https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 5.3.2015

Big Data ennustaa käyttöhäiriöt ennakkoon kartonkikoneella

Stora Enso on valjastanut kartonkikoneen historiatiedon ennakoimaan tulevia käyttöhäiriöitä. Toteutus on koekäytössä yhtiön Imatralla olevalla kartonkikoneella.

« 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 ... 163 »

12.2.2015 | Alan Uutiset

Teknikum-konserni investoi unkarilaiseen kumi- ja muovialan yritykseen

Yksityishenkilöiden omistuksessa oleva Teknikum Yhtiöt Oy on ostanut noin neljänneksen osuuden unkarilaisesta kumi- ja muovialan yrityksestä nimeltä T-Plasztik. Ostettavan yhtiön perustajaosakkaat jatkavat yhtiön omistajina myös yrityskaupan jälkeen. T-Plasztikin liikevaihto on noin 22 Meur ja työntekijöiden määrä on noin 400 henkilöä. Sen suurimmat asiakkaat ovat kodinkone- ja auto-osienvalmistajat pääosin Unkarissa ja Keski-Euroopassa.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Rynnäkköpanssarivaunujen modernisointi alkaa

Puolustusministeri on päätöksellään 30.1.2015 valtuuttanut Puolustusvoimien Logistiikkalaitoksen tekemään BMP-2 -rynnäkköpanssarivaunujen modernisoinnin sarjahankinnan suomalaiselta Conlog Oy:ltä.

12.2.2015 | Alan Uutiset

ABB investoi taajuusmuuttajatuotantoon Helsingissä

ABB laajentaa tuotantoaan maailman suurimmalla taajuusmuuttajatehtaalla Helsingin Pitäjänmäellä. Uusi tuotantolinja sekä olemassa olevan linjan laajennus parantavat taajuusmuuttajien toimitusaikaa viikosta jopa yhteen päivään.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Petzlin uutuus Tikka Pro on kompakti ja kevyt otsavalaisin suurella suorituskyvyllä

Otsavalaisimien valmistaja Petzl toi markkinoille uuden Tikka Pro -otsavalaisimen, joka on sen perusvalaisinsarjan suorituskykyisin malli. Tikka Pro:n erikoisuutena on sen kumipintainen runko, joka tarjoaa pitävän otteen, ja työkäyttöön suunniteltu otsapanta, joka hylkii likaa. Tikka Pro on kompakti, kestävä ja kevyt valaisin päivittäiseen työkäyttöön. 

12.2.2015 | Alan Uutiset

DHL ennustaa: Kohta robottiajoneuvot logistiikan palveluksessa

Kansainvälinen logistiikkayritys DHL on julkistanut uuden trendiraportin robottiajoneuvoista logistiikassa. Raportti valottaa automaattisen ajamisen keskeisiä tekijöitä sekä hyödyntämismahdollisuuksia logistiikka-alalla. 

28.1.2015 | Alan Uutiset

Schneider Electric voitti arvostetun Platts Global Energy Award -palkinnon

Schneider Electric on saanut tunnustusta työstään energiankulutuksen vähentämiseksi yli 300 toimipaikassaan ympäri maailmaa. Yhtiö sai Stewardship-johtajuuspalkinnon vuoden 2014 Platts Global Energy Awards -energiapalkintotilaisuudessa.

28.1.2015 | Alan Uutiset

Vuoden vaihde toi uusia ja päivitettyjä standardeja ohjaamaan toimintaa

Uusina kohteina ovat muun muassa liiketoiminnan ulkoistaminen ja omaisuudenhallinta. Paljon käytetystä painelaitestandardista ilmestyi uusi versio. Uusitussa turvallisuusmerkkistandardissa on 86 uutta varoitusmerkkiä.