset palvelut tulevat myös metsäteollisuuteen. Sähköiset palvelut ovat metsänomistajille yhä tärkeämpiä, sillä yhä useampi metsänomistaja asuu kaukana metsästään. Nyt myös puun myynti sähköisesti on mahdollista Metsäverkko-palvelun kautta.